Horoscop FEBRUARIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești - VIDEO

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Aduce luna februarie momente de bucurie sau provocări pentru nativii Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete pentru a doua lună a anului. Iată ce te așteaptă!

Luna februarie beneficiază de un stellium în Vărsător: Mercur, Venus, Marte și Pluto. Plus Luna Nouă de pe 10 februarie. Pe lângă spiritul revoluționar, dorința de inovație și viziunea unică a acestui semn, vom mai experimenta și o detașare crescută. Vom fugi de responsabilitate și vom încerca să fim cât mai raționali. Și pe cât de sociabil și prietenos este arhetipul Vărsătorului, pe atât de intransigent poate fi.

Iată previziunile pentru luna februarie!

Vezi și Zodia care în anul 2024 are parte de oportunități în plan financiar și amoros.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În prima parte a lunii, concentrarea ta principală ar trebui să fie pe gestionarea financiară și elaborarea unei strategii financiare, având în vedere influența lui Marte în casa a 2-a. Acest tranzit poate aduce idei inovatoare pentru a câștiga bani, inclusiv monetizarea unui talent. În cea de-a doua jumătate a lunii,  sunt numeroase planete în casa a 3-a. Cu Jupiter în casa a 6-a, este recomandat să depui efort suplimentar în munca ta. La sfârșitul lui februarie, ar trebui să fii atent la excesul de zel și să prioritizezi învățarea înainte de a încerca să faci totul singur.

Vezi AICI previziunile complete pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În prima parte a lunii, exprimi curaj, în timp ce a doua parte se axează pe aspectele financiare. Cu Pluto, Marte, Mercur și Venus în casa a 2-a, se recomandă să gestionezi cu atenție resursele financiare, fie să le economisești, fie să le investești în ceva valoros. Un moment de răsfăț poate fi benefic, mai ales că Pluto a ieșit recent din semnul tău, iar generozitatea, atât față de tine, cât și față de alții, este importantă.

Vezi AICI previziunile complete pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În luna februarie, ești în centrul atenției, beneficiind de susținerea astrelor pentru a obține tot ceea ce îți dorești. Atracția, frumusețea și carisma vin odată cu influența lui Venus, în timp ce Marte aduce curaj și idei, iar Mercur contribuie cu deșteptăciune și o abordare mentală. Pluto conferă putere interioară în momentele dificile. Cu toate acestea, există riscul de a cădea în narcisism. Marte în conjuncție cu Pluto aduce furie, așa că se recomandă evitarea violenței. Este o perioadă favorabilă pentru schimbări în garderobă și îmbunătățirea aspectului personal, iar atât în plan profesional, cât și personal, se evidențiază curajul în întâlniri.

Vezi AICI previziunile complete pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

În primele trei săptămâni ale lunii februarie, întâmpini dificultăți și sentimentul că eforturile tale nu sunt recunoscute. Sănătatea devine o prioritate, iar simptomele ignorate anterior pot necesita atenție medicală acum. Cu toate acestea, schimbarea se conturează în ultima săptămână, când Mercur și Venus intră în semnul tău. Investind efort și muncă la începutul lunii, poți spera la roade mai târziu. Este important să te conectezi cu adevărata ta identitate și să acorzi atenție dezvoltării interioare.

Vezi AICI previziunile complete pentru PEȘTI.

 

Oare ce ne mai rezervă februarie? Iată calendarul astrologic al lunii!

5 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Planeta comunicării intră în Vărsător, unde se simte confortabil. Mercur scapă în sfârșit de semnul contaminat de retrogradare, adică acela al Capricornului! Iar acest tranzit nu va fi unul întâmplător pentru că va fi precum un mesager al intrării lui Pluto în același semn. Mercur în Vărsător vrea să ne gândim și să discutăm despre viitorul apropiat, într-un mod pragmatic și optimist în același timp. Vrea să fim mai deschiși, mai vizionari, mai toleranți și maturi atunci când va veni vorba de acceptarea lumii în care trăim. Și de asemenea, să ne dăm seama de importanța tehnologiei în viețile noastre. 

10 FEBRUARIE: LUNĂ NOUĂ ÎN VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Vărsător ne vorbește despre originalitate. Vărsătorul reprezintă ceea ce este mai sus de cer, iar energia sa aduce în discuție revoluția, remixarea, inovația și prospețimea. Arhetipul Vărsătorului se ține departe de turmă. În plus, Luna va fi în careu cu Uranus, și în conjuncție de semn cu Pluto și Mercur. Deci un moment nemaipomenit pentru a te gândi cum să treci la următorul pas.

13 FEBRUARIE: MARTE INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Dacă este să ne gândim la Marte în Vărsător ca la un soldat, am avea de-a face mai degrabă cu un astronaut. O persoană care nu vrea să se implice în războaiele clasice, ci în proiecte mărețe, revoluționare, în vizite în spațiu. Acest tranzit vorbeşte planurile pentru viitorul apropiat. Marte în Vărsător se detaşează puţin şi vede lucrurile într-un mod mai isteţ, mai intelectual şi vrea o oarecare desprindere. Marte în Vărsător vrea ca arma noastră principală să fie mintea. 

16 FEBRUARIE: VENUS INTRĂ ÎN VĂRSĂTOR

Vom fi mult mai cerebrali în ceea ce privește zona iubirii , vom dori mult spațiu și libertate în relații, dar putem să și schimbăm ceva în înfățișarea noastră. Vom pune mai mult preț pe minte și nu pe inimă, vom folosi întotdeauna rațiunea și logica într-o legătură amoroasă. Vom fi atrași de persoane excentrice și vom pune pe primul loc prietenia. 

19 FEBRUARIE: SOARELE INTRĂ ÎN PEȘTI

Timp de o lună îi vom sărbători pe acești nativi. Trecem de la energia rebelă a Vărsătorului la aceea de dizolvare a ultimului semn al zodiacului. Vom deveni sensibili, fricoși, vom căpăta o imaginație nemaipomenită și vom fi mult mai influențabili. Indiferent de domeniu. 

Ai văzut și Mesajele astrelor pentru PATRU zodii. Care tranzit le schimbă radical direcția?

23 FEBRUARIE: MERCUR INTRĂ ÎN PEȘTI

Mercur, planeta comunicării, va tranzita cel mai confuz semn al zodiacului. Ne așteaptă ape tulburi și haos, cel puțin în gândire. E nevoie să fim foarte atenți la dezinformare. Lui Mercur în Peşti îi place mult să păcălească, să producă confuzie, să te bage într-o situaţie tulbure, în zona de escapism, de evadare şi pentru că e contradictoriu, încearcă să caute o logică, dar e foarte greu. Mercur va face o conjuncție cu Saturn și una cu Neptun. 

24 FEBRUARIE: LUNĂ PLINĂ FECIOARĂ

Cu Luna Plină în Fecioară şi cu Soarele în Peşti(în conjuncție cu Saturn), vorbim despre suferință, vindecare, dezinformare, mediu de lucru, sacrificiu și compasiune. Va fi o zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Sau pentru a te îngriji de sănătate. Dar da, nu va fi deloc ușor.

Ajustări pentru Săgetător, Vărsător. Transformări profunde pentru Scorpion, Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel