Regina Elisabeta a II-a, decizie după ce un membru din personalul său a fost infectat cu COVID-19

astrosens Team | Dată: 17 aug 2021, 16:39 | Categorie: Externe
Regina Elisabeta a II-a (captura video)
Regina Elisabeta a II-a (captura video)

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis să-şi continue şederea la castelul din Balmoral (Scoţia), deşi unul dintre membrii personalului său a fost depistat pozitiv la COVID-19, au informat marţi medii britanice preluate de EFE.

Regina, în vârstă de 95 de ani şi vaccinată cu schema completă, va rămâne cum era planificat la tradiţionala sa reşedinţă de vară, în această primă vacanţă de la decesul în aprilie a soţului său, ducele de Edinburgh.

"Întregul personal de la Balmoral este supus zilnic unor teste anti-COVID-19 iar sâmbătă a fost depistat un caz pozitiv", a declarat o sursă ziarului The Sun.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al palatului Buckingham, reşedinţa oficială a familiei regale, a asigurat că există o serie de "proceduri stabilite" în cazul în care un membru al personalului contractează COVID-19.

Printre acestea se numără "purtarea măştii sanitare şi păstrarea distanţării fizice" în rândul personalului activ.

Mai mulţi membri ai personalului au fost trimişi acasă şi a fost închisă sala de mese pentru angajaţi şi cafeneaua, aflate într-o clădire separată.

Potrivit The Sun, membrii familiei regale îşi continuă activităţile obişnuite şi au refuzat ideea de a se servi singuri, după modelul "bufet", preferând să fie serviţi de personalul domestic.

Regina este însoţită de mai mulţi membri ai familiei - între care prinţul Andrew şi prinţul Edward - iar ducii de Cambridge şi copiii lor sunt aşteptaţi la sfârşitul lunii.

Balmoral este locul preferat de vacanţă al familiei regale britanice din epoca reginei Victoria (1819-1901).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience