Semnificația lui Pluto în ultimele șase case astrologice. În ce domenii vei experimenta reînnoirea?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în case
freepik.com
freepik.com

Iată o prezentare a influenței lui Pluto în aceste case!

În astrologie, Pluto guvernează transformarea, regenerarea și puterea profundă. Planeta a fost descoperită în 1930 și a fost asociată cu forțe puternice de transformare și regenerare în astrologie.

Pluto guvernează zodia Scorpionului și co-guvernează Casa a VIII-a, care este legată de moarte, transformare, sexualitate și regenerare.

Energia lui Pluto este profundă, intensă și aduce la suprafață aspecte ale vieții care necesită transformare și evoluție. Astrologii consideră că poziția lui Pluto într-un horoscop personal poate oferi indicii despre aspectele vieții unei persoane care necesită schimbare profundă și transformare interioară.

O aritmie este o perturbare a ritmului cardiac normal.

Ce influență are Pluto în ultimele șase case din astrologie?

Pluto în Casa a VII-a

Când Pluto se găsește în Casa a 7-a a unui nativ, asta poate însemna că acea persoană va avea schimbări profunde și intense în relațiile sale. Aceste experiențe ar putea implica transformări semnificative în parteneriate, o întâlnire cu personalități puternice sau trecerea prin procese de regenerare emoțională și psihologică în cadrul relațiilor. Vezi aici articolul complet!

Pluto în Casa a VIII-a

Casa a opta redă transformarea profundă și renașterea simbolică, iar prezența lui Pluto accentuează aceste aspecte. În acest context, nativul poate experimenta schimbări majore, care îi modifică fundamental perspectivele și direcția vieții. De asemenea, Pluto în Casa a opta poate stârni o dorință puternică de a avea control asupra propriei vieți și a resurselor partajate cu alții, precum finanțele. Vezi aici articolul complet!

Pluto în Casa a IX-a

Pluto în casa a 9-a poate aduce influențe profunde în sfera spirituală, în învățăturile superioare și în călătorii. Această poziție planetară sugerează că nativul este profund pasionat de căutarea adevărului, de explorarea înțelepciunii ascunse și de călătoriile spirituale sau filozofice. Pluto în casa a 9-a poate demonstra un apetit puternic pentru căutarea  sensului în viață și pentru înțelegerea mai profundă a lumii și a existenței în general. Vezi aici articolul complet!

Pluto în Casa a X-a

Aceasta este una dintre cele mai puternice poziții pentru Pluto, deoarece influențează în mod semnificativ domeniul carierei, reputația și statutul social al unei persoane. Persoanele cu această poziție pot avea schimbări majore în carieră sau în ceea ce privește reputația publică. Aceste schimbări sunt intense și pot implica o reevaluare profundă a obiectivelor profesionale. Vezi aici articolul complet!

Pluto în Casa a XI-a

Pluto, cel care aduce schimbări profunde și transformări radicale, în Casa a unsprezecea, influențează cercurile sociale, prieteniile și rețelele de cunoștințe. Aici, aceste transformări pot implica eliminarea prieteniilor sau a relațiilor care nu mai sunt benefice. Casa a unsprezecea este legată de aspirații, speranțe și obiective, iar prezența lui Pluto poate determina o reevaluare a acestor subiecte și o dorință puternică de a le reconstrui sau de a le transforma într-o formă mai autentică. Vezi aici articolul complet!

Pluto în Casa a XII-a

În Casa a XII-a, Pluto este asociat cu karma și aspectele nerezolvate din trecut. Prezența lui Pluto în această casă va arăta faptul că nativul este pus în fața unor aspecte karmice sau a unor părți ascunse ale sinelui. Pluto aici  poate sugera că nativul este atras de studiul sau explorarea domeniilor ascunse ale psihicului sau ale spiritului. El va manifesta interes pentru psihologie, ezoterism, spiritualitate sau alte domenii care implică investigarea aspectelor subconștiente ale ființei umane. Vezi aici articolul complet!

Citește și: Potențialul transformator al lui Pluto în primele ȘASE case din harta natală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel