Postul Adormirii Maicii Domnului. Trei rugăciuni pe care să le spui în această zi de vineri

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Iată trei rugăciuni pe care le poți rosti în această zi de post!

Postul Adormirii Maicii Domnului este un post religios creștin ortodox care precede sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului (Sfânta Maria Mare), sărbătorită pe 15 august.

Postul Adormirii Maicii Domnului, până la 15 august. Care sunt zilele cu dezlegare la pește?

Rugăciunea Sfintei Maria Egipteanca pentru ajutor în post:

Sfântă Maria Egipteanca, rugătoare în post și în rugăciune, te rog să mijlocești înaintea Fiului lui Dumnezeu pentru noi, păcătoșii. Ajută-ne să trăim cu smerenie și înfrânare în timpul Postului Maicii Domnului, astfel încât să ne apropiem de Dumnezeu cu inimă curată și cu sufletul plin de rugăciune. Îndepărtează de la noi ispitele trupului și ale minții, și ajută-ne să fim statornici în calea postului și a pocăinței. Amin.

Rugăciunea Sfintei Maria din Egipt pentru milă și iertare:

Preacurată Maria, care ai cunoscut amarul păcatului și bucuria iertării, roagă-te pentru noi în acest Post al Maicii Domnului. Ajută-ne să ne pocăim cu adevărat de păcatele noastre, să ne întoarcem la Dumnezeu cu inimă umilită și să căutăm iertarea și mila Lui. Dă-ne putere să depășim ispitele și să trăim în sfințenie și curăție înaintea lui Dumnezeu. Amin.

Rugăciunea zilei de vineri. Ce poți rosti pentru iertarea păcatelor?

Rugăciunea către Maica Domnului pentru ajutor în post:

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Fecioară Maria, tu care ai trăit o viață de smerenie și ascultare față de voia lui Dumnezeu, ajută-ne să trăim în adevărata pocăință și post în această perioadă a Postului Maicii Domnului. Învață-ne să înfrânăm trupul și să ne îndreptăm inima către rugăciune și comuniune cu Fiul tău, Iisus Hristos. Roagă-te pentru noi, ca să fim întăriți în lupta împotriva ispitelor și să obținem harul pocăinței și iertării. Amin.

Aceste rugăciuni pot fi adaptate sau personalizate în funcție de nevoile și sentimentele tale. Rugăciunea sinceră și smerită este esențială în timpul postului și a rugăciunii.

Îți recomandăm să citești și: De ce este bine să postim? Iată care sunt beneficiile postului pentru sănătate, mai ales pentru creier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel