Rezumat astrologic 15-21 mai: Jupiter intră în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Horoscop săptămânal. În curând, Jupiter va intra în semnul Taurului!

Pe 15 mai, Marte din Rac face un trigon cu Neptun din Pești. Acțiunea și motivația se îmbină armonios cu intuiția și cu dizolvarea. Acțiunile noastre vor fi motivate de o cauză spirituală. De altfel, veți observa și o oarecare îmblânzire. Ne vom folosi de mănuși de catifea. Și bineînțeles, lupta se va duce pentru familie. 

Mercur își oprește retrogradarea în semnul Taurului! Dar atenție că până pe 11 iunie, când va păși în Gemeni, ne vom confrunta în continuare cu unele încurcături. Partea pozitivă este că vom dobândi claritate în zona financiară. Vom putea face investițiile potrivite. 

Să ne amintim că planeta comunicării, Mercur, a intrat în semnul contaminat de retrogradare pe 3 aprilie. Mercur retrograd în Taur te întoarce să vezi ce ai greșit, ca să te oblige să iei niște decizii mai bune, chiar dacă nu se vor pune imediat pe roate. Pentru că te vei gândi și răzgândi de mii de ori.

Este esențial să faci aceste lucruri, pentru că Jupiter intră în Taur la 16 mai. Iar dacă ai fost pragmatic și analitic, te ajută să construiești, să culegi, să pui roadele unor noi proiecte.

Gata cu retrogradarea! Mercur direct din 15 mai! Avantaje serioase pentru toate zodiile

Pe 16 mai, Jupiter intră în Taur. Timp de un an, planeta abundenței tranzitează un semn de pământ, cel al resurselor. Bineînțeles că și pragmatismul va fi la cote imense. De altfel, acest eveniment ne invită pe fiecare dintre noi să nu ne grăbim. Să ne găsim ritmul și să facem totul conform lui. 

De regulă, pe acolo pe unde trece, Jupiter aduce creștere, abundență, posibilități și expansiune. Dar vrea să îți arate și că mai ai de muncit în anumite segmente ale vieții. Jupiter poate fi la extreme, deoarece amplifică și ceea ce este bun, dar și ceea ce este rău.

Cu Jupiter în Taur vorbim de câștig, de productivitate, de a avea și de a deține, dar și despre economii sau investiții. Este foarte important de știut că un tranzit precum cel al lui Jupiter se poate vedea, în mod practic, în viața noastră. Cu Jupiter în acest semn de pământ, vrem să construim ceva, să așezăm, să punem baze.

PATRU zodii vor primi un AJUTOR nesperat de la astre. "Ai mulți ași în mânecă, folosește-i!"

Pe 18 mai, Jupiter din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. Teoretic, acest aspect este unul exploziv! Dar dacă stăm să ne gândim mai mult, ne vom da seama că este un test. Întotdeauna, un careu vorbește despre o tensiune, o ciocnire între două energii. Jupiter vrea creștere și abundență, iar Pluto vrea moarte și renaștere. Și uite așa, cele două trebuie să ajungă la un acord. Și nu va fi deloc ușor!

Tot în această zi, Soarele din Taur face o serie de sextile cu Marte din Rac și Neptun din Pești. Aspecte minunate pentru inspirație, creativitate și nevoia de a ne conecta cu mediul înconjurător. 

Pe 19 mai, avem Luna Nouă în semnul Taurului. Cel mai bun moment pentru a planta ceva, și la propriu și la figurat. Și să căutăm un refugiu. Soarele și Luna se vor afla în apropierea lui Algol. 

De asemenea, când Luna este conjunctă cu Algol, vom fi mai emotivi ca de obicei și vom trece prin numeroase experiențe dificile. Ne vom simți mai depresivi.

Ar fi de înțeles, doar că acest eveniment va scoate la suprafață și ce era adânc îngropat. Idei la care nu am renunțat și emoții pe care nu le-am procesat. Vom căuta metode de a ne calma mintea și din păcate, nu unele sănătoase. Lupta pentru problemele/dreptatea altora ne poate da un sens, dar nu ne va ajuta cu adevărat până nu vom înțelege de ce o facem.

Pe 20 mai, Marte intră în Leu, unde va sta până pe 10 iulie. Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului, specific Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție, că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

Și pentru că o să facă și un careu cu Uranus, este foarte posibil să ne confruntăm, în special la nivel mondial, cu decizii dure și cu o mulțime de scandaluri. Totodată, cu Marte în Leu, nu mai este vorba de naționalism și șovinism, ci de orgolii personale. Unii vor apela doar la carisma lor ca să reușească.

Marte o să-i afecteze pe cei cu marcaj fix în astrogramă: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Aici, va crea multă tensiune, multă grabă. Te face să crezi că, dacă nu acționezi acum, nu o să mai ai ocazia.

Marte în Leu, din 20 mai. Astrologul Daniela Simulescu: "Încrederea va fi arma noastră cea mai de preț!”

Pe 21 mai, Marte din Leu face o opoziție cu Pluto din Vărsător. La nivel personal, acest aspect poate provoca adevărate confruntări între ego-ul inflamat și dorința de a nu face pe plan nimănui. Rezistența la schimbare va fi uriașă, dar și tentația de a folosi dublul standard. 

Soarele trece în Gemeni. Trecem de la Taurul dornic de confort, la Gemenii exuberanți și plini de energie. Acest sezon face trecerea între primăvară și vară.

Poți să vezi și: Una caldă, alta rece. Zodia binecuvântată și pedepsită în luna mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel