Horoscop DECEMBRIE 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 23 noi 2022, 11:06 | Categorie: Horoscop lunar
adaptat după Freepik.com
EXCLUSIV
adaptat după Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni și Rac. Găsește, mai jos, veștile pentru acești nativi.

Decembrie este ultima lună a anului, dar în 2022, astrele nu vor fi de acord. Pentru că vom termina 2022/începe 2023 cu Mercur și Marte retrograde. Vă recomand să evitați rezoluțiile/dorințele de Anul Nou. Retrogradările celor două planete ne vor obliga să înfruntăm proiectele de care am fugit, să ne asumăm responsabilitatea sau să acceptăm ce nu putem controla. În niciun caz noi planuri. Adică, decembrie va readuce în viața noastră neputințele noastre. Putem alege noi să ne ocupăm de datorii. Astfel încât Mercur și Marte retrograd să nu ne dea viața peste cap.

În plus, ultima zi a anului va "beneficia" de o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului. Deci vom trece prin numeroase îngrijorări pe plan financiar. 

Un test suprem al lunii decembrie va fi recâștigarea încrederii, a credinței sau a speranței.

Previziuni pentru Berbec/ Ascendent în Berbec

Berbecii sunt gânditori în ultima lună din an și iau în calcul tot ce au făcut pe parcurs. Din cauza lui Marte retrograd, poți fi cam bulversat pe toată durata lui decembrie și nu știi încotro te îndrepți. Ar trebui să stai liniștit și să te ocupi de lucururile care-ți fac plăcere. De pe 21 decembrie, beneficiezi de o sursă suplimentară de încredere, mai ales că 2023 te așteaptă cu noi oportunități. Citește aici previziunile complete pentru BERBEC în decembrie 2022.

Previziuni pentru Taur/ Ascendent în Taur

Luna decembrie este pentru plimbări în zodia Taurului. Mergi în vizite, plimbă-te cu cei dragi, călătorește și relaxează-te. Toate aceste activități o să-ți facă plăcere și te încarcă de energie. În schimb, ultima lună din an vine și cu cheltuieli serioase. Vei da bani pe cadouri, iar acest lucru se va resimți în contul tău. Citește aici previziunile complete pentru TAUR în decembrie 2022.

Previziuni pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Cuvântul de ordine pentru Gemeni în decembrie este agitație. Cheltui bani, dar merită să cumperi ce-ți place și nu te bucuri pe cât ai dori de sărbătorile care vin. Nu uita să te răsfeți, mai ales după un an greu de muncă. Poate găsești și resurse noi pe plan profesional sau personal. Citește aici previziunile complete pentru GEMENI în decembrie 2022.

Previziuni pentru Rac/ Ascendent în Rac

Se anunță vești bune pentru Racii care sunt singuri, iar pentru cei într-o relație, urmează o lună decembrie plină de tot felul de activități. Ar fi bine să faci totul în comun în această lună și să nu acționezi pe baza temerilor sau a frustrărilor. Fă-ți curaj să încerci lucruri noi. Citește aici previziunile complete pentru RAC în decembrie 2022.

 

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play