Cel mai bun antrenament pentru semnul tău zodiacal

astrosens Team | Dată: 09 oct 2021, 11:09 | Categorie: Diverse
Cel mai bun antrenament pentru semnul tău zodiacal (sursa foto: Pixabay)
Cel mai bun antrenament pentru semnul tău zodiacal (sursa foto: Pixabay)

Suntem cu toții atrași de anumite regimuri de fitness sau activități față de altele. Dar te-ai oprit vreodată să te gândeşti de ce optezi pentru un Bootcamp şi nu o sesiune de yoga? Sau de ce ai prefera mult să mergi într-o drumeție decât să alergi trei kilometri? O mare parte din fitness este legată de personalitate, mai ales dacă doreşti să stabileşti o rutină consistentă.

În căutarea celei mai bune opţiuni pentru tine te poţi consulta şi cu zodiacul. Acesta predă de fapt o lecție valoroasă: nu este vorba doar de a-ți plăcea antrenamentul, ci, de asemenea, în mod ideal, de a găsi ceva care să te ajute să găsești echilibrul mental pe lângă cel fizic.

„În astrologie, putem folosi semnele solare pentru a ajuta la identificarea modalităților de a ne folosi energia care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre de antrenament”, explică astrologul Brad Williams, citat de byrdie.com. "De exemplu, dacă eşti un semn de foc (Berbec, Leu și Săgetător), atunci am căuta probabil ceva cu multă acţiune pentru a ajuta la eliberarea unei părţi din foc. Un semn de apă precum Rac, Scorpion sau Pești ar putea avea nevoie de un antrenament care să îi ajute. Pentru semne de pe Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) antrenamentul ideal ar fi ceva care îi poate ajuta material în viața lor de zi cu zi. Dacă eşti un semn de aer (Gemeni, Balanță sau Vărsător), poate un antrenament mai provocator sau mai conectat din punct de vedere mental ar putea fi potrivit.”

Vezi, mai jos, metoda de fitness ideală în funcție de semnul astrologic.

Berbec: Golf, Arte marțiale, Spinning

Pentru Berbec, este vorba de provocarea cu un exercițiu în care îţi poţi pune la încercare abilitățile. „Cel mai bun antrenament este să joci un sport competițional”, spune astrologul Noelle Vincent, pentru byrdie.com. „Nu numai pentru că ești condus de Marte, Zeul Războiului, ci pentru că trebuie să câștigi și vei găsi o modalitate de a face acest lucru”.

Vincent sugerează sporturi individuale, cum ar fi golf, înot, tir cu arcul sau arte marțiale. „Aceste sporturi pentru o singură persoană te vor face singurul decident”, spune ea.

Spinning este, de asemenea, un exercițiu excelent pentru Berbec. Îți oferă și altceva: comunitate. Când te antrenezi cu energie pozitivă și transpiri la maximum într-o cameră plină de oameni, ego-ul Berbecului este ţinut sub control.

Taur: alergare, drumeții, ridicarea greutăților

În regulă, Taur - poate că antrenamentul nu este lucrul tău preferat din lume. Mulțumită planetei Venus conducătoare, ești cineva care tânjește confort și experiențe noi, senzoriale - cum ar fi cea mai bună ciocolată sau vin, consumate în cele mai moi perne şi aşternuturi. Dar cel mai bun sfat pentru tine este să atingi exact acest lucru: dacă eşti condus de simțuri, ieşi în aer liber pentru o alergare sau chiar o plimbare cu pas alert. „Taurul este cel mai confortabil cu picioarele pe pământ”, spune Williams. "Când suntem pe trasee, există o descărcare a freneticului vieții. Nu toți Taurii își dau seama că au nevoie de timp în natură până când se vor găsi acolo."

Menţine-te interesat și implicat încercând în fiecare zi un traseu nou și, odată ce ați stabilit obiceiul, atunci va apărea persistența. Vă veți înscrie pentru semimaratoane în cel mai scurt timp!

Vincent sugerează, de asemenea, culturismul. "Ridică greutăți! Eşti un constructor natural, așa că poţi începe prin a construi acei mușchi", spune ea.

Gemeni: Tenis, Sprint, Raquetball

Este un mod sigur (și dovedit științific) pentru oricine de a se motiva, dar mai ales pentru semnul tău sociabil. Tenisul nu necesită doar să lucrezi cu (sau împotriva) unui partener - ritmul său de foc rapid este egal cu intelectul tău rapid.

„Gemenii sunt conduși de Mercur, care este mesagerul zeilor”, spune Williams. „În modul caracteristic al lui Mercur, viteza antrenamentului este crucială, deoarece timpul petrecut în antrenament poate fi suficient de lung pentru a menține atenția Gemenilor.”

Acțiunea rapidă a tenisului sau a sprintului va menține acest semn angajat în priză. „Agilitatea mentală a Gemenilor funcționează aici, deoarece trebuie să se întoarcă rapid la nenumăratele sale gânduri”, spune el.

Rac: Pilates, Exerciții de bază, Yoga

Ai tendința de a-ți lăsa emoțiile să profite din plin de tine, motiv pentru care ai nevoie de un fel de practică meditativă care să te țină la pământ. Yoga îţi permite să simţi cu adevărat fiecare mișcare - exact ceea ce dorește natura ta sensibilă - în timp ce îţi antrenezi simultan creierul pentru a lăsa lucrurile să meargă.

În plus, Williams spune că acest semn beneficiază de exerciții care funcționează esențial, cum ar fi yoga și Pilates. „Rac este semnul hrănitorului și, prin natura sa, totul se simte în zona stomacului”, explică el. "Păstrarea filtrelor puternice de bază prin restul corpului, de care are nevoie Racul atunci când aleargă, încercând să satisfacă nevoile celorlalți. Acest lucru le oferă stabilitatea de a continua să îi îngrijească pe ceilalţi."

Vincent spune, de asemenea, că mulţi nativi Rac se pot bucura de exerciții fizice acasă, posibil cu alți membri ai familiei sau cu prietenii, într-o sală de gimnastică sau studio. „Ești cel mai sigur acasă și acesta va fi un alt mod de a câștiga conexiunea familială pe care o dorești”, spune ea.

Leu: Dance Cardio, Ballet Barre, Zumba

Leilor le place să aibă o scenă și un reflector, motiv pentru care un curs de dans, un curs de Zumba sau Ballet Barre este chiar pe aleea ta. Alege orice fel de mișcare cu muzică și ritm şi te vei simţi perfect..

„Forma creativă de exprimare de sine a Leului trebuie să fie arătată într-un mod care nu numai că le maximizează nevoia de a fi văzuţi, ci îi şi ajută să pună în evidenţă natura de foc”, spune Williams. „Dansul le oferă tot ce e mai bun din ambele lumi - iar Leului nu-i pasă dacă cineva se uită!”

Fecioară: Pilates, Tenis, Yoga

„Fiind un pic singuratică când vine vorba de căutarea perfecțiunii, Fecioara are nevoie de un sport care nu doar folosește efort fizic, ci și acuitate mentală în acțiunile sale”, spune Williams. Fecioarele se vor bucura de un curs de Pilates cu un fel de meditație sau cu poziţii de yoga – ai nevoie de acele câteva momente pentru a-ţi liniști mintea analitică și a fi pur și simplu. Îți întărești nucleul, fizic și mental.

O altă potrivire excelentă pentru Fecioare este tenisul, deoarece îţi provoacă atât corpul, cât și mintea. "Tenisul asigură nevoia de rezistență și strategie într-o luptă individuală împotriva adversarului. Utilizarea unei rachete și a unei mingi oferă, de asemenea, un sentiment material mai intenționat pentru acest semn de pământ."

Balanță: fotbal, fotbal de pavilion, sporturi de echipă

Balanțele excelează adesea în sporturile de echipă, cum ar fi fotbalul, fotbalul cu steag sau volei. „Balanțele excelează în cooperare”, spune Williams. "Un sport de echipă îndeplinește nevoia ca Balanțele să se conecteze și să se relaționeze cu ceilalți într-un mod legat."

Acestea fiind spuse, echilibrul antrenamentului este important pentru tine, așa că asigură-te că obții antrenamentul complet de care ai nevoie. Echilibrul este esențial pentru stăpânirea mișcărilor minuscule și dificile - și, din fericire, semnul tău știe câteva lucruri despre echilibru!

Scorpion: Box, CrossFit

Poţi fi puțin intens. Acesta este motivul pentru care te dezvolţi cu antrenamente care te împing la maxim, iar boxul face exact asta - și este minunat pentru a lupta împotriva oricăror demoni mentali.

Williams spune că CrossFit este o altă alegere excelentă pentru Scorpioni. „Au nevoie de un antrenament care să se potrivească cu acea intensitate internă și care să le permită să simtă durerea pentru a elibera o parte din cantitatea de energie care altfel poate deveni toxică”, spune el. "Scorpionul poate avea încredere că o sesiune intensă CrossFit le va aduce beneficii. Un Scorpion se va raporta profund la intensitatea antrenamentului."

Săgetător: drumeții, surfing, sporturi de aventură

Trăiești pentru aventură, motiv pentru care cele mai bune antrenamente se întâmplă de obicei în aer liber și rareori se simt ca antrenamente - sunt doar experiențe noi pentru a-ți verifica lista cu lucruri de încercat.

Pe lângă drumeții, Williams spune că surfingul este o alegere excelentă pentru Săgetători. „Aceasta ar putea părea o alegere ciudată pentru un semn de foc, dar Săgetătorul este semnul aventurii și al călătoriilor pe distanțe lungi”, spune el. "Există ceva foarte mistic în surfing și acest lucru, împreună cu adrenalina pe care o produce, oferă Săgetătorului combinația perfectă pentru a se alinia la minte și spirit."

Capricorn: alergare pe distanțe lungi, alpinism

Îți place să te angajezi în activități provocatoare din punct de vedere fizic și înălțătoare emoțional - o combinație care te ajută să-ți linişteşti criticul interior. Drama ta competitivă și determinarea te vor conduce până la vârf. Activități precum alergarea pe distanțe lungi și alpinismul vor satisface nevoia de împlinire a acestui semn.

"Capricornul este broasca ţestoasă a Zodiacului şi are puterea de a rezista pe o perioadă lunga de timp", spune Williams. "Este benefic pentru Capricorn să se simtă ca și cum ar fi realizat ceva care nu este ușor. Capricornul trebuie să știe și când să se oprească, deoarece are tendința de a exagera."

Vărsător: ciclism, trambulină, parkour

"Dintre toate semnele, Vărsătorul are cea mai mare libertate și a fi pe bicicletă poate atinge două obiective. Unul este nevoia evidentă de a face mișcare, dar cealaltă este capacitatea de a pivota și de a schimba direcțiile din capriciu", explică Williams. "Ciclismul permite libertății Vărsătorului să se răzgândească în ceea ce privește unde vor să ajungă și cât de departe vor să ajungă. De asemenea, pot merge solo sau cu un grup, permițând Vărsătorului să își mențină opțiunile deschise."

Ca și în toate celelalte lucruri din viață, ești atras de lucruri neobișnuite. Natura ta plină de spirit liber ar putea vedea ca distractiv o sesiune de trambulină, dar ai putea fi, de asemenea, în aer liber făcând yoga, parkour, trapez sau în zăpadă - vezi unde te duce acea nesfârșită imaginație Vărsător.

Pești: Stand-up Paddleboarding, Caiac, Yoga

Te duce la râu și te lasă în apă, Pești. Este un joc drăguț pentru orice persoană pasionată de sporturi de apă, dar puncte bonus dacă este ceva din capătul mai interesant al spectrului: ai opta pentru o zi de Stand Up Paddleboard (SUP) sau caiac peste tururi de înot în orice zi. În plus, mediul senin al paddleboard-ului este minunat pentru a reflecta și a medita - aspecte importante ale ființei tale.

Pe lângă sporturile acvatice, yoga poate oferi și un sentiment de echilibru pentru Pești. „Yoga te poate ajuta să te centrezi și să îţi fundamentezi energia mistică, astfel încât să te poţi simți în pace cu această lume imperfectă”, spune Williams.

sursa: byrdie.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience