Horoscop săptămânal numerologie. Previziuni pentru fiecare cifră a destinului

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Pixabay.com
Pixabay.com

Se anunță multe oportunități în plan financiar și la locul de muncă. Află care dintre cifrele destinului vor avea de acestea!

Cum se calculează cifra destinului?

Cifra destinului, în numerologie, se calculează folosind data completă a nașterii unei persoane și reducând totul la o singură cifră.

Pasul 1 -  Ia data completă a nașterii (ziua, luna și anul) și adună cifrele pentru a obține un număr.
Exemplu: Pentru data de naștere 29 martie 2001, adunăm astfel: 2 + 9 + 0 + 3 + 2 + 0 + 0 + 1 = 17

Pasul 2 -  Redu numărul obținut la o singură cifră prin adăugarea cifrelor între ele.
Exemplu: Pentru 17, adunăm 1 + 7 = 8

Așadar, cifra destinului pentru această persoană cu data de naștere 29 martie 2001 ar fi 8.

Iată care sunt previziunile săptămânale pentru fiecare cifră a destinului!

Cifra destinului 1: Vei  avea multe oportunități pentru câștiguri financiare. Dacă o să abordezi problemele dintr-o nouă perspectivă, vor apărea rezultate mai bune. Dacă vei fi orientat către viitor la locul de muncă, roadele muncii se vor vedea.

Cifra destinului 2: Unele proiecte vechi ar putea începe din nou. Vei avea experiențe plăcute cu ajutorul cuiva. Cu cât vei fi mai reținut la sfârșitul săptămânii și vei lua o decizie, cu atât vei obține mai multă fericire și prosperitate.

Scorpionii trebuie să își dea seama ce vor. Capricornii au nevoie de plăceri, iar Peștilor le trebuie acceptare!

Cifra destinului 3: Călătoriile de afaceri vor aduce decizii în favoarea ta și beneficii financiare. În viața sentimentală, este posibil să decizi să călătorești undeva cu partenerul tău. Ar fi mai bine să eviți argumentele inutile la locul de muncă. S-ar putea să te simți dezamăgit de ceva la sfârșitul săptămânii.

Cifra destinului 4: Această săptămână din martie va fi bună pentru viața ta de familie și căsătorie. Eforturile tale în problemele financiare vor fi de succes și vei vedea semne favorabile ale câștigurilor financiare pe tot parcursul săptămânii. Călătoriile legate de problemele financiare pot aduce vești bune pentru tine. Promisiunile făcute la locul de muncă ar putea să-ți aducă necazuri. La sfârșitul săptămânii, orice lucru făcut în parteneriat va aduce rezultate pozitive.

Dezinformare pentru Balanță. Săgetător, ai grijă la ce spui! Vărsătorii sunt dați peste cap de cheltuieli

Cifra destinului 5: Ai putea primi noi responsabilități la locul de muncă. Vei fi foarte pozitiv în privința proiectului tău și vei putea lua câteva decizii concrete pentru echipa asociată cu acesta. În viața sentimentală, dragostea reciprocă va fi puternică și vei avea multe oportunități de a obține fericire. Trebuie să fii atent la cheltuielile tale, altfel bugetul tău ar putea fi afectat. În mintea ta va fi haos la sfârșitul săptămânii.

Cifra destinului 6: Orice proiect nou va aduce rezultate benefice pentru tine. Perioada este favorabilă în problemele financiare și cu cât faci mai multe conexiuni, cu atât vei avea mai mult succes financiar. Viața de familie va fi normală și pot fi organizate și câteva activități benefice de făcut acasă. Primirea oricărei știri la sfârșitul săptămânii ar putea fi dezamăgitoare.

Cifra destinului 7:  Există șanse favorabile de progres la locul de muncă și ai putea primi și ajutor de la cineva pentru a face proiectele de succes. Această săptămână va fi favorabilă în ceea ce privește chestiunile financiare și ai putea primi vești bune din investiții. Perioada este bună pentru viața ta amoroasă și pot apărea multe schimbări în viața ta de cuplu. Ar fi bine să acorzi atenție sănătății tale și a membrilor familiei tale.

Nativii Berbec au nevoie de vindecare. Supărări și lipsă de încredere pentru Taur și Gemeni

Cifra destinului 8: Vei progresa la locul de muncă și poți încerca, de asemenea, să aduci unele schimbări în biroul tău. În problemele financiare, cheltuielile pot fi mai mari în această săptămână. Ai putea simți o ușoară neliniște în legătură cu investițiile tale. Viața familială va fi bună și poți planifica să te muți undeva cu partenerul tău. La sfârșitul săptămânii, vei avea treptat oportunități pentru fericire și prosperitate.

Cifra destinului 9: Circumstanțe favorabile de câștiguri financiare vor apărea de undeva și toată munca ta va fi răsplătită. Va fi o îmbunătățire la locul de muncă și planurile tale vor avea succes. Persoanele singure ar putea intra într-o relație în această săptămână și vor planifica, de asemenea, să călătorească undeva. S-ar putea ca o rudă să aibă nevoie de sprijinul. La sfârșitul săptămânii, poți să primești vești pozitive.

Avertizări pentru Fecioară: Nu te lăsa păcălit de vorbe frumoase! Ce trebuie să știe nativii Rac și Leu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel