Veștile lunii septembrie 2022. Sfatul astrologului Daniela Simulescu pentru toate zodiile: „nu vă lăsați vrăjiți de persoanele din trecut!”

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu horoscopul lunii septembrie. Să vedem ce anume le pregătesc astrele tuturor zodiilor și cum anume putem atrage câștigul de partea noastră prin influența lor, având în vedere că orice eveniment astrologic poate fi abordat într-o manieră pozitivă sau negativă, cheile fiind în mâinile noastre.

Vine toamna, bine-mi pare! Știu că această frază era folosită pentru vară, dar la cum arată calendarul evenimentelor astrologice ale lunii septembrie, este cazul să facem o schimbare. Majoritatea va simți nevoia să se mai retragă, să își facă socotelile, să își găsească balanța între carieră și viață personală. Nu va fi deloc ușor, mai ales din cauza tranzitului lui Marte în Gemeni, care vrea să ne ocupăm de toate în același timp. Dar până la urmă, orice pas înainte va schimba norocul în viața noastră. În ciuda haosului provocat! Vă încurajez să nu vă lăsați vrăjiți de reîntâlnirile cu persoanele din trecutul vostru, personal sau profesional, cauzate de Mercur retrograd. Nu reapar cu un scop anume, ci pentru a vă da seama de progresul din ultima perioadă. În rest, ca sfat general pentru septembrie, putem folosi următorul vers renumit: „Work, work, work, work, work, work”, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Horoscop BERBEC septembrie 2022

Septembrie s-ar putea să vină la tine cu multă epuizare, cu cheltuieli pe nimicuri, o să te trezești la finalul lunii că ai avut bani, dar nu știi pe ce s-au dus, așa că mai multă concentrare acolo nu ți-ar strica. Ai șansa să te perfecționezi în această lună, să vezi ce anume ți se potrivește în zona lucrului tău și să vezi cât de rapid poți face ce ai de făcut. Previziuni complete pentru Berbec/ Ascendent în Berbec găsești chiar aici! 

Horoscop TAUR septembrie 2022

În luna septembrie aspectul tău fizic, hainele, felul în care te prezinți vor juca un rol destul de important, așa că ai grijă de tine în primul rând și abia apoi gândește-te la ceilalți. Chiar dacă ești un semn dominat de pragmatism și cheltuieli chibzuite, îndrăznește în luna septembrie să dai bani pentru propria ta persoană. Previziuni complete pentru Taur/ Ascendent în Taur găsești chiar aici! 

Horoscop GEMENI septembrie 2022

Vă place să dați oridine, vă place să spuneți altora ce să facă, nu prea aveți răbdare și simțiți că doar viziunea voastră e cea corectă, atât la serviciu cât și acasă. Cu atât de multă activitate în casa a 4-a, în septembrie chestiunile familiale vă scot din sărite. Cu cât vă stresați mai tare să fie bine pentru toată lumea, cu atât mai puțin vă iese. Previziuni complete pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni găsești chiar aici!  

Horoscop RAC septembrie 2022

Astrologul Daniela Simulescu vă transmite că septembrie, însă, este o lună excelentă pentru a învăța, pentru a vă pregăti în anumite domenii. S-ar putea să luați decizii neașteptate cu privire la educația voastră. În ceea ce privește zona profesională, puteți să vă dați demisia, să găsiți un alt loc de muncă. E mai bine să faceți asta decât să rămâneți în postura de victimă. Previziuni complete pentru Rac/ Ascendent în Rac găsești chiar aici! 

Horoscop LEU septembrie 2022

apar interacțiuni cu multe persoane, participi la discuții și chiar se recomandă să fii cât mai încrezător, cât mai vizibil. Să vii cu idei astfel încât să te vinzi cât mai bine. Este extrem de important ca cei din jurul tău să audă că ai lucruri interesante de zis, că ești implicat. Vino mereu cu ceva nou și îmbunătățește permanent ceea ce oferi. Previziuni complete pentru Leu/ Ascendent în Leu găsești chiar aici! 

Horoscop FECIOARĂ septembrie 2022 

Nu stați pe loc, faceți-vă glasul auzit. E momentul ca oamenii să vă audă, să știe la ce anume să se aștepte de la voi, să știe exact de ce sunteți în stare. Septembrie, practic, este despre voi, deci străluciți! Aveți o bună parte din lună în semnul vostru. Previziuni complete pentru Fecioară/ Ascendent în Fecioară găsești chiar aici! 

Horoscop BALANȚĂ septembrie 2022

Nu uitați că Jupiter e în casa a 7-a, revin oameni în viața voastră, găsiți idei, găsiți cu siguranță consolare dacă lucrurile nu merg bine. Chiar dacă nu le puteți avea pe toate, o să vă mai reveniți spre finalul lunii odată cu intrarea lui Venus și a Soarelui în semnul vostru. Previziuni complete pentru Balanță/ Ascendent în Balanță găsești chiar aici! 

Horoscop SCORPION septembrie 2022

E un haos cu oamenii din viața voastră, apar mulți oameni, dar se și întorc alții la care nu vă așteptați. Deși inițial vă epuizează, aceste întâlniri au rostul lor, la finalul lunii veți vedea unde vă aduc. Ultima săptămână din septembrie ar putea să vă aducă într-o stare meditativă în care trebuie să vă gândiți unde anume pierdeți. Previziuni complete pentru Scorpion/ Ascendent în Scorpion găsești chiar aici! 

Horoscop SĂGETĂTOR septembrie 2022

Este mai bine să îți planifici din timp evenimentele cu partenerul. Marte trebuie pus la muncă, altfel aduce tensiuni, certuri și menținere permanentă a stării de conflict. Avem senzația că toată lumea are ceva cu noi atunci când nu ne simțim bine pe dinăuntru. Previziuni complete pentru Săgetător/ Ascendent în Săgetător găsești chiar aici!

Horoscop CAPRICORN septembrie 2022

Astrologul vă recomandă să nu credeți tot ce citiți, tot ce auziți, să nu pierdeți timpul pe rețelele de socializare de dimineața până seara, ci mai degrabă să căutați specialiști, experți. Este cazul să recunoașteți că nu le știți pe toate și să apelați la oameni pricepuți din domeniul de care aveți nevoie. Previziuni complete pentru Capricorn/ Ascendent în Capricorn găsești chiar aici! 

Horoscop VĂRSĂTOR septembrie 2022

Trebuie să vă puneți întrebări cu privire la ce anume vă place să faceți, ce vă face inima să vibreze. Încercați să meditați la asta, la care sunt pasiunile voastre, care sunt plăcerile voastre. Nu vă lăsați dominați de greutățile care pot apărea, ci vedeți mai degrabă ce vor acestea să semnaleze, că poate e cazul să deschideți ușile unui nou început. Previziuni complete pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător găsești chiar aici! 

Horoscop PEȘTI septembrie 2022

Luna Plină de pe 10 septembrie este în semnul vostru și vă invită, de asemenea, să nu vă mai implicați atât de tare, să mai renunțați, sau să ajutați doar dacă vi se cere ajutorul. Nu este cazul să vă oferiți, ci să fiți prezenți doar în cazul în care oamenii vă cheamă. Previziuni complete pentru Pești/ Ascendent în Pești găsești chiar aici! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel