Marte în Scorpion aduce FOCUL în viaţa ta sexuală!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Marte în Scorpion aduce FOCUL în viaţa ta sexuală! (sursa foto: Pixabay)
Marte în Scorpion aduce FOCUL în viaţa ta sexuală! (sursa foto: Pixabay)

În astrologie, Marte este foarte important. Se crede că planeta roșie ne influențează puternic impulsul, ambiția și pasiunile noastre, iar astrologii spun că locul în care se află pe cer poate afecta direct modul în care aceste lucruri se manifestă în viața noastră de zi cu zi. Așadar, următoarea sa mișcare merită urmărită: pe 30 octombrie, Planeta Acțiunii a intrat în Scorpionul intens și tulburător, unde va rămâne până pe 13 decembrie, ceea ce înseamnă că impulsul nostru (inclusiv apetitul nostru sexual) este pe cale să ia o întorsătură îndrăzneață. Deoarece Marte este guvernatorul Scorpionului, ne putem aștepta ca acest tranzit să fie excepțional de puternic – chiar să ne schimbe viața.

„În Scorpion, Marte își poate arăta energia, impulsul și rezistența sexuală în plină splendoare”, spune Narayana Montúfar, astrolog senior pentru Astrology.com, citată de refinery29.com.

În timp ce Marte era în Balanță, am simțit cele mai multe efecte în relațiile noastre cu ceilalți. Dar, cu Marte în Scorpion, atenția noastră se îndreaptă către construirea unei relații cu sinele nostru cel mai interior, așa că pregătește-te să faci câteva cercetări sufletești.

„Dacă Marte a fost furios și pasiv-agresiv în timpul șederii sale în Balanță, în Scorpion, Marte se simte împuternicit”, spune ea. „Îi place să meargă adânc”. Avertisment corect – ne vom resimți cu toții asta în următoarea lună și jumătate, datorită acestei energii.

Acesta ar putea fi un moment perfect pentru a-ţi clarifica prioritățile și pentru a te întreba ce doreşti cu adevărat de la această viață și ce acțiuni poţi întreprinde pentru a ajunge acolo.

„Marte în Scorpion este momentul să îți investighezi îndemnurile, dorințele, impulsurile și sentimentele, pentru a deveni mai puternic să lucrezi la cele pozitive și să le vindeci pe cele care te blochează”, spune Madi Murphy, co-fondatorul The Cosmic RX și Revoluția Cosmică, citat de refinery29.com.

„Acest tranzit îţi poate arăta unde trebuie să lucrezi pentru a-ţi aduce visele la viață.”

Citeşte şi: Marte în Scorpion. Daniela Simulescu: "Suferinţă şi regenerare". Cele PATRU semne afectate

Examinarea dorințelor noastre – atât bune cât și rele – va fi o temă majoră în timpul acestui tranzit, pe măsură ce ne uităm în interior și stabilim ce ne servește și ce nu.

Leslie Hale, astrolog psihic la Keen.com, citat de refinery29.com, spune că vom simți un impuls puternic pentru o transformare interioară în acest timp și vom putea satisface acea nevoie fără nicio problemă.

„Dacă există o adevărată dorință de schimbare, există foarte puține lucruri care ne pot ține înapoi cu Marte în acest semn foarte hotărât”, spune ea.

Odată ce știm ce trebuie să schimbăm, Marte în Scorpion ne va da puterea să luăm această acțiune. Canalizând această energie pentru a ne schimba viețile în bine, avem șanse mari să ieșim de cealaltă parte a acestei schimbări planetare ca învingători.

Citeşte şi: Marte în Scorpion (30 octombrie - 13 decembrie) și regăsirea puterii interioare pentru fiecare zodie

Nu putem uita faptul că una dintre cele mai mari părți ale vieții noastre pe care Marte deține controlul - sexul.

„Chimia și interacțiunile sexuale tind să capete un ton mai serios, deoarece aspectul apos al lui Marte în Scorpion poate împleti reactivitatea emoțională cu sexul”, spune Montúfar. „Este perfect pentru a aduce profunzime, vulnerabilitate și încredere vieții sexuale, dar poate să nu fie ideal pentru o aventură obișnuită.” Dacă eşti într-un cuplu, folosiți acest timp pentru a vă explora unul pe celălalt (fizic și emoțional) pentru a vă face relația și conexiunea și mai puternice.

Și dacă eşti singur, nu dispera - pe lângă latura emoțională a distracției în dormitor, acest tranzit poate face, de asemenea, distracția noastră mai aventuroasă.

„Marte în Scorpion încălzește dormitorul și poate face sexul să se simtă sălbatic, fierbinte și intens”, spune Murphy. „Scorpionul este legat de acele conexiuni profunde și de a merge acolo, prin lucruri care pot părea ciudate, tabu sau de-a dreptul murdare. Biciurile și lanțurile ne entuziasmează pentru următoarele șase săptămâni.” Ai citit bine – dacă există un timp potrivit să încerci niște trucuri și jucării noi, acesta este.

Citeşte şi: Halloween 2021, marcat de Marte în Scorpion. Semnificaţia specială: Este timpul să ne salutăm 'umbra'

Există câteva date de care ar trebui să știi când Planeta Acțiunii se află în semnul Scorpionului.

„Când Marte va avea careu cu Saturn pe 11 noiembrie, acesta va fi un moment în care alții vor încerca să ne domine, sau invers”, spune Lisa Stardust, autoarea 'Ghidului de supraviețuire al Întoarcerii lui Saturn' și 'The Astrology Deck'.

În funcție de situație, ai două opțiuni: Fii mai ferm în relaţiile tale sau recunoaște când ai putea fi cel toxic în situație. Fiecare decizie necesită reflecție, așa că așteaptă-te ca această zi să fie puțin stâncoasă.

Hale numește acest careu obositor și frustrant.

„Unii oameni se pot simți blocați și, dacă acesta este şi cazul tău, cel mai bine este să laşi această energie să treacă și să știi că lucrurile se vor schimba în curând”, spune ea. „Poate indica, de asemenea, conflicte și certuri”. Ea spune că, cu control mental și emoțional, se pot realiza multe.

Citeşte şi: Horoscop noiembrie. O lună INTENSĂ pentru ACESTE zodii!

Pe 17 noiembrie, Marte va forma o opoziție cu Uranus în Taur.

„Deși această opoziție ne poate face cu adevărat perverşi, este și un aspect intens în timpul căruia ar trebui să avem grijă să nu exagerăm”, spune Montúfar. „Acțiunile impulsive s-ar putea întoarce ca un bumerang în această perioadă.”

Hale susţine ideea: „O posibilitate semnificativă cu acest tranzit este să acționezi imprudent, fără să te gândești mai întâi la efecte sau consecinţe”, spune ea. „Este o zi în care este bine să fim flexibili și să nu reacționăm imediat la lucruri.”

Gândeşte înainte de a lua decizii pripite sau de a te implica în orice bârfă - această abordare este de obicei o idee bună oricum, dar va fi și mai importantă în timpul acestui tranzit.

Pentru următoarea lună și jumătate, lasă-ţi sentimentele să te ghideze. Marte în Scorpion este incredibil de intuitiv, așa că lasă-l să preia frâiele pe măsură ce ne îndreptăm mai adânc în sezonul Scorpion. Nu știi niciodată ce ai putea găsi.

sursa: refinery29.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel