Horoscop aprilie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: "Oportunităţi, şanse, dar cu o CONDIŢIE!" - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
EXCLUSIV
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Horoscop aprilie 2022 pentru nativii zodiilor Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești sau cei ascendent în aceste semne, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

E luna în care poţi să îţi cumperi o casă. E luna în care poţi să vinzi o casă sau un teren. Ori e luna în care găseşti terenul mult visat, casa mult visată sau cea în care să te muţi chiar şi cu chirie. Poate mai aproape de job sau unde ţi se pare mai confortabil, mai familiar, mai plăcut.

Toate chestiunile imobiliare sunt amplificate în luna aprilie. Dacă ai aşteptat să vină un credit să îţi redecorezi casa sau o finanţare, ori să găseşti fondurile necesare - să nu uităm de faptul că Jupiter este guvernatorul tău şi se întâlneşte cu Neptun pe data de 12 în casa a 4-a - înseamnă că da, de unde nu te aştepţi, s-ar putea să se întâmple o minune. Ceva se schimbă, cineva te ajută.

Poate vrei să decorezi, poate vrei să zugrăveşti, să cumperi altă mobilă, să schimbi aparatura, ţevile.

E o lună nemaipomenită! Este o lună în care... Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător.

Horoscop aprilie 2022 pentru Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Vei avea destul de multe revelaţii în luna aprilie. Această conjuncţie Jupiter-Neptun în casa a 3-a vine să îţi dizolve anumite păreri, principii, valori sau îţi dai seama că tot ce ai învăţat de-a lungul timpului nu mai este de actualitate şi nu o să mai insişti atât de mult să faci lucrurile într-un mod tradiţional, conservator. Vei vedea că lumea se schimbă, că se dizolvă anumite aspecte şi ceea ce credeai acum 10 ani că aşa o să rămână, nici nu mai există. 

Deci, undeva trebuie să te recalibrezi şi să înveţi de la cei de lângă tine. Ştii cum e? În aprilie, şcoala vieţii este cea care contează pentru tine pentru că vei fi pus în situaţii în care vei conştientiza că toate informaţiile de anvergură din capul tău nu te mai ajută cu nimic dacă nu ştii să le pui într-o formă uşor de înţeles de toată lumea. Adică va trebui să înveţi să le oferi celorlalţi informaţii pe care să le proceseze pentru că altfel vei rămâne într-un colţişor, vei fi considerat superior, arogant şi nu te va mai lua nimeni în serios.

Casa a 3-a mai are legătură şi cu banii pe care vrei să îi investeşti. Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn.

Horoscop aprilie 2022 pentru Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Of, cum este luna aprilie pentru voi!

La începutul lunii, încă mai aveţi planete în semnul vostru - Marte şi Venus lângă Saturn - încă mai ţineţi controlul. Dar când Venus intră în Peşti pe data de 5, Marte intră în Peşti pe data de 15, iar conjuncţia Jupiter-Neptun de pe data de 12... când ai atâtea planete în casa a 2-a a banilor, la ce vă gândiţi? Că vă îmbogăţiţi! Ei bine, nu o să vă îmbogăţiţi. Din contră, o să cheltuiţi.

Există riscul să intraţi şi în contul de economii, există riscul să împrumutaţi - să luaţi bani cu împrumut sau să daţi bani cu împrumut. Un sfat: dacă vi se cere 100 de lei, să nu daţi 100 de lei. Este un exemplu simplu. Poţi să dai 50 de lei şi să zici "De restul, descurcă-te".

Voi vă veți afla într-o nebuloasă financiară şi s-ar putea să cheltuiţi banii pe care consideraţi că îi veţi face peste o lună, două, trei. E un risc mare. E adevărat că s-ar putea să fie venituri, bonusuri, prime... Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător.

Horoscop aprilie 2022 pentru Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Venus intră în semnul vostru pe data de 5. Marte intră în semnul vostru pe data de 15. Conjuncţia Jupiter-Neptun se petrece pe data de 12. Venus se simte foarte bine în semnul vostru, Jupiter este guvernatorul vostru, Neptun este guvernatorul vostru, Marte îşi face şi el veacul pe acolo. Când ai patru planete în semnul tău, ce îţi poţi dori? Îţi poţi dori să fii cu mintea clară, îţi poţi dori să fii cu simţ practic, îţi poţi dori să nu te laşi pierdut.

Da, ai nevoie de conexiune cu tot ce înseamnă Univers, Divinitate, planuri nevăzute, spiritualitate, rugăciune, meditaţie. Dar ai nevoie să rămâi şi cu picioarele pe pământ pentru că altfel o poţi lua razna foarte uşor.

Când vorbim de atâtea planete în casa a I, o să citiţi că vor fi multe oportunităţi, şanse. Da, vor fi cu duiumul. Dar dacă undeva, în interiorul vostru, ceva nu funcţionează, nu o să ştiţi să le prindeţi. Dacă nu vă acceptați problemele, vor deborda. Ce e bun în viaţa voastră se poate amplifica. La fel şi ce e rău. Trebuie să fiţi foarte atenţi. Lăsaţi lucrurile să vină şi doar observaţi, analizaţi, încercaţi să înţelegeţi şi nu vă aruncaţi în situaţii din astea în care să nu înţelegeţi nimic din ele. Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Peşti / cei cu ascendent în Peşti.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Urmăreşte aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Pești, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel