Tatăl lui Boris Johnson, acuzat de două femei de atingeri nepotrivite

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Externe
Tatăl lui Boris Johnson, acuzat de două femei de atingeri nepotrivite
Tatăl lui Boris Johnson, acuzat de două femei de atingeri nepotrivite

Două femei îl acuză de contacte fizice nedorite pe tatăl premierului britanic Boris Johnson.

O deputată conservatoare şi o jurnalistă îl acuză pe Stanley Johnson, tatăl premierului britanic Boris Johnson, de atingeri nepotrivite, transmite Agerpres, citând dpa. Partidul Laburist, de opoziţie, a cerut marţi declanşarea unei anchete.

Caroline Nokes, membră a parlamentului de la Londra din partea Partidului Conservator şi fostă ministru, l-a acuzat pe Johnson senior că a sărutat-o cu putere pe ceafă la conferinţa din 2003 a partidului. Dezvăluirea ei a determinat-o şi pe ziarista Ailbhe Rea, specializată în politică, să afirme că politicianul, fost europarlamentar "a pipăit-o" la o conferinţă în 2019.

Ce spune tatăl lui Boris Johnson



Stanley Johnson a declarat că "nu îşi aminteşte deloc" de Nokes şi a refuzat să facă alte comentarii. Partidul Conservator nu a răspuns încă dacă va avea loc o anchetă în urma acuzaţiilor, aşa cum a cerut ministrul de interne din umbră, laburistul Nick Thomas-Symonds.

Nokes a mai afirmat că la vremea respectivă nu a făcut nimic şi că îi este ruşine pentru asta, dar că acum ar acţiona.

După ce a aflat despre dezvăluirea deputatei, Rea a scris pe Twitter ce i s-a întâmplat ei şi şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Nokes "pentru că a vorbit despre ceva ce n-ar trebui să i se întâmple nimănui, în special din partea tatălui prim-ministrului".

Ministrul de interne Damian Hinds nu a promis ancheta, ci a declarat doar că "dacă va fi nevoie de o anchetă, dacă acesta este cursul de acţiune potrivit, atunci desigur că asta se va întâmpla".

Stanley Johnson, în vârstă de 81 de ani, a fost membru al Parlamentului European din 1979 până în 1984 şi a fost învins la alegerile pentru acelaşi for în 2005.

Doliu în familia lui Boris Johnson. A murit mama premierului

Charlotte Johnson Wahl, mama premierului britanic Boris Johnson, a decedat la vârsta de 79 de ani, a relatat cotidianul The Telegraph.

Johnson Wahl, care era pictor profesionist, a murit pe 12 septembrie la un spital din Londra, a scris publicaţia, care citează o declaraţie din partea familiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel