Multe provocări pentru semnele de APĂ: Rac, Scorpion, Pești în luna iunie 2022

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru semnele de apă în luna iunie a anului 2022. Acestea se vor concentra mai mult pe carieră și vor avea multe provocări. Detalii mai jos. 

Valoarea și stima de sine a semnelor de apă vor fi răscolite în luna iunie. Nativii acestor zodii se vor preocupa mai mult de zona financiară, de carieră sau pur și simplu de modul în care muncesc. De menționat că vor fi multe provocări, dar nu unele menite să supere, ci să demonstreze că încrederea în propria persoană s-a cam diminuat. Marte și Jupiter, în tandem, au acest efect: de a zgudui în primă fază, după care să ofere abundență.

Deci Racii, Scorpionii și Peștii, dacă nu se mai regăsesc, dacă nu se mai simt bine cu actualul statut socio-profesional, trebuie să facă o schimbare. Câteodată, pentru a căpăta mai multă încredere, trebuie să ne prefacem că o avem.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru voi luna aceasta este foarte interesantă, mai ales în ceea ce privește cariera voastră. Îi aveți în casa a 10-a pe Jupiter și pe Marte, iar în casa a 11-a este Venus, Soarele va intra în semnul vostru pe 21 iunie. Aveți o lună excelentă din punct de vedere profesional!

Puteți să culegeți roadele muncii din ultimul an, puteți să le spuneți șefilor tot ce nu vă convine, tot ce ați vrea să schimbați, de ce anume ați avea nevoie pentru a putea să lucrați mai eficient.

Citiți previziunile complete pentru Rac în luna iunie. 

Găsiți aici horoscopul amoros al lunii iunie pentru Rac. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Îi aveți pe Jupiter și pe Marte în casa a 6-a, deci din nou, multă muncă. Este posibil să vă placă, să vă simțiți implicați în munca voastră. S-ar putea ca Jupiter să vă amplifice nevoia de a lua încă un proiect și încă unul și să ajungeți să vă pierdeți simțul echilibrului. Încercați mai bine să nu vă faceți rău vouă înșivă, chiar dacă la început vă place să vă dăruiți cu totul lucrului. 

Dacă lucrați într-un colectiv, e posibil să vă contraziceți cu ceilalți, să vi se pară că se mișcă mult prea încet față de ritmul pe care vi l-ați impus voi vouă înșivă.

Citiți previziunile complete pentru Scorpion în luna iunie. 

Găsiți aici horoscopul amoros al lunii iunie pentru Scorpion.

Pești/ Ascendent în Pești

Din iunie ar fi cel mai indicat să vă gândiți cum ați putea să investiți banii. Este o lună excelentă pentru a cere o mărire de salariu, poate lucrați undeva și vreți mai multe acțiuni. Jupiter vă oferă oportunități mari, dar și cheltuieli foarte mari. Încercați să cheltuiți cu un sens, să investiți în viitorul vostru, să puneți banii să muncească pentru voi. 

Profesional, ar putea să apară o mică dezamăgire. 

Citiți previziunile complete pentru Pești în luna iunie. 

Găsiți aici horoscopul amoros al lunii iunie pentru Pești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel