Beneficii pentru Gemeni, Taur și Vărsător. Provocări pentru Rac și Scorpion

Autorul articolului: Astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Freepik
EXCLUSIV
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrale. Pe 23 mai, Venus intră în Gemeni.  

Venus intră în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 17 iunie. Libertatea și varietatea vor fi pe primul loc, pe acestea le vom aprecia și iubi cel mai mult. Relațiile pot fi provocatoare, fiindcă vom avea nevoie de diversitate. Ne vom plictisi repede. Dar curiozitatea va fi cea care ne va ajuta în cucerirea unei persoane.

Vom pune mare preț pe simțul umorului, pe comunicare și pe inteligență. Mai puțin pe aspectul fizic al celuilalt. Vom fi atrași de mintea celorlalți. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Venus, Micul Benefic, îți tranzitează semnul. Și va avea sprijin de la Jupiter, Marele Benefic, după 26 mai. În primul rând, trebuie să știi că urmează o perioadă foarte bună pentru schimbarea înfățișării și îmbunătățirea garderobei. Vei avea un stil estetic de neegalat și vei ști cum să găsești cele mai interesante accesorii. Venus aduce carismă, nivel de atracție crescut și încredere în propria persoană. 

Marele Benefic intră în Gemeni. Bonusuri pentru toate zodiile până în iunie 2025

Taur/Ascendent în Taur

Venus intră în casa a doua. Până pe 17 mai vei avea numeroase oportunități pe plan financiar. Dacă mai punem la socoteală și că Jupiter va intra în această casă pe 26 mai, putem spune că ești printre favoriții astrelor! Îți vei gestiona mult mai atent bugetul, vei avea idei despre cum să îți crești veniturile și vei găsi banii necesari să te și răsfeți. De altfel, astrele asta îți recomandă. Să te pui pe primul loc!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Venus intră în casa a cincea. Pentru cei care au copiii, urmează câteva zile fantastice! Cei singuri vor fi foarte fermecători și cuceritori! Cupidon le va oferi numeroase oportunități pentru a-și declara iubirea sau pentru dovezi de romantism. Creativitatea va fi în floare! Astrele vă recomandă să aveți în vedere și distracția, nu doar munca. 

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Rac/Ascendent în Rac

Venus va se va plimba prin casa a douăsprezecea. Nu este neapărat un tranzit negativ, dar se va demonstra a fi unul provocator. Pentru că nu vei mai avea același chef să socializezi, să faci parte dintr-o comunitate sau să faci pași către îndeplinirea planurilor tale. Te vei simți foarte bine în singurătate, izolare și retragere. Va exista tendința să romanticizezi părți ale trecutului mai dureroase.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Venus va tranzita casa a opta. Teoretic, este un tranzit care îți va aduce numeroase oportunități în ceea ce privește intimitatea. Dar, practic, s-ar putea să te confrunți cu unele crize și cu repercusiuni cauzate de indiscreție. A ta sau a altor. Astrele îți recomandă să nu dezvălui prea multe informații din viața ta personală și să încerci să nu intri cu bocancii în a celorlalți. 

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel