Horoscop DECEMBRIE 2022 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 25 noi 2022, 12:15 | Categorie: Horoscop lunar
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
EXCLUSIV
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Astrologul Daniela Simulescu discută despre previziunile lunii decembrie 2022. Iată care sunt veștile pentru nativii Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

De obicei, așteptările de la luna decembrie sunt mari. Pentru că nu ne vom ocupa doar de rutina zilnică, ci va trebui să avem în vedere și sărbătorile. Și plecăm la drum gândindu-ne că nu are ce să se întâmple. Ei bine, Mercur va fi retrograd și parcă îl și văd rânjind așa ca Grinch. Pentru că nu va fi singur, ci acompaniat de Marte retrograd. Cei doi tovarăși ne vor da viața peste cap în ultima lună a lui 2022. Vă recomand să faceți cumpărăturile din timp, să vă apucați de organizarea evenimentelor mai devreme decât v-ați propus și să vă înhămați cu multă răbdare. 

În plus, toată luna se va afla sub influența unei opoziții între Pluto din Capricorn și Lilith din Rac. Se vor duce lupte interioare intense între varianta noastră din trecut și cea prezentă. Culmea, am vrea să fugim de trecut, dar ne ținem agățați de el și ne dezicem de prezent, care ne arată adevărul gol goluț. 

Mai jos previziunile pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. 

Previziuni pentru Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Săgetătorii trebuie să se pregătească pentru luna decembrie, pentru că vor fi puși pe cheltuieli serioase. Da, toată lumea cheltuie în luna cadourilor, dar acest semn va fi în vârful listei. Mai mult, pe final de an, o să fii hotărât să-ți plătești tot ce ține de facturi și impozite. În schimb, vei observa că poți fi și cel mai zgârcit. Acest lucru va depinde de tine, dar și de cei din jurul tău. Din cauza retrogradării lui Marte, te poți confrunta cu certuri în cuplu sau cu mici discuții în contradictoriu. Citește previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în decembrie 2022.

Previziuni pentru Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Este o lună bună pentru tine dacă te afli în semnul Capricornului sau ai ascendent în Capricorn. De ce? În decembrie, o să te bucuri de energie debordantă, de vitalitate și de multă carismă. Datorită retrogradării lui Mercur din 29 decembrie, vei avea și o mulțime de idei, dar mai ales soluții la probleme. La un singur lucru ar trebui să ai mare grijă: la promisiuni. Din cauză că pot apărea situații neașteptate, nu vei putea onora tot ce ai promis. Împacă-te mai bine cu familia și termină anul mai relaxat, nu mai fii supărat pe propria persoană. Citește previziunile complete pentru CAPRICORN în decembrie 2022.

Previziuni pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Nu este nimeni mai taciturn decât tine în luna decembrie. Din cauza mutării lui Mercur în Casa a 12-a pe 7 decembrie, de unde va și retrograda pe 29, nu prea ai chef de nimeni și de nimic. Ți-ai dori doar să dormi și să hibernezi. Ești încurajat să profiți de aceste activități cât mai mult. Tot în decembrie, poți observa și că apar anumite persoane din trecutul tău, care pot crea iritare. Decembrie este luna în care energia și dispoziția ta sunt pe minus. Chiar dacă mergi să te vezi cu oamenii, nu le poți oferi mai mult, pentru că starea nu te ajută. Protejează-te cât mai mult și învață să te pui pe primul loc. Citește previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în decembrie 2022.

Previziuni pentru Pești/ Ascendent în Pești

Peștii au o lună decembrie minunată pentru revăzut prieteni dragi sau persoane cu care nu s-au mai întâlnit de ani întregi. Poate te vei întoarce în locurile natale de sărbători, unde vei întâlni foști colegi. Din start, decembrie este luna perfectă pentru socializare, discuții și participări la evenimente. Din fericire, apar și oameni care sunt gata oricând să-ți ofere o mână de ajutor și poți să cunoști persoane noi. Ar fi bine să pui în balanță timpul pe care-l petreci la muncă și cel cu familia. Este recomandat să nu uiți de ceea ce contează cu adevărat, adică familia. Citește previziunile complete pentru PEȘTI în decembrie 2022.

 

Iată care este calendarul astrologic al lunii decembrie!

7 DECEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN CAPRICORN
Mercur va tranzita cel mai matur semn al zodiacului. În discuțiile noastre își vor avea locul pragmatismul și maturizarea. Lui Mercur în Săgetător i-a mai plăcut câte o glumă, în Capricorn nici nu vrea să audă de ele. Și oarecum, avem nevoie de acest tranzit pentru că ne pregătim de un nou an. 

8 DECEMBRIE: LUNĂ PLINĂ ÎN GEMENI
Acest eveniment îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. 

10 DECEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN CAPRICORN
Venus în Capricorn este o perioadă romantică, dar nu la modul siropos sau senzual cu care ne-a obişnuit planeta iubirii în alte tranzite ale sale. Este o perioadă practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. O parte bună a acestui tranzit este că ne invită mai întâi la iubire de sine, dar tot la modul practic, serios, aşa cum e şi semnul Capricornului. 

21 DECEMBRIE: JUPITER SE ÎNTOARCE ÎN BERBEC/SOLSTIȚIUL DE IARNĂ
Jupiter revine acolo unde a fost în perioada 11 mai - 28 octombrie. Deci dacă vrei să știi, ce îți va aduce Marele Benefic, te invit să îți reamintești. Acum vei găsi poate rezolvare sau resursele necesare să începi un proiect. 
Începe iarna din punct de vedere astronomic și astrologic. Soarele se mută în semnul serios al Capricornului. Timp de o lună vom fi mai retrași, dornici să petrecem timp de calitate în jurul persoanelor celor mai dragi. 

23 DECEMBRIE: LUNĂ NOUĂ ÎN CAPRICORN
La nivel mondial, vor fi luate unele decizii legate de cei mai importanți oameni politici. Iar la nivel personal, vom căuta să fim cât mai calculați, analitici și strategi. Luna Nouă este o perioadă de noi începuturi. 

29 DECEMBRIE: MERCUR ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN SEMNUL CAPRICORNULUI
Cel mai probabil, finalul lui 2022 și începutul lui 2023, vor aduce multe decizii pe plan profesional. Unele pe care voiam să le luăm de ceva timp, dar și unele care ni se vor părea prea dure și nedrepte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience