Previziunile lunii MAI 2023. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/Ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens.ro și astrolog DC News, ne prezintă horoscopul lunii MAI 2023 pentru fiecare Zodie/Ascendent. Iată cum va fi a cincea lună din an pentru toate semnele din zodiac!

Un lucru e cert: tranzitele și evenimentele astrologice ale lunii mai vor crea multe așteptări. Mai ales din punct de vedere financiar. Eclipsa de Lună, staționarea lui Mercur și intrarea lui Jupiter în Taur vor crea premisele unor noi moduri de monetizare. Cu toții vom avea nevoie de mai mulți bani, de resurse suplimentare sau de alte talente. Cert este că nu le vom dobândi pe repede înainte, ci cu încetinitorul. Și un alt laitmotiv al acestei luni este confortul. Siguranța. Nu ne vom arunca în niciun proiect până când nu vom avea toți termenii și toate condițiile stabilite din timp.

Previziuni pentru Berbec/Ascendent în Berbec

În prima parte a lunii mai o să fii mai înfrânat, în căutare de stabilitate. Dar spre final de lună, o să îți dorești să ieși în față și să spargi gheața. Fii curajos, îndrăznește și bucură-te chiar de mai mult tupeu, pentru că îl vei avea pe Marte în Casa a 5-a și pe Jupiter în Casa a 2-a, a banilor. Luna mai vine cu multe cheltuieli, dar și cu venituri pe măsură. Găsește pasiuni noi și monetizează-le! Citește aici previziunile complete pentru BERBEC în mai 2023.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Până pe 15 mai, este recomandat să te ocupi de o introspecție, fiindcă vei simți că ai pierdut busola. Nu uita că lucrurile depind de modul în care le percepi. Însă, de la jumătatea lunii, o să prinzi curaj, fiindcă Jupiter îți va tranzita semnul, iar Mercur o să-și oprească retrogradarea. Renunță la ceea ce te rănește și trăiește la potențialul tău maxim. Ai mai multă grijă și la sănătate! Citește aici previziunile complete pentru TAUR în mai 2023.

Previziuni pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna mai nu va fi cea mai bună pentru tine, dar nici cea mai rea. Este indicat să faci un pas în spate, să lași deoparte controlul și să trăiești mai liber. Dacă te gândești să forțezi lucrurile, să știi că nimic nu o să iasă așa cum te aștepți. De la jumătatea lui mai, îmbogățește-te cu ajutorul cursurilor, a cărților și a documentarelor. Ai grijă și la relația cu banii, dar și la drumurile și călătoriile pe care le faci. S-ar putea să fii mai agresiv în discurs. Citește aici previziunile complete pentru GEMENI în mai 2023.

Previziuni pentru Rac/Ascendent în Rac

În luna mai, încearcă să nu mai pui prea multă presiune pe copii. Ești recunoscut pentru grijă și atenția ta, dar este posibil să depășești unele limite sau să exagerezi în relația cu aceștia. Nu ești egoist dacă îți îndrepți atenția către propria persoană. Astfel, poți să ieși în oraș mai mult și să te bucuri de viață în mai. Îmbracă-te, coafează-te, răsfață-te. Pot apărea și prieteni de copilărie sau cunoștințe vechi, așa că profită. Pune accent și pe planurile de viitor. Citește aici previziunile complete pentru RAC în mai 2023.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Cu Marte în Casa a 12-a, primele săptămâni din mai nu te simți extraordinar. Deși se pot întâmpla lucruri bune, nu se petrec după propriile așteptări, mai ales că nu vei fi în centrul atenției, așa cum îți place. Însă, de pe 20 mai încolo, situația se schimbă într-un mod favorabil. O să-ți priască mult finalul de lună, pentru că ești deschis la schimbări și ai potențial pentru avansare. Nu te feri să iei inițiativa mai mult, fiindcă astrele te încurajează! Citește aici previziunile complete pentru LEU în mai 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nimic neobișnuit în primele două săptămâni din mai, însă, în ultimele două, merită să fii mai atent, fiindcă Mercur retrograd își arată mușchii. De aceea, trebuie să ai grijă la chestiunile administrative de care va fi nevoie să te ocupi. Va urma o perioadă ideală pentru călătorii, dar și pentru studiu. Orice vârstă ai avea, poți lua în calcul începerea unor cursuri sau a unei facultăți. Nu neglija nici sănătatea în următoarea lună! Citește aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în mai 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Bani, bani și iar bani! Acesta va fi un subiect de maximă importanță pentru tine în mai. Primele două săptămâni îți sunt destinate ca să scapi de datorii și să acoperi din cheltuieli. Dar, pot apărea și venituri în plus, indiferent dacă vorbim despre acțiuni, dividende, moșteniri. Ocupă-te și de sectorul amoros și vezi ce este de făcut dacă te afli într-o relație disfuncțională. Îți merge bine pe plan profesional. Citește aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în mai 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Vești grozave pentru tine! Te așteaptă o lună excelentă, mai ales că sectorul amoros va avea multe bucurii pentru tine, fie că ești singur sau într-o relație. O să ai ca prioritate partenerul, în primul rând. Învață să te vindeci și să scapi de fantomele trecutului. La job, urmează o perioadă aglomerată, însă ai o ambiție nemăsurată. Citește aici previziunile complete pentru SCORPION în mai 2023.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Munca va fi lege  în mai, dar ai grijă la stres, fiindcă o să pună stăpânire pe tine. Trebuie să faci o ajustare în toate aspectele vieții, muncă, familie, copii. Ai grijă mărită și la zona de sănătate și scapă de excesele alimentare. Urmează o perioadă favorabilă pentru teste și examene, dar și pentru călătorii. Planifică o mică vacanță, fiindcă o să îți facă tare bine! Citește aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în mai 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Îți vor fi pe plac următoarele previziuni! Vei avea o lună incendiară, fiindcă Jupiter va merge în Casa iubirii și a pasiunii. Așa că poți profita de tranzitele astrologice ca să cunoști pe cineva, să ieși la întâlniri și să te bucuri. Trăiește mai intens, fiindcă toate astrele sunt în favoarea ta. Indiferent de vârstă! Citește aici previziunile complete pentru CAPRICORN în mai 2023.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

În luna mai, pune accent pe casă! Poți să iei în calcul mutarea sau îmbunătățirea aspectului casei în care locuiești. În familie, apar tot felul de evenimente, fie pozitive sau negative, dar te vezi nevoit să te implici. Marte intră în Casa relațiilor și îți pune bețe în roate. Așa că problemele în relație se pot amplifica. Dacă ești singur, ai șansa de a cunoaște pe cineva. Apar schimbări pe plan profesional. Citește aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în mai 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești

Luna mai este ideală pentru învățare. Păstrează o minte deschisă și profită de zilele lunii ca să citești, să vizionezi documentare și să te uiți la filme educative. Dacă vrei, începe să înveți un domeniu practic, din care poți scoate și bani. Ar fi bine să pui niște bani deoparte ca să poți începe un curs pe placul tău. Cel mai bine este să investești în propria persoană și în propria minte. Până pe 20 mai, mergi și la medic pentru analize. Citește aici previziunile complete pentru PEȘTI în mai 2023.

Iată și calendarul astrologic al lunii MAI 2023!

5 MAI: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN SCORPION

Acest eveniment ne activează toate fricile, mai ales că avem și Nodul Sud din Scorpion și Uranus din Taur implicate. Acest eveniment astrologic ne limitează, ne frustrează, ne provoacă multe îndoieli, neîncredere. În special semnele fixe vor fi afectate, deci mare atenție la cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Tot felul de evenimente asupra cărora nu aveți control vor apărea în viața voastră deoarece o Lună Plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră. Energia Scorpionului vrea să se consume, să distrugă tot, ca să poată să renască, să se ridice din nou din propria cenușă ca pasărea Phoenix. 

Se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală. 

7 MAI: VENUS INTRĂ ÎN RAC

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerilor, în semnul Racului vom aprecia loialitatea, armonia, siguranța emoțională și sentimentul de apartenență. Este o perioadă bună pentru tandrețe, gesturi romantice, afecțiune și compasiune. Vulnerabilitatea ne va face atrăgători în fața celorlalți. În plus, ne vom preocupa în mod activ de estetica locuinței. Oarecum, Venus ne va îndulci puțin. Să nu uităm că pe 5 iunie, va intra în Leu, semn în care va și retrograda. 

15 MAI: MERCUR ÎȘI OPREȘTE RETROGRADAREA

Ne vom da seama de ce anume trebuie schimbat în obiceiurile noastre financiare. Cu siguranță, mulți au fost luați prin surprindere: plăți uitate, întârziate sau respinse. Vom deveni mai calculați și mai pragmatici. Atenție că, deși retrogradarea se oprește în această zi, efectele sale vor continua până pe 11 iunie. 

16 MAI: JUPITER INTRĂ ÎN TAUR

Unul dintre cele mai importante evenimente din 2023! Planeta expansiunii se mută în semnul resurselor și al posesivității. Este cazul să ne gândim în mod activ la monetizare. Și să avem încredere și în alte acțiuni. Adică, da, să avem ca bază principală stabilitatea. Dar cine nu investește, nu câștigă!

19 MAI: LUNA NOUĂ ÎN TAUR

Un eveniment benefic! De ce? Luminatorii, Soarele și Luna, se vor afla lângă Jupiter. Este cea mai bună zi pentru a planta semințe, și la propriu și la figurat. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, știi ce ai de făcut!

20 MAI: MARTE INTRĂ ÎN LEU

Planeta acțiunii trece din semnul stabilității al Racului în cel al pasiunii și dramatismului al Leului. Creativitatea va fi la cote imense! Atunci când vom dori să obținem ceva, vom apela de fiecare dată la narcisism. De altfel, încrederea va fi arma cea mai de preț. Dar atenție că tranzitul lui Marte în Leu predispune și la intransigență.

21 MAI: SOARELE INTRĂ ÎN GEMENI/ÎNCEPE SEZONUL GEMENILOR

Trecem de la Taurul fixist, dur, tradițional, de la discuții despre bani, resurse, crize financiare, la Gemenii expansivi și glumeți și vedem și din alt unghi lucrurile. Să facem mici schimbări în viața noastră și să vedem către ce duc, căci cu sezonul în Gemeni vrem schimbare, vrem să învățăm, să diversificăm, suntem mai sociabili.

Vezi și: 5 mai: Eclipsa de Lună/ Luna Plină în Scorpion. Avertisment pentru PATRU zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel