Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie primește mai multă claritate!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop zilnic
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni pentru weekend. Ce trebuie să știe nativii?

Pe 8 martie, conjuncția dintre Mercur și Neptun în semnul Peștilor provoacă haos și confuzie. Există un risc mare de dezinformare, iar noi ne putem lăsa ușor păcăliți. Va fi greu să ne dăm seama de aspectele care sunt reale. Într-o notă pozitivă, conjuncția este bună pentru inspirație și activități artistice.

Astrologii internaționali despre conjuncția Mercur-Neptun de pe 8 martie: Conversațiile serioase trebuie amânate

Ziua de duminică este plină de evenimente astrologice:

Marte din Vărsător face cuadratură cu Uranus din Taur. Ne aduce provocări, instabilitate și lipsă de concentrare. Toate acestea pot produce neajunsuri. Cu toate acestea, aspectul ne îndeamnă să schimbăm raportarea față de comunitate, prieteni sau în ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat, ceea ce este o notă pozitivă.

Mercur trece în semnul Berbecului. Nu ne vom mai reține din a spune ceea ce gândim. Vom lupta cu hotărâre. Este un tranzit minunat pentru a lua decizii.

Avem o Lună Nouă în Pești. Va fi necesar să facem diferența dintre ficțiune și realitate. Trebuie să gândim pe termen lung și să acceptăm trecerea timpului.

Lună Nouă în Pești pe 10 martie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Iată ce mesaje îți transmit astrele pentru acest weekend!

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, face o cuadratură cu Uranus. Îți aduce instabilitate. Niciun aspect nu va fi concret, ci se va schimba de la o zi la alta. În aceste zile, astrologul îți recomandă să te adaptezi de la situație la situație, mai ales când vine vorba de tot ceea ce înseamnă comunitatea din jurul tău. Ceea ce trebuie să-ți amintești când va avea loc această cuadratură, este că și ție îți place să fii independent și să nu ți se pună limite.

Taur/Ascendent în Taur

În aceste zile, stai departe de certurile cu șefii. Când va avea loc Luna Nouă pe 10 martie, încearcă să fii mai selectiv în privința oamenilor cu care îți petreci timpul liber.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, își schimbă semnul în weekend. Este și în apropierea lui Neptun. Duminică, Mercur intră în Berbec, ceea ce înseamnă că vei primi mai multă claritate. Astrologul îți recomandă multă odihnă și relaxare.

Astrologii internaționali despre Luna Nouă în Pești de pe 10 martie: ”Este momentul să construiești un viitor mai stabil”

Rac/Ascendent în Rac

Din punctul de vedere al teoriei astrologice, Luna Nouă pe tine te influențează. Din cauza faptului că se va afla lângă Saturn, nu te poți bucura de călătoria pe care ți-ai imaginat-o. Devii mai conștient de trecerea timpului și vei avea momente în care îți vei descoperi limitele în ceea ce privește educația.

Leu/Ascendent în Leu

Nu îți consuma energia în zadar și nu ieși cu oamenii nepotriviți. De asemenea, pune limite și la cheltuieli. În aceste zile, fii prudent.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a 7-a. Dacă îți dorești neapărat să te folosești de acest eveniment, recomandarea este să-ți faci planuri alături de partener sau să iei decizii importante legate de relația ta. La finalul acestei săptămâni, nu ar strica să te întrebi în ce direcție merge parteneriatul tău. Gândește-te care este următorul pas.

Vezi și Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să pună stop cheltuielilor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel