Sezonul Balanței 23 septembrie-23 octombrie 2022. „Punte între noi și ceilalți”. Intrarea Soarelui în Balanță pentru fiecare Zodie/ Ascendent. VIDEO

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Sezonul Balanței se desfășoară între 23 septembrie și 23 octombrie și aduce în prim-plan intrarea Soarelui în acest semn al frumosului, al dorinței de armonie, dar și al negocierilor. Vom fi mai deschiși către ceilalți, vom încerca să căutăm și partea armonioasă a lucrurilor. 

Sezonul Balanței prezintă intrarea Soarelui în acest semn și dorința noastră de echilibru, însă și o oarecare doză de ezitare, mai ales având în vedere faptul că Balanța dorește să evite orice înfruntare pentru a menține pacea. 

Sezonul Balanței este cel care creează poduri, punți, căi de legătură între noi și ceilalți. În următoarea lună vom fi atenți la nevoile și dorințele interlocutorilor. Vom încerca să apelăm cât se poate de des la pace, la armonie și dreptate. De asemenea, vom fi mai dornici să participăm la evenimente: familiale, culturale/artistice sau profesionale. Preocuparea pentru situațiile de tipul win-win va scoate tot ce este mai bun din noi. Și să nu uităm că Sezonul Balanței este potrivit și pentru a scoate tot ce este mai bun în garderoba noastră. Sau de ce nu? Să o îmbunătățim, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Semnele de Foc, Berbec, Leu, Săgetător, se vor putea manifesta pe placul lor în timpul Sezonului Balanței. De ce? Vor găsi public dornic să le asculte, să le valideze sau să le motiveze. În plus, le va mai pieri sentimentul acut de nerăbdare pentru că se vor simți în siguranță. Important este să nu stea prea mult în casă, să socializeze, să călătorească și să se preocupe de educația lor sau să acorde atenție dezvoltării personale.

Semnele de pământ vor fi preocupate de monetizare în Sezonul Balanței. Și asta pentru că vor fi expuse unor situații ce vor solicita nenumărate cheltuieli. Și cum în această perioadă, sunt îngrijorări pe plan financiar peste tot în lume, aceste semne își vor face multe gânduri, socoteli și analize. Taurii, Fecioarele și Capricornii vor trebui să își comunice așteptările, dorințele și necesitățile. Dacă nu, vor rămâne doar cu grijile. Dar dacă vor spune celor din jur de ce anume au nevoie, nu se va pune problema. Se vor găsi imediat resurse. 

Vă dați seama că semnele de aer, Gemeni, Balanță, Vărsător, vor fi cele mai avantajate de Sezonul Balanței, spune astrologul Daniela Simulescu. Vor primi o gură de aer, flexibilitate și un plus de creativitate. Libertatea de mișcare le va permite să se ocupe de mai multe proiecte în același timp, să găsească oamenii care să îi sprijine sau să aducă un plus de echlibru în anumite zone ale vieții lor. Chiar dacă se vor lovi și de clipe de evitare, nu se vor da bătute cu una cu două. Cum Soarele va face opoziție cu Jupiter, s-ar putea să avem de-a face și cu un exces în comportamentul lor, dar clar nu va fi unul dăunător. Ci mai degrabă menit să aducă motivație.

Semnele de apă, Rac, Scorpion și Pești, vor avea probleme în Sezonul Balanței. Se vor confrunta cu epuizarea resurselor, conflicte din cauza trecutului sau inflexibilitatea familiei. Vor înota în gol! De altfel, le-aș recomanda să facă un pas în spate, să nu își aglomereze programul și să stea mai mult pe acasă. Nu vor avea controlul absolut asupra vieții lor, vor lua greu decizii și vor deveni dependenți de ce le oferă ceilalți. Racii, Scorpionii și Peștii vor încerca să se facă frate cu dracu până vor trece puntea.

Previziuni pentru semne de FOC

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele se duce în casa a 7-a și luminează relațiile personale, în special relația cu persoana iubită. Cei care sunt deja într-o relație au nevoie să depună mai mult efort în cadrul acesteia. „Trebuie să rețineți că nu mai este doar despre voi”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele se mută în casa a 3-a și vă aduce într-o oază a comunicării. Casa a 3-a pentru voi e o casă plină de telefoane, laptopuri, tehnologie, dar și de mașini, drumuri, mici călătorii. Este o perioadă bună să vorbiți, să comunicați, să scrieți, să vă faceți publice gândurile printr-un blog, eventual.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Soarele se mută în casa a 11-a și le aduce Săgetătorilor multe evenimente, următorul pas, planuri importante, oamenii importanți. Pe vremuri se considera că această casa a 11-a este o casă a îngerului păzitor, printre altele.

Citiți aici previziunile complete pentru semnele de foc, BERBEC, LEU, SĂGETĂTOR în sezonul Balanței.

Previziuni pentru semne de PĂMÂNT

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele se mută în casa a 6-a. Își dorește să găsiți un ecchilibru între efortul pe care îl depuneți pentru voi și efortul pe care îl depuneți pentru ceilalți. Vouă ce anume vă mai rămâne? Trebuie să faceți neapărat și lucruri din care să aveți și voi ceva de câștigat.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Aveți nevoie de un bilanț neapărat, trebuie să vedeți roadele, să vă calculați mai bine banii, să înțelegeți unde anume au fost pierderi. Ar fi ideal să puteți să găsiți un echilibru între venituri și cheltuieli. Soarele vrea să vă pună și talentele la muncă.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Soarele se mută în casa a 10-a, în zona carierei. Veți culege roadele ultimului an, lucru care vă va face foarte mândri de munca pe care ați depus-o. Găsiți formula perfectă de a rezolva anumite probleme la serviciu.

Citiți aici previziunile complete pentru semnele de pământ, TAUR, FECIOARĂ, CAPRICORN în sezonul Balanței.

Previziuni pentru semne de AER

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Aveți nevoie de evenimente de petreceri, cu casa a 5-a luminată acolo de intrarea Soarelui. Aveți nevoie de distracție, mergeți la teatru, la prieteni acasă, la cinema, la seri de socializare în centrul orașului. Este vorba și despre creativitate.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în semnul vostru unde va veni și Venus în curând. Soarele se așază în fața casei, așadar este vorba, în primul rând despre aspect, despre cum arătați și cum vă arătați lumii. Până la finalul lunii octombrie trebuie să vă puneți pe primul loc.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Soarele va tranzita casa a 9-a. Asta vă aduce nevoia de a vă face planuri obiective, de a privi cu cât mai multă seriozitate către viitorul vostru. Cei care au început o nouă formă de educație, au nevoie și de un sprijin în domeniu.

Citiți aici previziunile complete pentru semnele de aer, GEMENI, BALANȚĂ, VĂRSĂTOR în sezonul Balanței.

Rac/ Ascendent în Rac

Cu Soarele în casa a 4-a, familia este pe locul întâi pentru voi în general, însă acum parcă este mult mai mult decât de obicei. Vorbiți cu rudele, îi vizitați mergeți la evenimente alături de ei. În altă ordine de idei, și casa, este importantă, curățenia, decorul.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Intrați într-o zonă mai întunecată și nu vă displace asta. Faceți curățenie în relațiile personale și profesionale. Încep să circule tot felul de gânduri prin mintea voastră: să mă izolez, să mă retrag, să mă mut din țară.

Pești/ Ascendent în Pești

Cu Soarele în casa a 8-a se vor finaliza anumite tranzacții, anumite colaborări financiare. Dacă anumite plăți au fost amânate, abia acum veți  reuși să le faceți. Veți lua decizii să investiți în ceva. Dacă sunteți în partaj, nu vă aruncați. Trebuie să negociați dur.

Citiți aici previziunile complete pentru semnele de apă, RAC, SCORPION, PEȘTI în sezonul Balanței.

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel