Horoscop FEBRUARIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Aduce luna februarie momente de bucurie sau provocări pentru nativii Berbec, Taur, Gemeni și Rac? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului. Iată ce te așteaptă!

Luna februarie va fi influențată de energia Vărsătorului. Pluto și Soarele sunt din ianuarie aici, urmând să le acompanieze Mercur, Venus și Marte. Cu alte cuvinte, a doua lună a anului ne poate ajuta să facem următorul pas într-un domeniu, să vedem diferit o situație din viața noastră sau pur și simplu să devenim mai liberi, indiferent de ce înseamnă asta pentru fiecare dintre noi. Arhetipul Vărsătorului iubește viitorul și progresul.

Oare ce-ți aduce luna februarie? E de bine, e de rău? Iată ce zic astrele!

Îți reamintim de Marte în Capricorn până pe 13 februarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent.

Berbec/Ascendent în Berbec

În primele două săptămâni ale lunii, se pune accentul pe carieră, cu o dorință crescută de avansare și promovare. Pot apărea momente tensionate cu superiorii, iar relațiile cu instituțiile trebuie gestionate cu grijă. În a doua parte a lunii, accentul se schimbă către sfera socială, prietenii și comunitatea. Ar trebui să fii mai sociabil. Este un moment propice pentru planificarea viitorului profesional și personal. Interacțiunea cu prietenii este foarte importantă.

Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

În februarie, accentul este pe carieră și schimbări. În casa a 10-a vor fi Venus, Marte, Soarele, Pluto și o Lună Nouă. Gândește-te că este posibil să stagnezi. Opunerea la schimbare poate avea consecințe negative. Curajul de a explora noi direcții și de a accepta schimbarea este esențial pentru succesul profesional. Pluto în casa carierei pentru următorii 20 de ani aduce transformări, consolidând abilitățile și oferind o perspectivă nouă asupra carierei și relațiilor cu superiorii. Acceptarea schimbării și reinventarea constantă sunt cheile succesului.

Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În luna februarie, evoluția ta primează. Pe 5 februarie, Mercur, guvernatorul tău, iese din Capricorn și revine în semnul Vărsătorului în casa a 9-a. Este momentul să părăsești situațiile tensionate cu grație și curaj. Dacă întâmpini stres în familie, nu trebuie să o părăsești, ci să te îndepărtezi strategic. În relații sau la locul de muncă, orientează-te către acțiuni concrete și caută alternative dacă nu vezi rezultate. Casa a 9-a, reprezentată de arhetipul Săgetătorului, te îndeamnă să împarți și să atingi idealurile personale. În februarie, credința, fie ea religioasă sau interioară, poate fi aliatul tău. Încearcă să o regăsești, chiar dacă simți că s-a estompat.

Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

În prima parte a lunii, Marte în casa a 7-a poate genera conflicte și neînțelegeri cu partenerul, împreună cu o accentuare a nerăbdării. Începând cu a doua parte, atenția este îndreptată către gestionarea resurselor comune, cu avertismentul că planurile financiare pentru proiecte comune ar putea fi afectate de riscul de cheltuire nechibzuită a banilor. Primele două săptămâni nu sunt propice pe plan relațional. În ultima parte a lui februarie, se recomandă atenție la aspecte financiare precum impozite, facturi și ideea de regenerare personală, invitând la reflecția asupra modului în care ai depășit dificultățile anterioare. Este o oportunitate să-ți reamintești momentele în care ai început de la zero și să analizezi progresul tău.

Vezi aici PREVIZIUNILE COMPLETE pentru RAC.

 

Oare ce ne mai rezervă februarie? Iată calendarul astrologic al lunii!

5 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte confortabil. Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat de retrogradare, adică acela al Capricornului! Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al intrării lui Pluto în același semn. Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. Și de asemenea, să ne dăm seama de importanța tehnologiei în viețile noastre. 

10 FEBRUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Vărsător ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Arhetipul Vărsătorului se ține departe de turmă. În plus, Luna va fi în careu cu Uranus, și în conjuncție de semn cu Pluto și Mercur. Deci un moment nemaipomenit pentru a te gândi cum să treci la următorul pas.

13 FEBRUARIE: MARTE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Dacă este să ne gândim la Marte în Vărsător ca la un soldat, am avea de-a face mai degrabă cu un astronaut. O persoană care nu vrea să se implice în războaiele clasice, ci în proiecte mărețe, revoluționare, în vizite în spațiu. Acest tranzit vorbeşte planurile pentru viitorul apropiat. Marte în Vărsător se detaşează puţin şi vede lucrurile într-un mod mai isteţ, mai intelectual şi vrea o oarecare desprindere. Marte în Vărsător vrea ca arma noastră principală să fie mintea. 

Află cum decurge și prima jumătate a anului: Previziuni astrologice prima jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

16 FEBRUARIE: VENUS INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona iubirii , vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. Vom pune mai mult preț pe minte și nu pe inimă, vom folosi întotdeauna rațiunea și logica într-o legătură amoroasă. Vom fi atrași de persoane excentrice și vom pune pe primul loc prietenia. 

19 FEBRUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN PEȘTI

Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia rebelă a Vărsătorului la aceea de dizolvare a ultimului semn al zodiacului. Vom deveni sensibili, fricoși, vom căpăta o imaginație nemaipomenită și vom fi mult mai influențabili. Indiferent de domeniu. 

23 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN PEȘTI

Mercur, planeta comunicării, va tranzita cel mai confuz semn al zodiacului. Ne așteaptă ape tulburi și haos, cel puțin în gândire. E nevoie să fim foarte atenți la dezinformare. Lui Mercur în Peşti îi place mult să păcălească, să producă confuzie, să te bage într-o situaţie tulbure, în zona de escapism, de evadare şi pentru că e contradictoriu, încearcă să caute o logică, dar e foarte greu. Mercur va face o conjuncție cu Saturn și una cu Neptun. 

24 FEBRUARIE: LUNĂ PLINĂ FECIOARĂ

Cu Luna Plină în Fecioară şi cu Soarele în Peşti(în conjuncție cu Saturn), vorbim despre suferință, vindecare, dezinformare, mediu de lucru, sacrificiu și compasiune. Va fi o zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Sau pentru a te îngriji de sănătate. Dar da, nu va fi deloc ușor.

Te-ai gândit și la Pluto în Vărsător de pe 21 ianuarie. Previziuni pentru FIECARE zodie/ascendent?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel