Horoscop aprilie 2022 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: "RAR vom mai întâlni o lună ca ACEASTA!" - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Rac sau cei ascendent în aceste semne, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Aparent, aprilie îţi prieşte mai mult. Începe cu o Lună Nouă, începi cu energie. Soarele este în semnul tău, Mercur este în semnul tău. Dar Marte va intra în Peşti pe 15 aprilie. Pe 5 aprilie intră Venus în Peşti. Ce încerc să spun aici? Există dorinţă, chef de viaţă, curaj, iniţiativă, dar va fi mai greu să pui în practică ceea ce îţi doreşti. La începutul anului, în horoscopul anului 2022, am menţionat că în prima parte a anului trebuie să faci un pas în spate. Despre asta este vorba. Cel puţin până în mai, când Jupiter va intra în semnul tău. Poate atunci vei pune în practică ceea ce îţi doreşti. Momentan, eşti în ape tulburi şi mergi aşa, la înaintare, cercetezi. Nu e luna în care să te arunci. 

Aş folosi Luna Plină din data de 16 aprilie în locul tău ca să îmi dau seama dacă sunt în relaţiile în care trebuie, parteneriatele profesionale potrivite, cum se manifestă, dacă am ştiut unde să pun limite, dacă am fost onest faţă de mine.

Deci, în prima parte a lunii simţi că nu e nimeni ca tine, dar în a doua parte a lunii nu prea eşti în apele tale, trebuie să faci pasul înapoi. Poate l-ai făcut deja, dar acum trebuie să îl şi conştientizezi.

Pe de altă parte, sănătatea este destul de importantă în aprilie. Această conjuncţie Jupiter-Neptun în casa a 12-a, unde vor fi şi Venus, şi Marte, toate aceste aspecte vorbesc despre vindecare, despre acceptarea unor probleme, despre conştientizarea faptului că ai unele obiceiuri toxice sau ai nişte oameni toxici în viaţa ta şi trebuie să înveţi să treci peste, să dizolvi problemele respective. Nu o să scapi de ele bătând din palme, dar mai dizolvi, mai topeşti.

Este o energie feminină în luna aprilie pentru tine. Treci de la raţional cu Marte în Vărsător la emoțional cu Marte în Peşti, care dizolvă totul în jur sau care se adaptează în funcţie de ceea ce se întâmplă.

Îţi atrag atenţia că...  Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec.

Horoscop aprilie 2022 pentru Taur / cei cu ascendent în Taur

Începi luna într-un mod plin de putere din punctul de vedere al carierei. Avem Marte în casa a 10-a. Va fi şi guvernatorul tău Venus acolo în primele zile, apoi va schimba semnul pe 5 aprilie. Abia după 5 aprilie încolo vei mai respira. Vei simţi că toate eforturile tale au un rost. Începi să obţii ceva concret sau să primeşti aprobarea sau ajutorul celor din jur.

Luna aprilie e una dintre acele perioade în care depinzi de foarte mulţi oameni, fie de rude, fie de prieteni, fie de colegi, fie de comunitate. 

Conjuncţia Jupiter-Neptun va activa casa a 11-a. Pe lângă faptul că obţii ajutorul dorit, e clar că un plan nu va mai fi de actualitate. Undeva, ceva se sparge, se dărâmă, ceva te maturizează brusc, te căleşte şi laşi viaţa să vină de la sine. Mai ales din punct de vedere profesional. Dar pentru că acest aspect va face o opoziţie cu casa a 5-a, se poate canaliza şi pe tot ce înseamă copii. Poate renunţi la un comportament faţă de copii, poate te înţelegi cu ei altfel, poate vrei tu să fii iarăşi copil, să îţi vindeci traumele cu părinţii.

Pentru că Soarele este în casa a 12-a, unde intră şi Mercur, e o perioadă bună să te laşi ajutat, să depinzi de ceilalţi şi să înveţi să construieşti pas cu pas. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Taur / cei cu ascendent în Taur.

Horoscop aprilie 2022 pentru Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Vai! Luna aprilie din anul 2022... rar vă veţi mai întâlni cu aşa o perioadă.

O dată, conjuncţia Jupiter-Neptun se petrece în casa a 10-a. Pe urmă, Venus intră acolo pe 5 aprilie. Marte intră acolo pe 15 aprilie. Ester un iureş în zona profesională. Este un iureş menit să vă ţină într-un loc sau să vă scoată din acel loc. Cert este un lucru: partea profesională este foarte bine aspectată. Nu cred că se vor mai întâmpla aspectele lunii aprilie foarte curând. 

Dacă nu faceţi ceva în aprilie, nici nu o să se întâmple! Dacă nu simţiţi că se întâmplă nimic în aprilie, e vina voastră! Universul îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă.

Şi cum voi sunteţi obişnuiţi să aveţi mai multe opţiuni, nu o să ştiţi ce să faceţi. Nici nu contează! La un moment dat vă veţi da voi seama încotro să o apucaţi. Mai ales că, după 20 aprilie, Soarele intră în casa a 12-a şi o să vreţi să renunţaţi la ceva sau o să vreţi să schimbaţi ceva, ori să topiţi ceva ce nu funcţionează în viaţa voastră.

Dar luna aprilie este magică pentru voi! Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni.

Horoscop aprilie 2022 pentru Rac / cei cu ascendent în Rac

Luna aprilie pentru voi e bună pentru călătorit,  studiu, învăţare, pentru reconectarea cu anumite pasiuni din trecut, reluarea unor lucruri care vă plăceau. 

Dacă staţi şi vă uitaţi pe pereţi şi nu învăţaţi, nu citiţi nimic, va trece luna doar de dragul de a trece. Aşa că, vă recomand să folosiţi aspectele benefice ale lunii indiferent de vârsta pe care o aveţi. Oricând puteţi învăţa ceva nou, oricând puteţi să vă educaţi din nou. Putem vorbi și de o reconversie. 

Deci, trageţi cât de tare puteţi voi pe parte profesională şi vedeţi că acea conjuncţie Jupiter-Neptun din casa a 9-a pentru mulţi s-ar putea să aducă o apropiere de cele sfinte, de tot ce înseamnă religie, poate vă hotărâţi să mergeţi într-o călătorie iniţiatică, spirituală. Poate vreţi să călătoriţi în India, poate vreţi să mergeţi mai des la biserică, poate meditaţi mai mult, vă rugaţi. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Rac / cei cu ascendent în Rac.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni şi Rac, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel