Crăciun fără prânz în familie. Regina Elisabeta l-a anulat

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Externe
Sursă foto: Facebook - The Royal Family
Sursă foto: Facebook - The Royal Family

Regina Elisabeta a anulat prânzul familial dinaintea Crăciunului.

Regina Elisabeta a anulat prânzul tradițional de dinainte de Crăciun pentru familia extinsă, ca măsură de precauție, după creșterea numărului de cazuri de infectare cu varianta Omicron din Marea Britanie, relatează BBC. O sursă a dezvăluit faptul că se crede că evenimentul extins anual ar putea pune în pericol planurile de Crăciun ale prea multor oameni.

Urmând sfatul directorului medical al Angliei, profesorul Chris Whitty, de a acorda prioritate evenimentelor ”care contează cu adevărat” pentru a evita riscul de infecție, Regina a restrâns planurile festive. Evenimentul trebuia să aibă loc la începutul săptămânii viitoare la Castelul Windsor.

Citește și: Directorul medical al Angliei, avertisment crunt: DOUĂ epidemii una peste alta. O amenințare cu adevărat serioasă

Decizia Reginei vine în timp ce familiile din Marea Britanie își analizează planurile de Crăciun în lumina celei mai mari creșteri a infecțiilor cu varianta Omicron a COVID-19 de până acum din țară, cu 78.610 de cazuri raportate miercuri.

Prim-ministrul Boris Johnson a îndemnat oamenii să manifeste prudență în contactele lor sociale, dar a spus că nu anulează evenimentele.

Meniul pretențios pe care Regina l-a cerut la masa de Crăciun

Crăciunul este o sărbătoare specială pentru toată lumea, iar Familia Regală britanică petrece așa cum se cuvine și se răsfață cu cele mai delicate preparate.

Darren McGrady, fostul bucătar al Casei Regale a făcut dezvăluiri despre meniul de Crăciun, nelipsit de pe masa Reginei Elisabeta.

Potrivit lui, Regina Elisabeta este o împătimită a tradiționalismului, dar la meniul de Crăciun nu se pune accent pe acesta, astfel că, pe masa de Crăciun nu se va regăsi niciun preparat tradițional de Crăciun, ci bucate mai speciale. 

"După biserică, vor avea o masă mare, iar meniul include salată cu homar sau creveți, curcan fript cu garnituri precum păstârnac, morcovi, varză de Bruxelles, budincă de Crăciun și un desert numit brandy butter", a declarat bucătarul Familiei Regale.

Mai mult, un obicei pe care-l are Familia Regală este acela de a consuma ciocolată în ziua de Crăciun.

Citește aici mai multe: Meniu de LUX cerut de Regina Elisabeta pentru masa de Crăciun. Fostul bucătar a dezvăluit "fonfleurile": Doar CINA include 15-20 de feluri de fripturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel