Horoscop MARTIE 2024 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Iată care sunt veștile pentru acești nativi în Martie 2024!

În martie, se va face transferul de la energia Vărsătorului la cea a Peștilor. După februarie, în care am avut un stellium în Vărsător, un arhetip al socializării, vine martie cu tranzitele lui Mercur, Venus și Marte în Pești, un arhetip al emoțiilor puternice și al retragerii. Echinocțiul de primăvară, care va avea loc pe 20 martie, va aduce un plus de energie.

Iată ce aduce luna martie pentru nativi!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Relațiile cu membrii familiei pot deveni mai complicate, iar tensiunile pot apărea, însă din acestea pot ieși și aspecte pozitive. În plus, în propria locuință este posibil să apară necesitatea unor reparații sau modificări, precum redecorarea sau achiziționarea unor lucruri noi. Poate că vei simți că vrei să te muți sau să îți achiziționezi o nouă casă. Discuțiile despre moșteniri pot apărea în luna martie. S-ar putea să te simți copleșit de aceste probleme și să nu ai timp pentru odihnă. Cu Venus în casa a 4-a, va fi o perioadă excelentă pentru a investi în lucruri frumoase pentru casă și grădină. Este posibil să primești și sprijin din partea partenerului.

Vezi AICI previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Pe 25 martie, va avea loc o Lună Plină în Balanță și o Eclipsă de Lună, iar tu vei simți impactul acestora. Eclipsa are loc în casa a 10-a, adică în zona carierei tale, iar casa a 4-a, legată de familie, este de asemenea implicată. În sfera profesională, s-ar putea să te confrunți cu schimbări majore sau să iei decizii importante despre direcția în care vrei să mergi. În același timp, este important să acorzi atenție și aspectelor legate de familie și casă. Găsirea unui echilibru între aceste două planuri poate implica și cheltuieli semnificative. În plus, la începutul lunii, Marte și Venus se află în casa a 2-a, asociată cu finanțele. Careul dintre Uranus și Marte ar putea să te determine să cheltuiești și mai mult în luna martie.

Vezi AICI previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

În primele zile ale lunii, te vei simți foarte bine cu Venus și Marte în semnul tău. Vei emana energie, vitalitate și carismă, însă există posibilitatea să fii tentat să fii și puțin superficial în unele aspecte. În a doua parte a lunii, când Mercur, Venus și Marte intră în a 2-a, alături de Soare, Saturn și Neptun, te așteaptă o perioadă dominată de cheltuieli. Chiar dacă ai stabilit un buget de risc, există riscul să-l cheltui. Îți este recomandat să accepți orice ajutor ți se oferă și să fii deschis portițelor de scăpare pe care le ai la dispoziție. Acceptă-le și mergi mai departe.

Vezi AICI previziunile complete pentru Vărsător.

Pești/Ascendent în Pești

În primele 10 zile ale lunii, nu vei avea momente prea bune cu Venus, Marte și Mercur în casa a 12-a. Va trebui să depui mult efort și să accepți că viața poate fi grea din când în când. Din a doua parte a lunii, în semnul tău intră Mercur, Venus și, după aceea, Marte. Astrele te vor ajuta. Fii foarte atent deoarece ceea ce începi în martie va fi de lungă durată. Pe 10 martie, are loc o Lună Nouă în Pești în conjuncție cu Saturn. Orice aduce Saturn va dura pentru o perioadă de timp foarte mare. Nu poți rupe.

Vezi AICI previziunile complete pentru Pești.

Iata calendarul celor mai importante evenimente astrologice din luna martie 2024!

10 MARTIE: MERCUR INTRĂ ÎN BERBEC

După incursiunea în lumea poveștilor și a emoțiilor din semnul Peștilor, iată că vine vremea ca Mercur să intre în Berbec. Cu Mercur în Berbec gândim și comunicăm repede. Prindem viteză! Ne plictisesc subiectele vechi. Vrem idei noi. Mercur va și retrograda în acest semn, în perioada 2-25 aprilie. 

10 MARTIE: LUNĂ NOUĂ ÎN PEȘTI

Luna Nouă în Pești vorbește și despre o dizolvare sau un nou început. Dar un început al sfârșitului, dat fiind faptul că Peștii reprezintă ultimul semn din zodiac. Și cum Soarele și Luna vor fi în conjuncție cu Saturn, este clar că trebuie să gândim pe termen lung. Dar și să acceptăm trecerea timpului. 

"Vei primi doar atunci când o să ceri!" Ce aduce Jupiter în mers direct pentru zodia Pești?

11 MARTIE: VENUS INTRĂ ÎN PEȘTI

Venus își începe tranzitul în semnul Peștilor, unde va sta până pe 5 aprilie. Trecem de la detașarea Vărsătorului la plenitudinea emoțiilor a ultimului semn al zodiacului. Cu Venus în Pești ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu universul.

 20 MARTIE: ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ/SOARELE INTRĂ ÎN BERBEC

Începe, în sfârșit, primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la hibernarea din sezonul Peștilor, la nevoia de prospețime și acțiune a Berbecului. 

Horoscop MARTIE 2024 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

23 MARTIE: MARTE INTRĂ ÎN PEȘTI

Tranzit care va dura până pe 30 aprilie. Vom fi predispuși la a duce lupte care nu sunt ale noastre, care nu ne fac bine. Ne dezlipim de problemele noastre și ne atașăm emoțional de ale altora, suferind pentru ele fără a acționa. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. 

25 MARTE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN BALANȚĂ

Axa Nodurilor Lunare este readusă în discuție. Nativii care au marcaj cardinal în hărțile natale, deci Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, vor resimți din plin acest eveniment. Le va fi destul de greu să ia o decizie, chiar dacă vor încerca să o mai evite, așa cum au mai făcut-o. De fiecare dată, această fază a lunii, vorbește despre un apogeu. Ajungem la un moment în care zicem că nu se mai poate. Mai ales în zona relațiilor și a parteneriatelor

Vezi și Horoscop MARTIE 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel