22 iulie-23 august: sezonul LEULUI! Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent. „Extravaganță, strălucire, încredere și liber la distracție”. VIDEO

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu vești pentru toate zodiile în sezonul Leului. Este un sezon al bucuriei, al distracțiilor, dar și al încrederii în forțele proprii. Energia Leului va fi resimțită și datorită faptului că Mercur este și el în semnul acesta al extravaganței și ne face să comunicăm cum n-am fi îndrăznit altfel să o facem. Totodată, sezonul Leului va include și o Lună Nouă în Leu, un eveniment astrologic extrem de favorabil, cu bucurie și noroc pentru toate zodiile. Iată care sunt previziunile pentru zodii în sezonul Leului. 

Iată că sezonul Racului își închide bagajele și lasă loc strălucirii Leului să intre în scenă. Timp de o lună, între 22 iulie și 23 august, ne vom simți „luminați” de energia Leului guvernat de Soare. Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. 

Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Iată ce anume le aduce intrarea Soarelui în Leu zodiilor!

Zodiile de FOC vor beneficia din plin de energia Leului, mai ales că este un semn de foc, deci se vor simți destul de confortabil. Berbecii trebuie să se gândească la pasiunile lor, la ce anume le face plăcere, la bucurii. Leii trebuie să se asigure că trăiesc în prezent și că apreciază clipa de acum la adevărata sa valoare. Săgetătorii vor fi îndreptați în direcția care le place cel mai mult: cea a călătoriilor spirituale care îi plasează mereu pe treptele evoluției și ale cunoașterii. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine, ceea ce înseamnă că relația cu copiii s-ar putea să fie una plină de griji din cauza conjuncției cu Ceres. Este posibil ca voi să fi neglijat relația în care sunteți cu voi înșivă.

Leu/ Ascendent în Leu

Soarele e în semnul vostru, e bucuria maximă. E posibil ca din această cauză să deveniți ceva mai egoiști decât de obicei deoarece Soarele intră în cea mai mare și mai frumoasă „cameră” a voastră. Vreți să rămâneți acolo și să fiți lăsați să vă exprimați liber. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Vouă vă place să vă plimbați cel mai mult, iar sezonul Leului vine exact în ton cu dorințele și plăcerile voastre. Vi se aliniază energia interioară în direcția a ceea ce iubiți cel mai mult: studiile, călătoriile, nevoia de spiritualitate.

Găsiți chiar aici previziunile complete în sezonul Leului pentru zodiile de FOC: Berbec, Leu, Săgetător!

Zodiilor de PĂMÂNT le-ar prinde bine niște curățenie și la propriu și la figurat. Să arunce din ce este ruginit, să mai renunțe la obiceiuri toxice și să meargă mai departe acceptând mai ușor schimbările. Taurii vor beneficia de timpul petrecut cu familia dacă lasă trecutul în urmă, Fecioarele trebuie să fie mai atente la sănătate și să se gândească la ce lecții au avut până acum, iar Capricornii au șansa să vadă viața dintr-o perspectivă mult mai profundă decât au făcut-o până acum. 

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele trece prin casa a 4-a, casa familiei, dar și casa locuinței și a refugiului interior. Trebuie să vedeți ce este ruginit prin casă, să faceți ordine, să vedeți ce anume vă mai trebuie și ce păstrați doar de dragul de a păstra.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru voi începe o perioadă de liniște, de odihnă. Soarele va intra în semnul vostru pe 23 august și vă priește, însă până atunci, camera luminată la voi este un fel de cameră ascunsă, având Soarele în casa a 12-a.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Finanțe, afaceri, frică de moarte, acestea sunt aduse în prim-plan de intrarea Soarelui în casa a 8-a. E posibil să auziți știri mai neplăcute, însă cel mai bine este să tratați situațiile cu calm. Pe de altă parte, tot ce se poate întâmpla în următoarea perioadă vă poate face să priviți viața diferit. 

Găsiți chiar aici previziunile complete ale sezonului Leului pentru zodiile de PĂMÂNT: Taur, Fecioară, Capricorn. 

Zodiile de AER se vor oglindi în ochii celorlalți, iar asta s-ar putea să nu fie mereu cel mai plăcut, însă cu siguranță va fi util. Gemenii ar face bine să nu își facă griji inutile pentru nimicuri, dar și pentru lucruri pe care știu că oricum nu le pot schimba. Balanțele au  nevoie să iasă din rutină și să pornească în aventuri alături de parteneri, dar să își țină și brațele deschise pentru a-și primi prietenii. Vărsătorii au nevoie de conexiune la nivel intelectual cu cei care le pot lumina viața și cunoștințele. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele va tranzita casa a 3-a, din cauza aspectului cu Ceres, s-ar putea să vă faceți multe griji, iar acestea să fie complet nejustificate. Voi credeți că dacă vă faceți griji, dacă vă frământați, veți putea să controlați situația, dar nu controlați nimic, nu faceți decât să vă agitați inutil.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Soarele intră în casa a 11-a și acest aspect vă este favorabil. Vă place mai ales pentru că voi aveți nevoie de oameni. Sezonul Leului pentru voi are, astfel, o notă socială, este ca și cum Soarele luminează grădina de vară, locul unde ați amenajat special ca să vă primiți prietenii în vizită.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Partenerul, oamenii cu care lucrați, viața lor va deveni mult mai importantă pentru voi în sezonul Leului. Accentul va fi pus pe ceilalți, pe cei care vă înconjoară, pe cei de care depindeți sau pe cei care depind de voi.

Găsiți chiar aici previziunile complete ale sezonului Leului pentru semnele de AER: Gemeni, Balanță, Vărsător. 

Semnele de APĂ se vor gândi la bani, la carieră, la evoluție și la ce anume pot face pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Racii vor fi destul de îngrijorați de bani, cheltuieli și resurse, Scorpionii se vor gândi cum să primească validarea șefilor și cum anume să procedeze ca să pună mâna pe cel mai tare proiect, iar Peștii nu își vor putea lua gândul de la carieră și de la eventualele probleme de la serviciu. 

Rac/ Ascendent în Rac

Soarele se duce în casa a 2-a, așadar se luminează camera banilor, a resurselor, a anumitor cheltuieli pe care nu mai aveți cum să le evitați. Așadar, este cazul să fiți mult mai atenți la cheltuieli, la costuri, dar fără să dramatizați sau să victimizați.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Soarele se duce în casa a 10-a și luminează zona serviciului. S-ar putea să vă găsiți în postura de a vă gândi obsesiv la cariera voastră, la ce anume puteți face acolo ca să fiți văzuți. Așadar, cariera va fi pe primul loc.

Pești/ Ascendent în Pești

Soarele va tranzita casa a 6-a, timp de o lună veți fi foarte îngrijorați dacă schimbați locul de muncă, o să vă stresați mai mult decât e cazul, faceți din țânțar armăsar. Cariera pur și simplu vă face să nu vă puteți gândi la altceva.

Click aici pentru previziunile complete ale sezonului Leului pentru semnele de APĂ: Rac, Scorpion, Pești! 

Sezonul Leului se petrece în perioada 22 iulie și 23 august și ne arată, în primul rând, că toți copiii născuți în acest interval vor fi în zodia Leului, guvernați de Soare. Soarele este cel care ne dă nucleul personalității, este cel care ne oferă structura, coloana pe care vom construi. Pe de altă parte, Soarele este cel căruia îi datorăm viața, este  un simbol pentru energie și sănătate. Intrarea Soarelui într-un semn face ca energia acelui semn să fie emanată și resimțită de toate zodiile, luminând în special câte un sector din viața noastră. 

Pe 22 iulie începe distracția! Trecem de la sezonul liniștit al Racului la cel dornic de petrecere și atenție al Leului. Timp de o lună, ne vom preocupa în primul rând de pasiunile noastre, de vacanță, de concediu, de bucuriile noastre. Momentul în care Soarele intră în Leu și luminează cu energia acestuia o anumită porțiune din viața noastră înseamnă că, pe de o parte îi sărbătorim pe Lei, pe de altă parte, ne bucurăm de influența acestui semn zodiacal. Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Pentru majoritatea e un semn de bucurie, energia Leului dansează, cântă, e artistică, e dramatică, atrage atenția și se bucură cu suflet de copil. Așa că sfatul astrologului pentru toate zodiile este să se bucure de distracție cât de mult pot deoarece apoi va începe sezonul Fecioarei, adică ne întoarcem la muncă! 

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel