Astrologii internaționali despre conjuncția Mercur-Neptun de pe 8 martie: Conversațiile serioase trebuie amânate

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Pixabay.com
Pixabay.com

Comunicarea devine poetică, dar dificilă. Ce ne spun astrologii internaționali despre conjuncția Mercur-Neptun?

Pe 8 martie, Mercur și Neptun se întâlnesc în semnul Peștilor. Acest aspect este considerat unul dintre cele mai neplăcute, cel puțin din perspectiva teoriei astrologice. De ce? Pentru că aduce cu sine multă ceață, confuzie și haos. Mercur este asociat cu comunicarea și gândirea rațională, în timp ce Neptun are tendința de a dizolva și de a învălui lucrurile în mister. Este posibil să ne confruntăm cu dezinformare, atacuri cibernetice, campanii de denigrare și articole dificil de demontat. Putem fi ușor păcăliți și ne va fi greu să distingem între realitate și iluzie. Cu toate acestea, într-o notă pozitivă, această conjuncție poate fi benefică pentru inspirație și pentru activitățile artistice sau spirituale.

Iată care este părerea astrologilor internaționali despre acest eveniment!

Maren Altman, astrolog internațional, ne spune următoarele informații despre această conjuncție:

Mercur vorbește despre comunicare, iar Neptun despre spiritualitate. Această conjuncție reprezintă visele, farmecul și idealurile înalte pe care le avem în viață. ”Mercur și Neptun formează o comunicare visătoare”. Este un moment pentru meditație, pentru a scrie în jurnal și pentru orice este legat de fantezie. ”Voi spune că cu Mercur în Pești la începutul acestei luni, comunicarea în general va fi mai dificilă, deoarece Mercur este slăbit în Pești. Mercur vrea să fie specific și foarte clar, în timp ce Peștii sunt foarte artistici și abstracți. Deci, poate fi dificil pentru această planetă să fie eficientă din cauza Peștilor.”, mai precizează Maren. Prin urmare, Mercur și Neptun împreună în semnul Peștilor pot face dificilă o comunicare serioasă, liniară, dar întâlnirea acestora este nemaipomenită pentru comunicare artistică, poetică. Poți vedea părerea ei completă AICI.

Avertizări pentru Fecioară: Nu te lăsa păcălit de vorbe frumoase! Ce trebuie să știe nativii Rac și Leu?

Candace O’Neal, astrolog american, are o părere diferită despre influența conjuncției Mercur-Neptun. Iată ce ne transmite:

Conjuncția aceasta poate avea legătură cu comunicarea, radio-ul, televiziunea, frații, călătoriile și documentele. Ar putea fi vorba despre informații secrete care încep să iasă la iveală. De asemenea, poate aborda teme precum locurile de muncă, sănătatea sau industria serviciilor.

”Nu este o zi pentru a rezerva zboruri, pentru a călători, sau pentru orice necesită analiză numerică sau lucrări analitice. Semnarea contractelor nu este recomandată. Trebuie să fii precaut cu angajamentele și cuvintele”, precizează astrologul.

Dezinformare pentru Balanță. Săgetător, ai grijă la ce spui! Vărsătorii sunt dați peste cap de cheltuieli

Nu tot ce citești va fi factual sau adevărat. Ar putea lipsi informații sau detalii care ar putea cauza probleme, în special de ordin financiar sau legal. Pentru conversații serioase, ar fi mai bine să aștepți ca Mercur să intre în semnul Berbecului. Este totuși un moment minunat pentru decodificarea viselor și pentru meditație.

Va exista un sentiment de liniște. În ciuda Lunii Noi de pe 10 martie, conjuncția Mercur-Neptun se referă mai mult la observație și reevaluare decât la începuturi noi.

Scorpionii trebuie să își dea seama ce vor. Capricornii au nevoie de plăceri, iar Peștilor le trebuie acceptare!

”Energiile sunt contradictorii, cu o combinație de restricție și disipare. Problemele de sănătate mentală, în special depresia, sunt amplificate de influența lui Saturn în Pești. Conștientizarea sănătății mintale și emoționale este crucială în acest timp.”, transmite Candace.

Scrierea sentimentelor poate ajuta la procesarea lor, iar activitățile precum baia sau înotul pot ajuta la gestionarea energiei emoționale.

Poți vedea previziunile complete AICI.

Citește și Nativii Berbec au nevoie de vindecare. Supărări și lipsă de încredere pentru Taur și Gemeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel