Pericolul din discotecile Marii Britanii. Mai mulți tineri, înţepaţi pentru a li se injecta droguri

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Externe
Pericolul din discotecile Marii Britanii. Mai mulți tineri, înţepaţi pentru a li se injecta droguri / Foto: Pixabay
Pericolul din discotecile Marii Britanii. Mai mulți tineri, înţepaţi pentru a li se injecta droguri / Foto: Pixabay

Mai mulți tineri din Marea Britanie au fost înţepaţi în discoteci pentru a li se injecta droguri.

Mai mulți tineri au depus plângeri la poliție susținând că au fost drogați fără știrea lor, după ce au fost înțepați cu ace hipodermice în baruri sau cluburi de noapte din Marea Britanie, scrie Realitatea.net

Poliţia britanică a anunţat, vineri, arestarea a trei bărbaţi suspectaţi că ar fi încercat să le administreze droguri tinerilor în cluburile de noapte, relatează AFP.

Până acum traficanții de droguri turnau substanța în băutura victimelor, aceasta fiind o practică destul de cunoscută, dar acum se pare că aceștia acționează diferit. Două studente de la Universitatea din Nottingham au dat declaraţii presei britanice, arătându-și totodată urmele înţepăturilor şi echimozele provocate de înțepături. Una dintre fete a observat după ce a plecat acasă că avea o înțepătură în picior și că nu putea să își aducă aminte foarte bine ceea ce s-a întâmplat. Cealaltă tânără s-a simțit brusc rău atunci când a ieșit afară și a fost dusă de urgență la spital. Medicii au confirmat faptul că avea droguri în sânge. 

Poliţia britanică a transmis că investighează zeci de atacuri similare, în timp ce studenţii pregătesc boicotarea unor baruri şi cluburi şi cer sporirea securităţii în aceste locuri.

Poliţia din comitatul Nottinghamshire a anunţat arestarea a doi bărbaţi în vârstă de 18 şi 19 ani, în cadrul anchetei deschise după denunţarea unor astfel de agresiuni. Un al treilea suspect, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat în regiunea învecinată, Lincolnshire, scrie Digi24.ro.

Marea Britanie a înregistrat cele mai multe decese cauzate de COVID-19

 

Numărul deceselor provocate de COVID-19 în Marea Britanie a crescut la cel mai înalt nivel zilnic de la începutul lunii martie, transmite dpa, mai scrie Agerpres. 

Biroul pentru statistică naţională din Regatul Unit a raportat marţi un bilanţ de 223 de persoane care au decedat în termen de 28 de zile de la testarea pozitivă pentru COVID-19, ceea ce ridică numărul total al morţilor la 138.852.

Este cel mai mare număr de decese provocate de COVID-19 în Marea Britanie din 9 martie, când s-au înregistrat 231 de morţi. Luni au fost raportate aproape 50.000 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, cu o incidenţă săptămânală de 435 de cazuri la 100.000 de locuitori. Până în prezent, guvernul britanic nu a luat în mod serios în discuţie reintroducerea de restricţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel