Anul Tigrului de Apă - Previziuni pentru TOATE zodiile, în 2022

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
(sursa foto: Canva)
EXCLUSIV
(sursa foto: Canva)

Ce rezervă anul Tigrului de Apă pentru toate semnele zodiacale? Octavian Sbârnă, acupunctor, consultant în Feng Shui și astrologie chineză, aduce previziunile pentru 2022:

Înainte de a trece la previziunile anului 2022, este important să fiţi atenţi la toate semnele din harta natală, care sunt identificate după cei patru piloni, respectiv anul, luna, ziua şi ora naşterii.

Potrivit lui Octavian Sbârnă, "în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni".

Ideea e aşa: Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum vă raportaţi la mediul exterior, la lume în general, unde staţi, la ţară, la neamul extins.

Dacă ne raportăm la lună, luna este jobul, cariera, familia restrânsă (părinţi, fraţi, surori). Asta înseamnă că orice animal care este în luna naşterii ne dă energia principală şi cea care vorbeşte despre relaţia noastră cu jobul. Orice interacţiune între an şi pilonul lunii, ne spune la ce să ne aşteptăm pe parte de job.

Ziua naşterii ne spune despre noi ca individ în viaţa noastră personală. Foarte important, ziua naşterii este şi ceea ce se numeşte "palatul partenerului". Vedeţi ce animal aveţi în ziua naşterii şi aia vă va da dinamica din relaţiile intime, din relaţiile cu un partener de viaţă. Evident, lucrurile sunt mult mai complexe, dar dau nişte idei astfel încât să interpretaţi pentru fiecare dintre voi în parte.

Ora naşterii are legătură cu copiii, cu ce lăsăm în urmă, cu contribuţiile noastre, aspiraţiile noastre, averea noastră, ce clădim, ce facem mai departe şi în special, partea de copii şi de aspiraţii.

Specialistul în astrologie chineză a continuat apoi cu explicaţia interacţiunii semnelor zodiacale între ele:

"Nu există o interacţiune foarte specifică. Când mă refer la interacţiuni foarte specifice e vorba de faptul că dacă ne imaginăm aceste animale ca persoane, să zicem că sunt 12 persoane într-o cameră. Între unele va fi o anumită afinitate, între altele, nu. Între unele va fi o atracţie absolut magnetică, între altele va fi o respingere foarte mare, dar unele pur şi simplu sunt neutre unele faţă de altele".

Octavian a mai menţionat un lucru important: Astrologia nu este despre previziune, este despre adaptare.

Previziuni pentru fiecare zodie, în anul Tigrului de Apă

ŞOBOLAN

Şobolanul şi cu Tigrul nu au o relaţie deosebită, nu au o interacţiune deosebită. Depinde foarte mult de relaţia între elemente.

Şobolanul este un element de apă, Tigrul este un element de le mn. Apa creşte lemnul. Din punctul de vedere al celor cinci elemente, Tigrul care vine în 2022 are efectul de a slăbi Şobolanul. Dar ce înseamnă a slăbi?

Putem să spunem că Tigrul care vine, duce atenţia deciziilor către reper. Despre ce decizii poate să fie vorba? Depinde unde ai Şobolanul în hartă.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru ŞOBOLAN

BIVOL

Bivolul nu este un animal cu care să interacţioneze Tigrul în mod foarte specific, dar Bivolul este un animal puţin dificil, deoarece structura lui are puţin element de apă şi de pământ, iar apa cu pământul fac nămol. Din acest punct de vedere, ce trăieşte bine în pământ? Orice fel de plantă. Deci Tigrul şi Iepurele care sunt cu lemn mult sunt foarte bune în această interacţiune cu Bivolul, deoarece îl ajută să capete claritate.

Deja am trecut prin ce înseamnă cei patru piloni: anul, luna, ziua, ora naşterii. Deci, fiecare om care are Bivolul în hartă într-unul din aceşti piloni sper că ştie deja la ce să se raporteze.

Aici, interacţiunea este foarte mult despre a aduce repere noi (Tigrul de care ziceam) în zona de planificare.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru BIVOL

TIGRU

Provocarea şi lecţia Tigrului este să vedem că indiferent unde ne uităm la ce se întâmplă, lucrurile par a fi nedrepte, dar nu sunt. Asta este provocarea conexiunii cu Divinitatea. Dacă ne uităm la nivel uman, e foarte uşor să găsim nedreptate în orice conflict.

Deci, provocarea este cum reuşim noi să ne conectăm mai profund cu acele lucruri care ne dau nouă sens vieţii, fiindcă ideea este că în momentul în care noi suntem cu adevărat conectaţi la ce ne dă nouă sens vieţii, totul capătă sens. Nu e o chestie neapărat logică, e un sentiment că lucrurile se întâmplă aşa cum trebuie. Nu e ceva ce trebuie explicat. Nu vine din cap, vine din suflet. Ideea nu e să găsim logica acestui sentiment, ideea este să îl simţim.

Dar cum ajungem să îl simţim? Prin a ne aduce aminte să căutăm reconectarea cu acele repere. Iar asta este una dintre marile oportunităţi ale anului 2022.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru TIGRU

IEPURE

Iepurele are o relaţie mai specială cu Tigrul. Dacă cineva are Iepure în hartă, indiferent de pilon, anul acesta e un an foarte bun deoarece trunchiul copacului (Tigrul) este structura de rezistenţă pe care iedera sau planta (Iepurele) se poate urca. Iepurii pot primi multă susţinere.

Dar, atenţie! Susţinerea aceasta poate să aibă aspecte pozitive sau negative.

Aspectele pozitive sunt de susţinere, de încredere, de putere personală. Poate în sfârşit vine acel vânt în pânze care te ajută să faci ce nu ai putut până acum.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru IEPURE

DRAGON

Dragonul este al treilea animal din seria de Lemn. Animale de Lemn înseamnă Tigru, Iepure şi Dragon. Dragonul este o îmbinare între elementele Lemn, Pământ şi un pic de Apă.

Analiza reală se face în funcţie de energia din spate, de energia din care este făcut animalul zodiacal. Animalul este o etichetă, dar de fapt e vorba de un joc de energii.

Dragonul este destul de echilibrat. Deci, Tigrul ce poate să aducă Dragonului?

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru DRAGON

ŞARPE

E un animal care are o relaţie specială cu Tigrul. Tigrul, din 2022, apasă nişte butoane. Ce înseamnă asta?

Înseamnă că dacă cineva are Şarpe în hartă - în an, lună, zi sau oră de naştere -  acolo e domeniul de viaţă în care se va vedea, provocarea este că aici apare povestea cu victimizarea.

Între trei animale în astrologia chineză, respectiv între Tigru, Şarpe şi Maimuţă, există un fel de lipsă de nerecunoştinţă. Ceva de genul "Vai, dar doar atât?". Practic, indiferent ce se întâmplă, este prea puţin. 

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru ŞARPE

CAL

Calul este alt animal cu care Tigrul are o relaţie specială. Este ceea ceea ce se numeşte în astrologia chineză parte dintr-o relaţie triplu armonică, adică este o combinaţie posibilă între Cal, Tigru şi Câine. Orice fel de combinaţie arată afinitate, colaborări, arată posibilitatea de a crea o echipă cu persoana respectivă, arată oportunităţi noi.

Deci, dacă cineva are Cal în hartă, Tigrul vine şi se combină cu Calul. Asta înseamnă că putem primi oportunităţi de colaborare, de oameni noi.

Dacă este în pilonul anului, poţi începe colaborări pe o industrie. Vin oportunităţi de la mediul în care lucrez ca să fac ceva. Sau oportunităţi sociale, cunoşti mai mulţi oameni. Dacă este în pilonul ce ţine de ...

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru CAL

CAPRĂ / OAIE

Capra are legătură cu elementul Foc şi Pământ. Este cea care închide anotimpul de Foc. Deci la Foc avem Şarpe, Cal şi Capră.

Între Capră şi Tigru nu există o relaţie evidentă. E neutră. Nici nu se plac, nici nu se resping.

Ca elemente - Capra având Foc şi Pământ - Tigrul, care e de Lemn, o ajută, o hrăneşte. Dar asta poate să fie mai mult sau mai puţin bine, în funcţie de cum este aspectată Capra în harta noastră.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru CAPRĂ / OAIE

MAIMUŢĂ

Maimuța este singurul animal cu care Tigrul intră în opoziție directă. Deci este un conflict deschis. Aici e o problemă. Ceva de genul schimbare.

Când cineva aude de ideea de conflict, oamenii automat se gândesc la lucruri negative. Ideea nu este să te gândeşti "Ah, vine anul ăsta... ce o să mă fac?".

Este vorba de a ne adapta în așa fel încât, indiferent de ce întâmplă, să ne fie bine.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru MAIMUŢĂ

COCOŞ

Cocoşul nu are cine ştie ce relaţie cu Tigrul. Cocoşul este din elementul Metal.

Dacă vedem legătura între repere şi misiunea noastră personală, reperele sunt cele care ne dau misiunea personală. Deci, este un moment în care ne reîmprospătăm, ne recalibrăm, ne clarificăm ce anume ne reprezintă. Identitatea noastră o vom găsi în acele lucruri care ne dau sens.

Dacă cineva are Cocoş în oricare dintre cei patru piloni, acea zonă în care se află Cocoşul în hartă va putea beneficia de o ascuţire a ideii de misiune personală.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru COCOŞ

CÂINE

Câinele face parte din acea relaţie triplă armonică pe care am discutat-o şi la Cal, respectiv Tigru-Cal-Câine.

Pentru ei este o oportunitate de colaborare, de a întâlni oameni noi, doar că este un pic din altă perspectivă.

Care este povestea cu Tigrul şi Câinele?

Dacă cineva are un pilon marcat de semnul Câine în hartă, înseamnă că are lecţiile şi punctele forte, dar şi punctele slabe ale Câinelui în acel domeniu.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru CÂINE

PORC

Porcul are o relaţie specială cu Tigrul care se numeşte "combinaţie şi distrugere". Cum e asta?

Distrugerea înseamnă că ceva vechi se poate nărui. Combinaţie înseamnă că apar oportunităţi noi. E ca şi cum demolezi ceva pentru a construi altceva. Acum, evident că depinde foarte mult de cum ne folosim de aceste lucruri.

Astrologia nu este despre previziune, este despre adaptare. Dacă este să ne adaptăm, trebuie să vedem unde avem noi Porc, în ce pilon şi să vedem ce putem distruge acolo, ce putem demola.

E aceeaşi regulă ca în interacţiunea Tigru - Maimuţă. Este despre a ne alege noi unde ducem conflictul, unde ducem schimbarea, unde ducem demolarea astfel încât să nu aşteptăm să vină ea peste noi.

Citeşte AICI previziunile 2022 COMPLETE pentru PORC

Urmăreşte aici emisiunea completă cu Octavian Sbârnă:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel