Super vești pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Horoscopul amoros al lunii iunie 2022. „Încrederea, cel mai sexy accesoriu”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
EXCLUSIV

Horoscopul iubirii nu se referă doar la inimioare, ci și la relațiile toxice care ar putea fi rupte acum, având la dispoziție curajul pe care ni-l oferă Jupiter, Marele Benefic, și Marte, Micul Malefic. Este suficientă forță și motivație în interiorul nostru pentru a putea face alegerile sănătoase din punct de vedere relațional. Să vină o vară pe gustul dragostei pe care ne-o dorim! 

Astrologul Daniela Simulescu îți transmite că luna iunie are toate aspectele astrologice necesare pentru te face mai conștient de propria valoare. Marte și Jupiter în Berbec vor, în primul rând, să te iubești, să te arăți așa cum ești și să îndrăznești mai mult. Și mai vor să nu uiți de pasiune și de curajul de a aborda persoana pe care o placi. Iar tranzitul lui Venus în semnul Taurului până pe 23 iunie vorbește despre plăcere, senzualitate, frumusețe și dorință pură.
De altfel, poți folosi prima lună de vară pentru a începe o aventură fulminantă, pentru a aduce prospețime în relație sau pentru a te iubi pe tine însuți.
Încrederea va fi cel mai sexy accesoriu al tău!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Pentru voi dragostea, cel puțin în primele trei săptămâni ale lunii iunie, trece prin stomac. Veți discuta foarte mult și foarte des despre bani. Marte o să vă agite și o să vă aducă conflicte. S-ar putea să „vi se urce sângele la cap cu privire la anumite situații”. Evitați orice formă de violență în cuplu. citiți previziunile complete ale horoscopului iubirii pentru Berbec/ Ascendent în Berbec aici!

Taur/ Ascendent în Taur

Nu lăsați trecutul să vă afecteze mai mult decât e cazul. Nu vă mai reproșați, lăsați în urmă ce nu mai poate fi schimbat. Vă supărați pe anumite limite ale voastre, deși voi spuneți că sunt ale partenerului. Nu mai reproșați, nu are rost.

Aveți grijă de propria fericire, de propria iubire. Nu este de ajuns să arătați bine, ci și să vă simțiți bine. Citiți previziunile complete ale horoscopului iubirii pentru Taur/ Ascendent în Taur aici!

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Dacă Luna Nouă de pe 30 mai a fost în semnul vostru, Luna Plină de pe 14 iunie va fi în semnul vostru opus, Săgetătorul. Luna aceasta este mai degrabă despre a vă plânge, s-ar putea să vă aducă niște dezamăgiri în dragoste, niște lucruri la care poate că nici nu v-ați gândit. Dacă sunteți într-o relație, aveți mare grijă la cât timp petreceți cu prietenii și cât timp cu partenerul, deoarece vi se vor scoate ochii. „De ce sunt alții mai importanți ca mine, asta veți auzi zi de zi”. Citiți horoscopul iubirii, previziuni complete pentru Gemeni/ Ascendent în Gemeni, aici!

Rac/ Ascendent în Rac

Poate printre prietenii voștri găsiți o persoană care să vă placă. O să vă supărați, o să vă enervați, că poate cei pe care îi placeți voi sunt deja îndrăgostiți de altcineva. E posibil să repetați anumite tipare transgeneraționale pe care le aveți destul de bine împământenite. Aveți grijă la relațiile cu prietenii, să nu aveți așteptări, dar mai ales să nu îi lăsați voi pe ceilalți să aibă așteptări prea mari de la voi, pentru că s-ar putea să îi dezamăgiți. Citiți horoscopul iubirii cu previziunile complete pentru Rac/ Ascendent în Rac aici!

Leu/ Ascendent în Leu

După 23 iunie când Venus intră în Gemeni e posibil să aveți alte idei. După 23 iunie puteți să flirtați, puteți să fiți aventuroși. Îl aveți Marte în casa a 9-a, poate că veți cunoaște pe cineva într-o călătorie, „la drum de seară”, călătoriile vă priesc, la fel și oamenii pe care îi cunoașteți în cadrul călătoriilor.

Oamenii de acolo s-ar putea să fie interesanți și să vă ajute cu mai multe conștientizări, profitați de asta! Citiți previziunile complete ale horoscopului iubirii pentru Leu/ Ascendent în Leu aici!

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Veți avea șansa să cunoașteți oameni noi sau poate că ați și cunoscut pe cineva de curând. Dacă este așa, nu săriți prea repede. Verificați trecutul persoanei respective. Feriți-vă de tot felul de pericole, protejați-vă!

Sigur, nu vă interzice nimeni, trăiți-vă viața, dar cu mai multă grijă deoarece primele trei săptămâni ale lui iunie chiar vor avea un impact mare din punct de vedere relațional pentru voi. Citiți previziunile complete ale horoscopului iubirii pentru Fecioare aici!

Balanță/ Ascendent în Balanță

La voi luna aceasta este wow din punct de vedere relațional. Orice lucru rău vi se pare că se întâmplă relațional, pur și simplu vă va aduce o ocazie. Orice ceartă, orice conflict, orice situație neprevăzută nu va face decât să lege relația mai mult. Asta nu înseamnă că trebuie să căutați conflicte, ceartă și nod în papură din orice. Citiți horoscopul iubirii cu previziunile complete pentru Balanțe aici!

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

E posibil ca în prima parte a lunii să nu aveți prea mult timp și nici prea mult chef de a intra într-o relație, mai ales că veți fi destul de prinși cu munca, însă spre finalul lunii iunie o să vă bucurați de poftă de flirt, de relații aventuroase, pasiune, intimitate și o să îi bucurați din nou pe cei dornici cu magnetismul vostru. Pentru cei într-o relație este vorba de muncă în cuplu. Previziunile complete ale horoscopului iubirii pentru Scorpioni le găsiți chiar aici!

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Viața voastră amoroasă este plină de scântei, artificii, iubire peste tot, inimioare, cum să mă îmbrac, cum să arăr când ies în oraș astfel încât să fiu văzut și admirat, la ce evenimente să mă duc. Pentru toți cei cu marcaj de Săgetător apare nevoie de visare, dorință de flirt, căutați ocazia de a vă simți atractivi. Previziunile complete ale horoscopului iubirii pentru Săgetători le găsiți chiar aici!

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Capricornii au ceva furie atât în exterior, cât și în interior, având în vedere că Marte le va aduce ceva conflicte în casa a 4-a a familiei, ar face mai bine să își pună masca fericirii și să meargă mai departe. Chiar dacă în general, superficialitatea nu merge, în cazul vostru va fi mai bună decât furia. Puneți hainele frumoase pe voi, ceva bijuterii, luați-vă partenerul de braț și ieșiți în lume! Previziunile complete ale horoscopului iubirii pentru Capricorni le găsiți chiar aici!

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Iubirea nu e doar ca în filmele romantice, e nevoie și de susținere reciprocă în viață, iar voi aveți tendința să fiți independenți, uneori cerându-le partenerilor voștri același lucru. Încercați, însă, în iunie să fiți mai des mai aproape de ei. Previziunile complete ale horoscopului iubirii pentru Vărsători le găsiți chiar aici!

Pești/ Ascendent în Pești

Cu cât încercați să fiți mai „pompoși” pentru a cuceri pe cineva, cu atât o să vă doară mai rău din punct de vedere amoros. În schimb, dacă sunteți autentici, dacă vă arătați vulnerabilitatea, veți găsi mai ușor pe cineva alături de care să intrați într-o relație. Previziunile complete ale horoscopului iubirii pentru Pești le găsiți chiar aici!

Vă recomandăm cu drag și horoscopul general al lunii iunie pentru toate zodiile. Sfaturi pentru a folosi cât mai bine influența astrelor pentru o nouă viață!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel