Horoscop aprilie 2022 - Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion. Daniela Simulescu: "O lună NEMAIPOMENITĂ pentru ASTA!" - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiilor Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion sau cei ascendent în aceste semne, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Leu / cei cu ascendent în Leu

Luna aceasta vorbim de nişte aspecte care îmbină partea financiară cu partea profesională. În primul rând, conjuncţia Jupiter-Neptun se întâmplă în casa a 8-a. Cei care aveţi o idee de afaceri, o asemenea conjuncţie vă deschide ochii şi vă dă curaj poate să renunţaţi la un loc de muncă, să începeţi un proiect pe lângă locul de muncă sau poate să plecaţi într-o călătorie iniţiatică şi apoi să vedeţi ce faceţi ca freelancer. 

O să aveţi tot felul de tendinţe. Mulţi dintre voi veţi dori să faceţi parteneriate care să crească veniturile, dar vă atrag atenţia că o conjuncţie Jupiter-Neptun poate să fie destul de "păcălicioasă". Şi atunci când semnaţi un act cu cineva, vă rog să îl verificaţi pe toate părţile. Şi nu vă aruncaţi în afaceri riscante, că nu vă priesc şi vă vor aduce mai multe pierderi decât câştiguri.

Luna Nouă de pe 1 aprilie şi Luna Plină de pe 16 aprilie activează la voi nişte case care vă sprijină. Vorbim despre axa caselor 3-9. Ce înseamnă asta? Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Leu / cei cu ascendent în Leu.

Horoscop aprilie 2022 pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

În aprilie, vorbim despre relaţii. La începutul anului vă spuneam că 2022 e foarte important pe plan personal pentru voi şi da, luna aprilie vine să vă arate asta.

Avem în casa a 10-a pe Jupiter-Neptun. Venus intră acolo pe 5 aprilie, Marte intră acolo pe 15 aprilie. Ce se poate întâmpla? Cine nu a avut curaj să divorţeze, găseşte soluţia să divorţeze. Cine nu a avut curaj să facă un pas către un posibil partener, va dobândi curajul necesar. Veţi lua decizia să treceţi la următorul pas al relaţiei, cei care sunteţi deja într-un cuplu. Relaţiile cu ceilalţi se pot îmbunătăţi, dar prin provocări. E şi Marte acolo de pe data de 15 martie şi vrea să construiţi ceva în mod activ. Nu să staţi să vină din cer toate. Aveţi nevoie să oferiţi şi voi ca să primiţi.

Iar pentru cei singuri, îi invit să iasă din casă în această lună. Cât se poate, unde se poate. Nu există imposibil din punct de vedere emoţional. Poate nu sunteţi pregătiţi. Dacă nu se întâmplă nimic în luna aprilie, e clar că... Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară.

Horoscop aprilie 2022 pentru Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Venus, guvernatorul vostru, intră în Peşti pe data de 5. Ce înseamnă asta? Serviciul este foarte important. Mulţi dintre voi veţi găsi un loc de muncă nou care să vă placă, să vă ambiţioneze, cu care să vă identificaţi. Relaţiile cu colegii se pot îmbunătăţi. Vă înţelegeţi, aveţi compasiune, deci mediul de lucru este foarte plăcut.

Pe urmă, conjuncţia Jupiter-Neptun de pe data de 12 aprilie vă ajută să vă găsiţi un loc de muncă sau chiar mai multe locuri de muncă/colaborări şi nu ştiţi de unde să alegeţi. Vă va duce viaţa acolo unde trebuie.

Cu Jupiter-Neptun în casa a 6-a, unde vom avea Venus şi Marte, vorbim de sănătate, de momentele acelea în care uitaţi să mâncaţi, să beţi apă, să dormiţi. Aveţi puţină grijă.

Pentru cei care au animale, luna aprilie e importantă. Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă.

Horoscop aprilie 2022 pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Ce se întâmplă? Avem multe planete în casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine, a creativităţii, a bucuriei, a veseliei, a talentelor, a investiţiilor.

În aprilie vă decideţi dacă vreţi un copil, poate aflaţi că veţi avea un copil, poate relaţia cu copiii devine diferită sau se îmbunătăţeşte. Poate decideţi să mergeţi cu copilul la un terapeut şi se schimbă ceva. Poate şi voi acceptaţi că e cazul să priviţi diferit relaţia cu copiii.

Deci, tot ce înseamnă iubire, copii, împăcare, romantism, declaraţii, cadouri, generozitate... E o lună în care puteţi primi ajutoare din partea familiei. Poate să vă luaţi o casă, poate închiriaţi ceva, investiţi într-o maşină. Folosiţi banii într-un mod eficient.

E o lună nemaipomenită! Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Leu, Fecioară, Balanță şi Scorpion, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel