Cum ne influențează duo-ul Venus-Mercur în Săgetător? Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Mercur și Venus sunt acum pe cer. Mercur este în tranzit în semnul Săgetătorului până pe 7 decembrie, în timp ce Venus tranzitează acest semn până pe 10 decembrie. Iată cum influențează conjuncția de semn ale celor două planete fiecare zodie sau ascendent.

Ce face, de fapt, tranzitul lui Mercur în Săgetător? Ne provoacă să fim mai înțelepți, dar ne face și lupi moraliști. În acest interval, lăsăm deoparte detalile superficiale și ne îndreptăm atenția către planuri mărețe. Până pe 7 decembrie, Mercur aduce lecții importante, pentru fiecare semn al zodiacului.

Venus vorbește despre iubire, feminitate, valori și relații. Pentru că semnul Săgetătorului este intelectal, corect și optimism, Venus amplifică aceste sentimente. Astfel, vom iubi optimismul, de care avem nevoie într-o perioadă tulbure. La fel de importantă este și credința că totul va fi bine, fără să așteptăm dovezi palpabile.

Citește și previziunile lunii decembrie 2022 pentru fiecare zodie sau ascendent

Lecțiile și darurile lui Mercur și Venus în Săgetător pentru fiecare zodie

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur tranzitează Săgetătorul în Casa a noua, așa că te implici în numeroase discuții și se remarcă o dorință constantă de a face dreptate. Totuși, se recomandă să-ți alegi luptele mai inteligent, pentru că adevărul tău nu este general valabil. Totuși, până pe 13 decembrie, este o perioadă excelentă pentru acumularea de noi cunoștințe. Venus tranzitează aceeași casă: a noua. Așa că Berbecii vor fi cei mai optimiști. Apare și dragostea pentru studiu sau știință și îți va face plăcere să călătorești. Mai mult, îi înveți pe cei de lângă tine să vadă lucrurile obiectiv. Această planetă îți vine în ajutor și pentru relațiile la distanță.

Vezi ce aduce horoscopul 2023 pentru Berbec

Taur/Ascendent în Taur

Mercur și Venus tranzitează Casa a opta. Cu Mercur în Săgetător, o să ai discuții legate de bani cu partenerul și vei pune accent pe cheltuirea lor la comun. Nu te vei lăsa manipulat deloc și vei fi direct în negocieri. Se impune grijă și la neînțelegerile legate de sumele care vin din moșteniri sau alte resurse. Venus vorbește despre resursele pe care le împarți cu un partener și te ajută să rezolvi anumite probleme din intimitate. Poate să încingă și atmosfera din dormitor.

Vezi ce aduce horoscopul 2023 pentru Taur

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În cazul Gemenilor sau celor cu ascendent în Gemeni, Mercur și Venus tranzitează Casa a șaptea. Mercur în Săgetător o să aducă ceva deranj în relații și în parteneriate. Nu vei ierta niciun derapaj și vei sancționa orice promisiune neîmplinită. Nu suporți nicio minciună din partea partenerului, dar comunicarea se va îmbunătăți. Venus tranzitează casa relațiilor, așa că poți observa că partenerul te tratează mai atent și cu mai multă afecțiune. La fel vei face și tu. Ești singur? O să-ți exprimi disponibilitatea de a intra într-o relație. Este o perioadă optimă pentru negocieri sau noi parteneriate.

Vezi ce aduce horoscopul 2023 pentru Gemeni

Rac/Ascendent în Rac

Ce aduce Mercur în Săgetător pentru Raci sau cei cu ascendent în Rac? O să fii lupul moralist la serviciu sau vei fi urmărit de colegi, care vor să vadă dacă te ții de promisiuni. O să ai și idei bune la serviciu, dar nu este ușor să le implementezi. Poți să-ți pierzi simțul organizatoric. Cu Venus care tranzitează Casa a șasea, o să-ți placă mult să muncești la serviciu și pentru cei dragi. Găsești o metodă prin care nu ti se pare un chin orice activitate din gospodărie.

Vezi ce aduce horoscopul 2023 pentru Rac

Leu/Ascendent în Leu

Mercur și Venus tranzitează Casa a cincea. Cu Mercur, o să înveți lecția iubirii de sine și realizezi că nu-ți face bine să faci pe plac tuturor. O să te bucuri și de idei creative și ai chef de glume. Înveți totul rapid și îi ajuți și pe ceilalți să facă la fel. Aceasta este casa în care Venus se simte în elementul ei, pentru că se exprimă liber și are carismă. Așadar, o să te bucuri de flirturi sau de numeroase momente pline de romantism. O să te ocupi și de pasiuni, iar dacă începi o relație, va fi o perioadă distractivă.

Vezi ce aduce horoscopul 2023 pentru Leu

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În cazul Fecioarei, Mercur tranzitează Casa a patra, la fel și Venus. Mercur te învață să găsești echilibrul și să comunici eficient, ca să creezi o armonie între viața personală și cea profesională. Poți să-i ajuți și pe membrii familiei cu diferite sfaturi. O să-ți folosești atât logica, cât și emoțiile. Venus aduce timp cu partenerul. Chiar dacă stai acasă, cel de lângă tine îți este suficient ca să fii fericit. Poți să-ți decorezi și casa și să te bucuri de un spațiu intim și confortabil. Cuvintele de ordine sunt liniște, fericire și armonie.

Vezi ce aduce horoscopul 2023 pentru Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Mercur și Venus tranzitează Casa a treia. Mercur aduce o perioadă grozavă pentru relația cu frații și surorile, unde comunicarea va fi excelentă. Începi să înveți multe, ești curios, vorbești mult și depui efort intelectual. Este o perioadă bună pentru chestiuni administrative. Să trecem la Venus. Îți aduce diferiți oameni în jur, care te stimulează din punct de vedere intelectual. Orice schimb de idei îți aduce bucurie. Pe plan relațional, relaxează-te și plimbă-te alături de partener.

Vezi ce aduce horoscopul 2023 pentru Balanță

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Mercur și Venus în Săgetător tranzitează Casa a doua. Ce spune Mercur? O să-ți meargă mintea imediat când ai nevoie de soluții ca să câștigi bani. Ar fi bine să asculți și sfatul celor mai înțelepți, mai ales când trebuie să faci o achiziție importantă. Venus adoră și ea banii, la fel ca tine, așa că nu o să mai fii stresat din punct de vedere financiar, însă vei și cheltui ca să te răsfeți sau să le oferi cadouri apropiaților. În schimb, este posibil să devii mai gelos.

Vezi ce aduce horoscopul 2023 pentru Scorpion

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur o să tranziteze Casa 1 și te învață lecția cumpătării. Ești plin de idei și comunici mai clar, însă poți fi predispus să-i judeci pe alții mai mult decât este cazul. Ai face bine să cunoști mai bine oamenii înainte să-i aperi. Venus trece prin aceeași casă, așa că astrele te susțin dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea sau ești in căutare de haine noi. Vei fi atrăgător pentru cei din jur, atât din punct de vedere fizic, cât și datorită carismei tale și a poftei de viață.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur tranzitează Casa a 12-a și înveți să te bazezi mai mult pe intuiție. Îți poate aduce multe vești, chiar neplăcute sau amintiri care te răscolesc. Venus te face să hibernezi. Vei fi romantic sau pasional, dar îți dorești să stai departe de ochii curioșilor când vine vorba de relația ta. Poți fi atras de legături secrete sau, dacă ești singur, acest sentiment nu va mai fi atât de apăsător.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Mercur care va tranzita Casa a 11-a, înveți lecția toleranței și accepți că prietenii nu trebuie să gândească la fel ca tine. Poți începe să te gândești și la planurile tale pentru 2023. Venus spune că, dacă ai început o relație până la 6 noiembrie, va fi bazată pe sentimente de prietenie, deci nu unele intense. Este o perioadă optimă pentru socializare și poți găsi persoane cu care ai interese comune.

Pești/Ascendent în Pești

Mercur care tranzitează Casa a 10-a te învață lecția asumării, în special pe partea profesională. O să iei decizii importante și poți interacționa cu cele mai cunoscute persoane din companie. Ai grijă la serviciu! Dacă nu ești confortabil cu vorbitul în public, începe o perioadă bună pentru tine. Venus aduce recunoașterea meritelor la serviciu și vizibilitatea pe care o meriți. O să ai multe oportunități de creștere pe plan profesional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel