Secretul stabilirii intențiilor. Cum să „setezi” corect intențiile cu ajutorul energiei Lunii Noi din semnul Gemenilor

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă: Pixabay.com
sursă: Pixabay.com

Cu ocazia Lunii Noi din semnul Gemenilor, astrologul Daniela Simulescu ne întreabă: „Ce mă costă să încerc și altceva?”- asta ar fi întrebarea pe care să ne-o adresăm nouă înșine. E un moment bun să reluăm anumite studii pe care le-am amânat din diverse motive. Se scurge viața pe lângă noi și nu am început să „gustăm” din ceea ce ne poate oferi. Totodată, e momentul perfect pentru a ne stabili intențiile? Care este secretul pentru a le stabili corect?

Procesul de a acționa în mod voit în conformitate cu ciclurile lunare ne poate ajuta în viața de zi cu zi. Se crede că fiecare fază lunară degajă o energie diferită și o putem valorifica pentru un trai mai bun și cu semnificații mai adânci.

Reprezentând începuturile, energia Lunii Noi este mult diferită de energia Lunii Pline. Deoarece Luna ne încurajează să privim înăuntru, viața urmată în funcție de fazele lunii este deosebit de importantă pentru munca interioară. Profitați de puterea lunii stabilind intenții sau ghidând obiective și principii în timpul fiecărui ciclu lunar. În timpul Lunii N oi, scrieți o listă cu ceea ce doriți să atrageți, iar în timpul Lunii Pline, ce doriți să lăsați să plece. Jurnalele lunare care oferă instrucțiuni pentru fiecare fază sunt deosebit de utile.

Folosirea schimbărilor energetice ale lunii ca plan pentru planificarea obiectivelor noastre ne va ajuta să ne manifestăm tot ce ne dorim. La urma urmei, indiferent dacă suntem conștienți sau nu, suntem cu toții „lunatici” (care inițial însemna „iubitori de lună”) în adâncul sufletului.

Cum să stabilești intențiile corect

A-ți stabili niște intenții nu înseamnă doar a le gândi sau a le lăsa să fie „vorbe-n vânt”. Primul pas pentru succesul acestui demers constă în a scrie ceea ce intenționezi să faci. În momentul în care le vei scrie, le vei da o existență și o mică valoare, totodată, acest lucru te va ajuta să îți dai seama cât de credibile ți se par ție însuți. Dacă ție nu ți se par credibile, slabe șanse să se concretizeze.

E posibil să scrii că intenționezi să ai un palat, nu este nicio problemă în a dori asta, dar tu crezi că îl vei avea? Tu ce simți? Nu uita că pentru a stabili o intenție în mod corect trebuie să o legi de o emoție bună, să simți acel fior interior al dorinței plăcute la gândul că acest lucru ar putea deveni realitate.  Trebuie să înțelegi care este sentimentul din spatele dorinței. 

Orice ți-ai dori, expune asta pe hârtie cu claritate, astfel încât să atragă propria ta atenție. Trebuie să fii conștient cu privire la lucrurile către care dorești să îți îndrepți atenția. Intențiile te pot ajuta și să vezi exact unde ești acum și unde ai vrea să fii.

Când vorbim despre obiective, vorbim despre acțiune, despre muncă, atunci când vorbim, în schimb despre intenții, contează cine suntem. Intențiile se leagă până la urmă de cine ești tu cu adevărat. Degeaba vrei o mașină scumpă, un ceas de aur masiv și un castel, când tu în interiorul tău te bucuri de lucrurile simple. Ai grijă de cine ești cu adevărat înainte de ce vrei. 

Ai nevoie să te gândești la ce calități ți-ar trebui ca să îți îndeplinești visul. Dacă visul tău este să scrii o carte, intențiile tale ar trebui să fie legate de creativitatea ta și cum anume ai putea să fii în același timp productiv și și creativ. 

Bine ar fi ca intențiile tale să aibă o natură pozitivă de tipul: am răbdare, acord mai mult timp lucrurilor care mă interesează, mănânc sănătos, am grijă de corpul meu, însă acestea trebuie să se continue apoi cu cât mai multe detalii care să se poată aplica în mod real. De exemplu, mănânc mai sănătos, vorbesc cu un nutriționist care să mă ajute cu o dietă potrivită organismului meu. Am grijă de corpul meu, merg la sală și lucrez câte o oră pe zi. Acord mai mult timp lucrurilor care mă interesează, mă culc cu o oră mai devreme ca să mă pot trezi cu o oră mai devreme pentru a avea timp să lucrez la romanul meu. 

Pe măsură ce vei face asta, vei putea vedea că intențiile tale ajung să fie integrate în rutina zilnică, devin o parte din viața ta. Repet, însă, dacă nu crezi, nu are cum să meargă. Creierul tău crede ce îi spui să creadă și are nevoie de tine ca să te ia în serios. 

La final, dă-ți seama că nimic nu e bătut în cuie, că intențiile tale se pot schimba în funcție de contextul vieții tale. Oferă-ți șansa de a le ajusta, de a le schimba pe drum. 

surse: shape.com, the zoereport.com

Ai citit și despre cum te pot ajuta trandafirii să te vindeci?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel