Horoscop chinezesc în anul TIGRULUI de APĂ, previziuni pentru toate zodiile! Se schimbă reperele, sistemul de valori

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Astrologie chinezeasca
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Octavian Sbârnă, acupunctor, terapeut Vindecare Șamanică, terapeut Constelații Familiale, Psihoterapeut, specialist în terapie cranio-sacrală și Maestru Reiki se caracterizează a fi un călător. Vine în exclusivitate pentru Astrosens.ro cu previziuni prețioase și cu sfaturi și recomandări pentru fiecare dintre noi. Aceste previziuni sunt valabile până la finalul lunii ianuarie a lui 2023 când va începe anul Iepurelui de Apă. 

Starea planetei acum, energia acesteia, are mare legătură cu energia Tigrului de Apă, iar această energie a Tigrului, desigur, poate veni cu valențe pozitive sau negative. Potrivit zodiacului chinez, 2022 Anul Tigrului-Apă a început pe februarie 2022 și va dura până la 21 ianuarie 2023, atunci când Anul Iepurelui de Apă va începe.

În ceea ce privește astrologia chineză, potrivit lui Octavian Sbârnă, „în momentul în care ne raportăm la animalul din an, ne raportăm la relaţia noastră cu mediul exterior, la ce oportunităţi putem să primim din partea exterioară, adică oportunităţi sociale, de colaborare. Dar cele mai suculente lucruri precum relaţia cu familia, cu copiii, relaţiile de iubire, sănătate nu prea se văd în pilonul anului, ci în toţi ceilalţi piloni". Anul naşterii are legătură cu mediul exterior, cum vă raportaţi la mediul exterior, la lume în general, unde staţi, la ţară, la neamul extins. Energia interioară a Tigrului e aceea de lemn mare puternic, precum un copac mare, falnic. Acest lemn falnic puternic poate să însemne structură, forță, putere, iar puterea poate fi utilizată în sens de curaj, încredere. Trebuie să mă întreb cine și unde anume sunt. Nu este cazul să las o rană de nedreptate să mă controleze. Desigur, asta nu înseamnă că voi fi cel care se întoarce cu capul în partea celaltă când se întâmplă ceva, dar nici nu sunt cel care transformă totul într-o răscoală în care mă rănesc singur și îi rănesc și pe cei din jurul meu. 

Previziuni pentru toate zodiile până pe 21 ianuarie 2023 când se va încheia anul Tigrului de Apă și va începe cel al Iepurelui de Apă:

ȘOBOLAN (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Șobolanul este asociat cu organul colecist, are legătură cu ideea de decizii, cu a merge pe un anumit drum.  Aici există una dintre cele mai mari provocări pentru acești nativi în continuare, deoarece ei sunt fie complet indeciși, fie de-a dreptul încăpățânați. Energia Tigrului care arată tot felul de schimbări de repere pentru că lucrurile stau într-un anumit fel.

Noi trebuie să facem tot ce putem pentru a lua cea mai bună decizie pentru noi. Citiți continuarea cu previziunile complete pentru Șobolan aici

BIVOL (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Bivolul are legătură cu ficatul. Din perspectiva acupuncturii, ficatul are legătură cu ideea de planificare. Ficatul este precum un arhitect al planurilor în aceste credinț, iar Bivolul despre asta vorbește, despre în ce direcție vreau să cresc, unde vreau să merg, cum vreau să mă dezvolt?

Însă aici intervine o problemă: creștem, creștem, ne dezvoltăm, dar trebuie să ne și bucurăm de acea creștere, de bucuria atingerii unor stadii intermediare. Citiți continuarea cu previziunile complete pentru Bivol aici

TIGRU (1950, 1962, 1974, 1986,1998, 2010)

Tigrii sunt cei mai afectați, atât pozitiv, cât și negativ. E momentul în care chiar ești pus față în față cu niște lucruri. Asta automat amplifică anumite aspecte. Orice animal din harta noastră vine la pachet cu niște lecții karmice, cu niște etape de evoluție pe care le avem de parcurs. 

Ideea de valoare, sens, ideea de a depăși nedreptatea, acestea sunt provocările Tigrului până la începutul lui 2023. Citiți continuarea cu previziunile complete pentru Tigru aici

IEPURE (1951, 1963, 1975,1987,1999, 2011)

Iepurele corespunde colonului atunci când vine vorba să vorbim despre medicina chineză. Pe de altă parte, există o legătură între Tigru, animalul care generează energia acestui an și Iepure, o conexiune chiar strânsă care se poate manifesta și pozitiv și negativ.

Colonul are afuncția de încheia un capitol. Însă el nu se ocupă doar cu eliminare, deoarece dacă ne gândim la funcția fiziologică, el extrage mineralele, ceea ce este absolut esențial. Acele minerale, oligo-elemente sunt extrem de importante, prețioase, spune specialistul Octavian Sbârnă pentru Astrosens.ro. Așadar, chiar metaforic, când încheiem un ciclu, avem nevoie de o lecție, de o concluzie. Citiți aici continuarea cu previziunile complete pentru Iepure!

DRAGON: (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) 

Dragonul se traduce prin stomac, iar stomacul are legătură cu ce înghițim, fizic și metaforic. Iar provocarea până la începutul anului 2023 pentru acești nativi este autenticitatea. Dacă răspunsul lor este „da”, să fie „da” autentic, dacă e „nu”, să fie „nu” categoric. Octavian Sbârnă spune că orice „da”, orice răspuns afirmativ care vine dintr-o zonă de captivitate, nu este un „da” real.

Provocarea pentru Dragoni este de a putea fi autentici, de a fi capabili să traseze limite, să pună niște granițe. Să își asume lucrurile care nu sunt de acord. Desigur, că asta poate genera un conflict. Citiți aici previziunile complete pentru Dragon!

Previziuni pentru ȘARPE (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Nu toate semnele sunt în mod egal afectate. Tigrul, Șarpele și Maimuța sunt cele mai afectate. Acestea nu se mai pot bucura de viață și își spun: nu mă bucur suficient pentru că mi se pare că nu primesc suficient, ci mi se pare că mi se face o nedreptate.

Relația între Tigru și Șarpe e una care poate predispune la surprize neplăcute. Poate predispune la sentimentul de trădare. Desigur, există provocări, dar și beneficii pe măsură. Citiți aici previziunile complete pentru Șarpe!

CAL (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Calul poate fi considerat unul dintre cele mai fericite semne ale anului, fapt datorat combinației bune: Cal, Tigru, Câine. Dacă Șarpele sau Maimuța sunt scoase la tablă, Calul și Câinele sunt precum în vacanță. Lucrurile pentru aceștia sunt mai naturale. Le e mai ușor să ia reperele de la tigru să le ducă spre naturalețe.  Lucrurile se așază în cu totul și cu totul alt mod.

E ca și cum totul este plin de armonie. Asta nu înseamnă că e ceva general, depinde și de alte aspecte. Citiți previziunile complete pentru Cal aici!

CAPRĂ (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Capra are legătură cu intestinul subțire și cu ideea de claritate. Capra poate fi privită prin analogie cu semnul Racului. Intenstinul subțire are rolul de a extrage ce anume e hrănitor în mâncare. Ce anume trebuie păstrat și ce anume trebuie dat mai departe spre a fi eliminat.

Capra trebuie să găsească care sunt prioritățile sale până la începutul anului viitor.. Nu este direct afectată în acest an, structura ei beneficiază chiar de pe urma Tigrului. Citiți aici previziunile complete pentru Capră!

MAIMUȚĂ (1956,1968,1980,1992, 2004)

Maimuța este unul dintre cele mai provocate semne. Aceste previziuni sunt valabile pentru tot anul acesta și până la începutul lui 2023 dar în special pentru luna august!

Tigrul și Maimulța sunt semne opuse. Așadar, s-ar putea ca Maimuțele să simtă că e o întreagă revoluție în viața lor. E un an care vine cu schimbări. Cum anume să ne folosim de acest an? Sfatul lui Octavian Sbârnă, specialist în astrologie chineză este ca acești nativi să fie pregătiți să îmbrățișeze schimbarea. Citiți previziunile complete pentru Maimuță aici!

COCOȘ (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Spre deosebire de alte semne direct opuse Tigrului, acești nativi au un an mai liniștit. Cocoșul reprezintă rinichii în medicina chineză, iar una dintre provocările rinichilor este teama. Ne e teamă să mergem pe calea noastră, pe calea pe care ne-o dorim cu adevărat ca nu cumva să greșim, să nu cumva să se întâmple ceva.

Deși între Tigru și Cocoș nu există neapărat interacțiune, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de beneficiile influenței și energiei Tigrului. Tigru poate aduce repere, ne vom întreba din ce în ce mai des cine suntem și de data aceasta nu ne vom mai mulțumi cu jumătăți de răspuns. Citiți previziunile complete pentru Cocoș aici!

CÂINE (1958, 1970, 1982, 1994, 2006) 

Câinele este destul de bine aspectat în continuare. Câinele se traduce prin pericard, adică sensibilitate. Există valențe pozitive și negative ale acestui an, desigur. Însă combinația influenței anului (adică Tigru de apă și semnul Câinelui poate să însemne că acești nativi au mai multe șanse anul acesta să lege relații bune, sau să intre în relații noi, benefice pentru ei.

Dacă sunt deja într-o relație Câinii ar putea să închege relația. Desigur că dacă relațiille nu sunt construite pe o bază solidă, atunci pot apărea infidelități. Dar în ansamblu, este vorba despre repere în legătură cu partenerul de viață. Citiți previziunile complete pentru Câine aici!

PORC (1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Porcul are o relație de tipul combinație și distrugere cu Tigrul. Acest concept poate părea greu de digerat.  Există tendința ca în acest an să se distrugă anumite structuri mai vechi și să se construiască altele noi.

Din punctul de vedere al medicinei chineze, Porcul este un semn care are legătură cu metabolismul, cu arderile interne, deci este vorba despre o continuă reinventare. Până la începutul lui 2023 nativii Porc se vor confrunta cu schimbări pe planul social, al relației cu exteriorul, al cercuri sociale, al grupurilor. Previziuni complete pentru Porc chiar aici!

Urmăriți emisiunea completă VIDEO mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel