Horoscop MARTIE 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT

astrosens Team | Dată: 25 feb 2022, 13:02 | Categorie: Horoscop lunar
Horoscop MARTIE 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT (sursa foto: Tú Nguyễn / Pexels)
EXCLUSIV
Horoscop MARTIE 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT (sursa foto: Tú Nguyễn / Pexels)

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna martie, pentru fiecare zodie / ascendent:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Cu Venus şi cu Marte în casa a 11-a, se schimbă puţin planurile. De fapt, schimbarea se schimbă la voi în luna martie. 

În februarie, dacă mai ţineţi minte, cu Venus şi cu Marte în casa a 10-a, în Capricorn, totul a stagnat şi relaţia cu autorităţile a fost dificilă. 

Aduceţi-vă aminte că la horoscopul anului 2022, la începutul anului, v-am spus că trebuie să faceţi un pas înapoi. Şi asta a vrut să vă arate februarie, că nu e nimic grav să nu le ştiţi voi pe toate. E bine că sunt oameni care să vă înveţe şi să staţi un pas în spate, să îi ascultaţi. 

Acum, în martie, aveţi curaj să puneţi ideile voastre şi ale lor în aplicare. Veţi găsi oameni, veţi participa la evenimente, la şedinţe, vi se povestesc tot felul de exemple. În martie e nevoie de schimb de experienţă.

Să nu uităm că... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec

 

Horoscop martie 2022 Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Martie este explozivă pentru voi!

Venus, guvernatorul vostru, intră în casa a 10-a. La fel şi Marte, care ţine de relaţii, parteneriate. Casa a 10-a este ocupată de Saturn.

Cariera e foarte importantă în martie.

Deşi lucrurile nu se întâmplă, deşi nu se întâmplă nimic palpabil, concret, sunteţi mânaţi în proiecte îndrăzneţe, în proiecte la care nu v-aţi fi gândit. O să simţiţi că vă e frică, că nu aveţi curaj şi încredere în voi, însă important e că sunteţi scoşi în faţă.

Vă spuneam anul trecut că dacă nu aţi făcut o schimbare, o să o faceţi anul acesta. În martie puteţi să faceţi aceste schimbări.

Dar nu vorbim de schimbările bruşte. Staţi voi aşa într-o seară să vă gândiţi, să meditaţi ce aţi putea schimba. Chiar şi cu frica sau lipsa de încredere pe care o aveţi, căutaţi să vorbiţi cu şefii să vă îndrume sau găsiţi-vă un mentor ă vă explice, să vă direcţioneze.

Poate să fie o lună în care... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Taur / cei cu ascendent în Taur

Horoscop martie 2022 Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Sunteţi, să ştiţi, printre cei mai susţinuţi în luna martie. Cred că aşteptaţi de mult această veste. Venus şi Marte ies din casa a 8-a.

Aţi pierdut puterea, controlul, aţi fost poate precum o marionetă în februarie. Aţi fost duşi de colo-colo, schimbaţi, mutaţi, ca pe o tablă de şah şi nu v-aţi simţit bine nici fizic, nici sufleteşte, nici mental. Nu aţi fost bine, nu aţi fost în apele voastre cu siguranţă, dar a fost o lună de transformare.

Din martie încolo vă recăpătaţi suflul, curajul, încrederea şi autonomia. Vă veţi simţi mai liberi sau veţi da din coate să fiţi mai independenţi şi mai liberi. 

Să ştiţi că,m profesional, orice provocare care va apărea, este o mare şansă! Chiar dacă aveţi nişte aşteptări, nu se va întâmpla aşa cum vă aşteptaţi. Important e că se va întâmpla.

Şi dacă se va întâmpla, voi să nu ziceţi nu, ci da, ok! Hai să încerc! Hai să mă străduiesc! Dar nu pentru alţii, să le arăţi altora, ci pentru voi.

Pentru că voi, dacă vă testaţi nişte limite, acele limite sparte, depăşite, vă vor folosi de minune în altă parte a vieţii.  Este o lună mai importantă, mai bună decât precedenta. Sunteţi mai... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

 

Horoscop martie 2022 Rac / cei cu ascendent în Rac

Dacă aţi putea călători în luna martie, aş fi foarte fericită. Dacă aţi putea ieşi în lume, să cunoaşteţi persoane. Nu trebuie să călătoriţi departe, poate într-un alt oraş sau poate mergeţi la o întâlnire.

Plimbările vă fac foarte bine, călătoriile, drumeţiile, expediţiile, taberele, orice, sub orice motiv, fie de studiu, de religie, de profesie.

Este o lună nemaipomenită pentru spiritualitate. Pentru că, să nu uităm, în casa a 8-a, Venus-Marte lângă Saturn, vă îngreunează puţin sufletul. Pe moment, nu o să vă placă, nu o să vă simţiţi bine pe dinăuntru, dar nu contează!

Îmbrăţişaţi tot ce vi se oferă şi dacă folosiţi tranzitele din casa a 9-a, care vă pun pe drumuri, o să scăpaţi de senzaţia aceea interioară că lucrurile nu sunt aşa cum ar trebui, că nu sunteţi omul potrivit la locul potrivit. Nici nu contează! Contează să vă aruncaţi.

Vă invit în martie să călătoriţi. Nu staţi pe loc! Vizitaţi-vă rudele! Dacă vreţi să aveţi un moment în care să vă simţiţi bine, luna martie asta zice: Călătoriţi, plimbaţi-vă! Nu staţi doar acasă.

Şi chiar dacă nu vă mişcaţi atât de uşor, măcar mergeţi într-un alt cartier. Vizitaţi un parc, un muzeu. 

Este şi o lună a cunoaşterii. Totul are legătură cu... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Rac / cei cu ascendent în Rac

Horoscop martie 2022 Leu / cei cu ascendent în Leu

Sunt două domenii importante pentru tine în luna martie. în primul rând relaţiile (cu partenerul, cu o persoană pe care o placi, cu familia, cu prietenii, toate). De ce? Pentru că Venus şi Marte vor intra în casa a 7-a, lângă Saturn. Vor fi testate toate relaţiile tale, mai ales cele care au şi o componentă financiară şi cele care au şi o componentă din aceasta de construire.

După care, al doilea domeniu foarte important în luna martie pentru tine este casa a 8-a, este zona resurselor. Poate mulţi dintre voi vreţi să faceţi un credit, o investiţie, o afacere, să începeţi să produceţi, să monetizaţi. E o lună foarte bună pentru asta.

Vă atrag atenţia că, dat fiind faptul că avem Soare, Jupiter şi Mercur lângă Neptun în Peşti, pot fi şi mici înşelăciuni. Veţi fi cei care înşelaţi ori veţi participa la anumite momente (nu grave, pentru că Jupiter vă şi susţine) - momente în care să fiţi puţin necăjiţi, că aţi crezut într-o idee, un proiect, un business. Sunt şi câştiguri, însă vorbim şi de nişte pierderi.

Cu atât de multe planete în casa a 8-a, vedeţi că tot ce ţine de zona de intimitate, sexualitate, senzualitate va reveni la suprafaţă. Nu înseamnă că ceilalţi din viaţa voastră vor vedea lucrurile astea, dar vor reveni şi vor fi analizate, discutate şi poate, dacă sunt probleme, să fie vindecate.

Vorbim de un proces de... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Leu / cei cu ascendent în Leu

Horoscop martie 2022 Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Deja când mă uit la tranzitele voastre, zâmbesc. Da! În martie, munca, sectorul preferat de voi, e foarte bine aspectat şi apoi şi partea relaţională.

Acum, vor fi Fecioare singure, care nu vor să intre într-o relaţie sau care vor intra într-o relaţie. Cert e că este de muncă şi în zona profesională, şi în zona relaţională. Şi este luna aceea în care să nu aşteptaţi de la alţii şi să nu depindeţi de alţii. Totul depinde de voi, de răbdarea pe care o aveţi.

Dacă cu munca aveţi răbdare, cu voi nu aveţi răbdare. Vreţi să se rezolve lucrurile mai repede. Nu merge aşa. Trebuie să vă uitaţi ce puteţi face în primul rând cu sănătatea, dacă sunteţi sănătoşi fizic, mental, sufleteşte. Care este stilul tău de viaţă? Care este echilibrul viaţă personală - profesională? Că dacă nu există, în martie se pot întâmpla lucruri care să vă pună puţin pe loc şi să ziceţi: "Aoleu, am răcit! Oare ce se întâmplă la serviciu?" şi voi în loc să vă gândiţi să vă faceţi bine, staţi cu gândul acolo.

Voi, în această lună, trebuie să munciţi la nişte proiecte care vă plac, vă însufleţesc, vă provoacă. Din punctul ăsta de vedere, e foarte bine.

Vorbim apoi de Luna Nouă, care se petrece în casa a 7-a pe 2 martie, vorbim de conjuncţia Soare-Jupiter de pe 5 martie şi vorbim şi de Luna Plină din semnul vostru de pe data de 18.

Să ne gândim puţin şi la relaţie. Nu ar strica să... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Horoscop martie 2022 Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Luna Nouă de pe 2 martie, conjuncţia Soare-Jupiter de pe 5 martie şi Luna Plină de pe 18 martie influenţează tot ce înseamnă axa 6-12. Vorbim despre găsirea unui loc nou muncă, vorbim despre schimbarea condiţiilor de la birou, cu colegii, cu subordonaţii. Vorbim despre burn-out, despre până unde munciţi şi cât de mult vă neglijaţi.

În luna martie, cu această axă 6-12, vorbim puţin şi despre grija pe care voi v-o acordaţi: dacă mergeţi la doctor, dacă vă faceţi analizele, dacă vă ascultaţi corpul. Dacă nu vă ascultaţi corpul, veţi avea simptome mai pregnante, mai înţepătoare, cu mai mult sunet. Le veţi resimţi peste tot în organism. Vedeţi că orice semnal al organismului, în martie, nu trebuie desconsiderat, ci trebuie analizat. Dacă durează o zi, două, trei, e clar că trebuie să mergeţi să discutaţi cu cineva. Dar vă invit ca în luna martie să nu căutaţi simptomele pe internet pentru că avem de-a face cu Soare, Jupiter, Mercur şi Neptun (toate în casa a 6-a) şi dacă mergeţi voi să căutaţi şi nu sunteţi specialişti, o să vă mai creaţi o problemă de sănătate mintală şi o să bănuiţi că aveţi ceva şi nu vă veţi mai duce la doctor. Mergeţi şi vorbiţi cu un specialist.

Poate să fie o lună în care să vă luaţi un... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Horoscop martie 2022 Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

În luna martie putem vorbi despre copii, despre sarcină, despre a găsi tratamente, să luaţi decizii. Adoptaţi, nu adoptaţi, încercaţi sau nu un tratament, vorbii cu partenerul/a să mergeţi la doctor să analizaţi sau mai vreţi încă un copil sau aveţi de făcut ceva pentru copilul pe care îl aveţi. Cu cât copiii vor fi mai fericiţi în luna martie, cu atât veţi fi şi voi mai fericiţi.

Pentru cei care sunt singuri, e o lună bună de romantism, de afecţiune, de ataşament. Dar să ştiţi un lucru: e o lună foarte bună din punct de vedere financiară pentru că atunci când vorbim de casa a 5-a, are multe implicaţii legate de bani şi poate aveţi o idee de o investiţie, poate vreţi să vă extindeţi afacerea pe care o aveţi sau poate alegeţi să riscaţi şi să mai angajaţi un om sau aloci un rol cuiva să vezi ce îţi aduce companiei. 

Poate găseşti un specialist în relaţii publice care nu monetizează sau nu produce, dar poate acea persoană să schimbe total afacerea şi să îi dea o altă imagine. De ce? Pentru că în luna martie vorbim de branding personal, profesional. Trebuie să vă creaţi o imagine.

După ce am vorbit de copii, de partea de financiară, de iubire, vorbim de imaginea voastră, de cum vă exprimaţi, de cum vă îmbrăcaţi, de cum vorbiţi, de cum vă mişcaţi şi de unde vă duc picioarele. Adică "spune-mi cu cine umbli ca să îmi spui cine eşti". Fiţi atenţi la... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Horoscop martie 2022 Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Pentru tine, e o lună statică. Spun asta pentru că Soarele este în casa a 4-a şi va sta lângă Jupiter, lângă Mercur, lângă Neptun. E adevărat că în casa a 3-a (Doamne ajută!) vor intra Venus şi Marte. Au fost în casa a 2-a şi ai simţit că nu ţi se întâmplă nimic financiar, că nu se activează nimic şi a fost frustrant. Acum, când intră în casa a 3-a începi să mai ieşi puţin din junglă, să zicem aşa. Îţi mai revii.

Ai aspecte foarte bune în tot ceea ce înseamnă familie. Luna martie poate veni cu vindecarea cuiva, cu alinarea sau cu o uşurare. Poate ai o rudă bolnavă sau poate ai pe cineva care este într-o relaţie toxică şi decide să se despartă, iar toată familia se bucură. Veţi auzi de multe evenimente pe plan familial, oamenii din jurul tău să aibă tot felul de iniţiative.

Poate să fie o lună în care poţi să te muţi sau să schimbi ceva acolo unde te-ai mutat, poţi să cumperi o casă, să faci o investiţie. E o lună bună pentru asta. Şi bineînţeles, poţi să îţi faci o grădină, să creşti legume, fructe. Cine ştie ce idei din acestea "domestice" vă vin în luna martie. Cu Venus - Marte în casa a 3-a, este o lună bună pentru cei care vor să... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Horoscop martie 2022 Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Dacă aţi fost răsfăţaţii zodiacului până acum... Nu înseamnă că nu veţi mai fi răsfăţaţi. Din contră, Venus şi Marte ies din semnul vostru, unde v-a adus multe oportunităţi, dar v-au şi ţinut pe loc.

Poate aţi spus că nu se întâmplă nimic. Universul îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă.

Mulţi poate v-aţi simţit foarte blazaţi în luna februarie pentru că Venus şi Marte, dacă nu le jucaţi voi, nici nu o să se întâmple nimic. Dar ies din semnul vostru şi se duc în casa a doua. Şi ştiţi care va fi preocuparea principală? Banii! Cum faci bani, cum îi înmulţeşti, cum îi cheltuieşti, cât ai în contul de economii. Poate nişte fonduri mutuale, poate nişte investiţii, poate mă uit de ceva oferte, poate renegociez. Ştiţi cum sunteţi? Toată luna aveţi multe şanse în această zonă. Plus, să nu uităm că în casa a 3-a sunteţi plini de planete. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Horoscop martie 2022 Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Să respirăm împreună de trei ori! De ce spun asta? Pentru că luna februarie nu a fost plăcută, cu Venus-Marte în casa a 12-a lângă Pluto (a fost pe acolo şi Mercur).

Dar iată că pe 6 martie, Venus şi Marte intră în semnul vostru şi vă împing de la spate şi vă puteţi schimba garderoba, vă puteţi apuca de sport, puteţi ieşi în oraş, puteţi cunoaşte oameni, puteţi să faceţi ce vreţi voi.

Pentru că aceste planete se apropie de Saturn, vreau să vorbim despre sănătate. Vă atrag atenţia că este importantă sănătatea în luna martie. După care, vă atrag atenţia că este o lună în care vă puteţi schimba garderoba şi este o lună în care să vă consumaţi furia. Marte va veni cu multă furie la pachet şi când se va întâlni cu Saturn, provoacă frustrare. Voi aţi vrea să ieşiţi din starea asta, să fiţi detaşaţi, liniştiţi. Mai greu în luna martie. De aceea, vă recomand cât mai multă... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Horoscop martie 2022 Peşti / cei cu ascendent în Peşti

O lună extraordinară pentru voi! Luna Nouă de pe 2 martie este în semnul vostru. Este o perioadă bună pentru noi începuturi. Conjuncţia "magică" Soare-Jupiter pe 5 martie este în semnul vostru. Bucurie, încredere şi se rezolvă anumite lucruri!

Venus - Marte intră în casa a 12-a. Aici s-ar putea să fie nevoie să renunţaţi la un loc de muncă, ori să pierdeţi o persoană, să pierdeţi nişte relaţii, nişte prietenii, dar ştiţi ce se întâmplă în luna martie? Scăpaţi de ceva toxic sau curăţaţi ceva din viaţa voastră, astfel încât să lăsaţi spaţiu. Dacă aveţi senzaţia că aveţi goluri, spaţii, bate vântul pe undeva, nu e de speriat. Pentru că toate aspectele pe care le aveţi în martie vă dau credinţă. Ştiţi credinţa aceea pură, sfântă şi nu mă refer doar la credinţa legată de religie, mă refer la credinţa în propria persoană.

Ştiţi ce v-aş recomanda în martie? Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Citeşte AICI horoscopul lunii martie 2022 pentru TOATE zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play