O tânără a aflat că este gravidă cu 50 de minute înainte să nască. "Credeam că sunt constipată"

astrosens Team | Dată: 02 dec, 15:29 | Categorie: Externe
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

Hannah Violet a aflat la 20 de ani, cu 50 de minute înainte să nască, faptul că este însărcinată. 

Hannah Violet a povestit pe TikTok că a aflat că este însărcinată chiar înainte să nască. Atunci, Hannah avea 20 de ani și nu a bănuit nimic pentru că purta aceleași măsuri la haine și lua anticoncepționale.

"Nu exista nicio şansă să rămân însărcinată pentru că luam anticoncepţionale. Tot eu – am aflat că sunt însărcinată cu 50 de minute înainte să nasc", a spus Hannah Violet. 

@h.anviolet

That’s one way to get yourself banned from microgynon #ididntknowiwaspregnant #crypticpregnancy #crypticpregnancyawareness #pillbaby

♬ DONT USE NOT TV - eversincecorneliastreet

Într-o dimineață însă, s-a trezit cu dureri puternice de stomac și spate și a ajuns la spital cu suspiciune de apendicită, scrie The Sun.

"M-am trezit într-o dimineaţă cu o durere de stomac şi spate, credeam că sunt constipată. Tata m-a găsit apoi pe toaletă şi mama i-a zis să sune la salvare. Ne-au spus la telefon că ar putea fi apendicită și că o ambulanță este pe drum. Apoi au sunat înapoi şi au spus că nu sunt ambulanţe disponibile şi că tatăl meu trebuie să mă aducă la Urgenţe.", a spus tânăra.

"50 de minute mai târziu am născut o fetiță"

"Am ajuns la spital şi au vrut să-mi ia sânge, dar mă durea prea mult ca să stau nemişcată pentru ca ei să introducă acul, două secunde mai târziu mi s-a rupt apa şi mi-au spus şocaţi că sunt în travaliu. Mi-au dus părinții într-o cameră să le spună că sunt pe cale să devină bunici. Apoi i-am cerut mamei să rămână cu mine şi tata a rămas în sala de aşteptare cu ceai şi biscuiţi, încercând să îl sune pe fratele meu. Au venit câteva moaşe din partea cealaltă a spitalului şi 50 de minute mai târziu am născut o fetiţă. Atunci mi-au spus că trebuie să fim transferați la alt spital în ambulanțe separate și că pot merge în mașina tatălui meu, chiar dacă de-abia născusem. Acum sunt o mamă singură şi am un copil sănătos de trei ani.", a mai spus Hannah Violet. 

@h.anviolet

I can still be fun the auntie ✌???? #fyp #crypticpregnancy #ididntknowiwaspregnant #surprisebaby

♬ original sound - hoy????

Și alte femei au susținut, după confesiunea tinerei, că au trecut prin experiențe similare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play