Sfecla roşie, un aliment extraordinar, care lupta cu demenţa, bolile de inimă și cu hipertensiunea arterială

Autorul articolului: Ioana Popa | Dată: 09 aug 2021, 10:47 | Categorie: Lifestyle
Sfecla roşie, un aliment extraordinar, care lupta cu demenţa, bolile de inima și cu hipertensiunea arterială
Sfecla roşie, un aliment extraordinar, care lupta cu demenţa, bolile de inima și cu hipertensiunea arterială

Sfecla roşie este benefică pentru sănătatea întregului organism, de aceea trebuie să o includeți în alimentaţie. Mai multe studii ştiinţifice au ajuns la concluzia că sfeclă roşie este un aliment extraordinar, care lupta cu demenţă, cu bolile de inima şi cu hipertensiunea arterială.

Sfeclă stimulează oxigenarea muşchilor, iar dacă mergi la sala, atunci trebuie să o consumi înainte şi după fiecare antrenament. Dieta cu sfeclă roşie de scapă de 5 kilograme în numai 10 zile. Şi în domeniul frumuseţii este folosită cu succes şi o poţi include cu succes în măştile de faţă naturale.

Pe lângă antioxidanţi, sfeclă roşie este extrem de bogată în vitamine importante pentru bună funcţionare a organismului. Printre ele, vitaminele A, C, E, B1, B2, B2, C, acidul folic, dar şi fibre, magneziu, fier, cupru şi fosfor. Sfeclă roşie are cea mai mare cantitate de vitamina K, conţinută de o legumă. Sucul proaspăt de sfeclă roşie are efect antiinflamator şi este un remediu perfect pentru stările de epuizare fizică. Pentru efectul energizant, sucul de sfeclă roşie este recomandat să fie consumat dimineaţă, la micul dejun.

Persoanele cu tulburări ale tiroidei pot consumă cu încredere sfeclă roşie, care are o cantitate importantă de iod. Atunci când vine vorba despre proprietăţile sale anticancerigene, sfeclă roşie este una dintre cele mai lăudate legume. Ea combate apariţia celulelor canceroase şi stimulează producţia de celule roşii. În acest caz, este stimulent excelent pentru sistemul imunitar şi are capacitatea de a elimina toxinele din organism.

Sfecla roşie este un aliat celor care vor să slăbească sănătos. În numai 10 zile, puteți slabi până la cinci kilograme cu dietă cu sfeclă roşie. Desigur nu uitați că trebuie să consumați minimum doi litri de apă pe zi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play