O femeie susține că a slăbit 19 kg după ce a consumat cenușa soțului decedat

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Externe
Fotografie creată de Dilruba Sarıçimen, de la Pexels
Fotografie creată de Dilruba Sarıçimen, de la Pexels

O femeie de 26 de ani susține că a slăbit 19 kg mâncând cenușa soțului mort. 

Cassie, o femeie de 26 de ani din Tennessee, SUA, a mâncat cenușa soțului mort și astfel ar fi reușit să slăbească nu mai puțin de 19 kilograme. 

Ea și-a pierdut soțul la doar doi ani și jumătate după ce s-au cunoscut. Cassie și Sean se căsătoriseră la 10 luni de relație, în 2009. Bărbatul a murit brusc, în urma unui atac sever de astm, iar lumea ei "s-a oprit în loc", scrie The Sun.

Inițial, femeia și-a găsit alinarea purtând cu ea cenușa răposatului soț, dar la un moment dat acest lucru s-a transformat într-o obsesie periculoasă.

„Îl iau cu mine peste tot, la magazin, la cumpărături, la film, în oraş să mănânc, oriunde merge. De fiecare dată când merg la magazin cumpăr mâncarea care îi plăcea lui, nu o mănânc, doar o gătesc pentru el. Unii râd, cred că glumesc, dar vorbesc serios, fac totul pentru soţul meu.”, a spus Cassie. 

Cum a ajuns să consume cenușa soțului mort 

„Cred că odată cu transferul cenuşii sale, o parte a căzut şi într-o cutie de carton şi pe mâinile mele. Nu am vrut să şterg cenuşa, adică e soţul meu, nu am vrut să îi şterg urmele, aşa că m-am lins pe degete. Şi iată-mă astăzi, aproape două luni mai târziu, nu mă pot opri din a-mi mânca soţul. Mai întâi îmi ling degetul şi împrăştii cenuşa, apoi o mănânc.

Are gust de ouă stricate, nisip şi hârtie, dar am ajuns să iubesc acel gust, a început prin a nu-mi dori să scap de cenuşă, iar acum am ajuns să o mănânc. Am pierdut 19 kilograme de când soţul meu a murit, practic singurul lucru pe care îl mănânc e cenuşa.”, a mai spus femeia. 

Se simte "jenată, rușinată, dezgustată, confuză, nebună", dar până acum a mâncat aproape un kilogram 

Deși a mărturisit că obiceiul ei o face să se simtă „jenată, rușinată, dezgustată de mine, confuză, nebună”, Cassie a precizat că gustă din cenușă de aproximativ 5-6 ori pe zi. Până acum a mâncat aproape un kilogram.

„Trebuie să fii o persoană foarte bolnavă ca să mănânci cenușa cuiva.”, a adăugat Cassie. 

VEZI ȘI: Un copil de 2 ani și-a împușcat mama, iar acum tatăl este adus în fața legii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel