Horoscop săptămâna 8-14 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
EXCLUSIV
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămânal. Urmează a doua eclipsă din 2024. 

Detalii despre atmosfera astrologică a acestor zile

Soarele

Ne aflăm în continuare în sezonul Berbecului până pe 19 aprilie. Tranzitul Soarelui în Berbec presupune prospeţime, noutate, energie, forţă, impuls, viaţă. În plus ne face să luptăm pentru ceea ce ne dorim.

Ce aduce Sezonul Berbecului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 19 aprilie

Luna

Mâine vom avea o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Ce o face specială pe această Lună Nouă în Berbec? Faptul că este lângă Chiron. Iar orice este lângă Chiron, aduce și durere. Trebuie să îi atribuim mai multe valențe lui Chiron. În primul rând, frica de abandon și de respingere. Dar și durerea. Ea este inevitabilă, însă suferința este opțională. De asemenea, arhetipul Berbecului vorbește și despre identitate, despre cine suntem noi cu adevărat. Iar Chiron a trebuit să își găsească locul. De aceea trebuie să iei o decizie. Să te gândești cât de mult îți mai permiți să suferi. 

Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec pe 8 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Mercur

Mercur este retrograd în semnul Berbecului până pe 25 aprilie. Și nu este o retrogradare simplă pentru că este direct implicată în ecuația Eclipsei/Lunii Noi din același semn, de luni, 8 aprilie. Și pe lângă asta, va face și o conjuncție cu Chiron. Ceea ce înseamnă că vom vorbi fără să ne gândim sau vom prinde curajul să spunem, în sfârșit, ceea ce am amânat multă vreme. În rest, știm deja, lui Mercur retrograd îi plac întârzierile, blocajele și încurcăturile. 

Provocările aduse de Mercur retrograd pentru fiecare zodie/ascendent

Venus

Venus tranzitează tot semnul Berbecului până pe 29 aprilie. Până atunci, vom fi super direcți în zona personală și ne vom dori parteneri la fel de siguri pe el și de curajoși. Suntem în căutarea unor relații care ne oferă fiori și pasiune în cele mai electrizante moduri!  Dacă o persoană nu dă semne că ar fi prea disponibilă, ne vom plictisi, fiindcă vom simți că nu mai avem pe cine să “vânăm".

Horoscop APRILIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

Marte

Marte se află în Pești până pe 30 aprilie. Acest tranzit ne aduce toleranță și empatie, însă ne va aduce și multă confuzie. Până când se va sfârși, nu vom ști în ce ape ne scăldăm, deoarece ne putem confrunta cu dezinformare. De reținut că Marte în Pești îi afectează foarte mult pe cei cu marcaj de Pești în astrogramele natale, dar și pe celelalte semne mutabile: Gemeni, Fecioară și Săgetător. Pe acești nativi, tranzitul îi poate agita, frustra, le poate crea multă confuzie și îi poate face nerăbdători.

Ce aduce Marte în Pești pentru fiecare zodie/ascendent până pe 30 aprilie

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel