Top 10 articole citite pe Astrosens în luna IUNIE

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Iată care au fost cele mai apreciate articole în luna iunie a acestui an pe Astrosens.ro! Care este preferatul tău?

Verifică cele mai apreciate 10 subiecte de interes de pe site-ul nostru în a șasea lună din an.

1. Trio-ul Venus-Marte-Lilith în Leu aduce beneficii uriașe următoarelor TREI zodii

În prezent, atât Venus, cât și Marte și Lilith se află în tranzit în semnul Leului. Trei zodii sunt luate în vizor de astre. la 20 mai, Marte a ieșit din Rac și a poposit în Leu. De altfel, intrarea lui Marte în Leu este unul dintre evenimente cheie ale acestui an! Până pe 10 iulie, nimic nu va fi pur și simplu. Pe 5 iunie, Venus a ieșit din semnul Racului și a intrat în cel al Leului, unde va rămâne până pe 9 octombrie. Pe 8 ianuarie, Lilith și-a început tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 3 octombrie. Poți să vezi aici articolul complet!

2. Luna Nouă în Gemeni, de pe 18 iunie. Recomandări în funcție de zodie

Pe 18 iunie, a avut loc o Lună Nouă în semnul Gemenilor. Aici sunt previziunile și recomandările Danielei Simulescu pentru fiecare zodie/ascendent. Poți să vezi aici articolul complet!

3. Agitație pentru Tauri, victimizare pentru Lei. Scorpionii au șanse în carieră, Vărsătorilor li se impune precauție în amor

Beneficiem de un trio pe cer! Vorbim despre Venus, Marte și Lilith, toate în semnul Leului. Asta înseamnă că nu o să avem o perioadă liniștită pe plan personal. Totodată, nativii cu marcaj fix în astrogramă, deci Taur, Leu, Scorpion și Vărsător pot avea parte de clipe tensionate. Chiar dacă spun un lucru, de fapt au nevoie de cu totul altceva. Poți să vezi aici articolul complet!

4. A doua întoarcere a lui Saturn. De ce este importantă vârsta de 58 de ani? - VIDEO

A doua întoarcere a lui Saturn are loc pe la 58 de ani, iar a treia poate fi prezentă la sfârșit de 80. Mai precis, la 87. Acest eveniment marchează un eveniment planetar cu importanță deosebită și aduce o serie de schimbări intense. De asemenea, apropierea de a treia decadă a vieții este văzută ca un vârtej, încărcat de turbulențe și teste. Poți să vezi aici articolul complet!

5. Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Vărsătorul?

Cum sunt Vărsătorii, din punct de vedere spiritual? Aproape mistici! Au tot timpul întrebări, sunt curioși. Nu se tem să sape adânc în domenii necunoscute. Totodată, nu au nicio teamă în a pune la îndoială autoritatea, așa că s-ar putea îndepărta adesea de la religiile tradiționale, ca să găsească propria spiritualitate. Poți să vezi aici articolul complet!

6. 3 iulie: Luna Plină în Capricorn. Care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent?

Pe data de 3 iulie, am avut o Lună Plină în Capricorn! Vorbim despre una dintre cele mai puternice Luni Pline din acest an și poate cea mai dură dintre ele, potrivit astrologului Daniela Simulescu. Când pui Luna, astrul emoțiilor, în semnul rece al Capricornului, iei decizia și nu te mai uiți în spate. Ai grijă, odată cu această Lună Plină în Capricorn, pentru că deciziile sunt bruște, ajutorul vine de unde nu te aștepți. Poți să vezi aici articolul complet!

7. Venus în Leu până pe 9 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

De obicei, Venus stă cam o lună într-un semn, dar iată că anul acesta, va sta în Leu din iunie până pe 9 octombrie. Și asta pentru că va și retrograda,  în perioada cuprinsă între 23 iulie și 4 septembrie. Venus este o planetă personală. Până în octombrie, gândește-te unde nu primești respect! Unde nu îl primești, cu Venus în Leu, trebuie să îl ceri. Și dacă nu îl primești, nu trebuie să mai oferi nici tu. Poți să vezi aici articolul complet!

8. Horoscopul banilor. Ce rezervă a doua jumătate a anului 2023 pentru fiecare zodie?

Pe 16 mai, Jupiter (Marele Benefic) a intrat în Taur (semnul resurselor). Ce ne îndeamnă? Să ne gândim în mod constant la a monetiza. Să avem ca principala bază stabilitatea, dar să avem încredere și în alte acțiuni. Să investim, dacă ne dorim să câștigăm. Poți să vezi aici articolul complet!

9. Neptun retrograd în Pești, din 30 iunie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Neptun retrogradează în fiecare an pentru aproximativ jumătate de an. În 2023, retrogradarea lui nu va mai fi la fel de puternică deoarece îl avem și pe Saturn în același semn, al Peștilor. Neptun vrea haos și iluzii, Saturn vrea organizare și crudul adevăr. Deci am putea spune că efectele nu se vor mai resimți ca până acum. Cu alte cuvinte, vom beneficia de un plus de luciditate. Poți să vezi aici articolul complet!

10. Horoscop IULIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Poți să vezi aici articolul complet!

Vezi și: Top 10 articole citite pe Astrosens în luna MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel