Tranzitul lui Pluto în Vărsător de pe 23 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Perioada 23 martie - 11 iunie va fi marcată de tranzitul lui Pluto în Vărsător. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

La 23 martie, are loc ingresul în Vărsător. Un alt eveniment istoric din punct de vedere astrologic, care are loc în luna martie! 

Trebuie să știi că va exista și o scurtă revenire în semnul Capricornului, între 30 iunie 2023 și 22 ianuarie 2024.

Însă, putem să numim acest tranzit al lui Pluto în Vărsător un mic preambul pentru ceea ce va veni în următorii 20 de ani. Și este foarte important! Chiar dacă vom fi martorii unui tranzit scurt, care va avea loc între 23 martie și 11 iunie.

Totodată, dacă ești un nativ care are la primul grad planete personale, ca Soarele, Luna, Venus, Marte sau Mercur, poți să resimți din plin acest aspect astrologic, la nivel personal.

Așadar, Pluto în Vărsător poate să aducă, pentru unii nativi, transformări radicale. Chiar dacă Saturn este văzut ca profesorul dur, care nu vrea negociere, ci responsabilitate, cu el mai poți trata într-un fel lucrurile. Dar cu Pluto nu se poate. Acest tranzit îți poate aduce transformări notabile, la care nici nu te aștepți.

În plus, Daniela Simulescu afirmă că tranzitul lui Pluto în Vărsător va fi cel care o să schimbe lumea. O să zguduie civilizația. Și sunt motive suficiente pentru aceste afirmații.

Să ne amintim cine este Pluto! Planeta puterii, a transformării, a viselor și a iluziilor. Este asociat cu forțele subconștientului și cu lumea interlopă. Da, are legătură și cu moartea. Sau cu trecerea de la moarte la viață. Dar nu este vorba neapărat despre o moarte fizică, ci despre una simbolică.

Cum te va schimba Pluto? Din interior în exterior. Lucrează mai mult la psihicul și creierul tău. Dar și la traumele și la toate fricile pe care le ai.

Vărsătorul este un semn guvernat de Saturn și Uranus. Iar Uranus este planeta tehnologiei, a Universului, a tot ceea ce nu se vede.

Lui Pluto îi este pe plac și controlul. Deci, în următorii 20 de ani, vom observa cum controlul prin tehnologie o să devină nu necesar, ci obligatoriu. Cu Pluto în Vărsător, va fi la modă și crarea unor rețele neuronale artificiale. Dar, se poate discuta despre o lume mai relaxată. Oamenii nu vor să mai facă ce le cere societatea.

Berbec/Ascendent în Berbec

Pluto intră azi în Casa a 11-a, a prieteniei și a viitorului. Poți observa schimbări notabile în cercul tău de prieteni. Poate că unii apar și alții dispar. De asemenea, și planurile de viitor o să sufere modificări, o să fii mai atras de tot ce înseamnă activism și voluntariat. Din cauza opoziției lui Pluto cu Casa a 5-a, apar schimbări și în relațiile cu copiii. Dacă nu ești părinte, o să iei acest lucru în calcul, dar tinzi să te tot răzgândești. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Pluto își va începe tranzitul în Casa a 10-a. Această casă vorbește despre carieră, destin. Despre scopul tău suprem. Ce înseamnă asta? Că nu va mai trebui să te mai bazezi doar pe o meserie. Până în 2044, o să ai ocazia să schimbi de foarte multe ori locul de muncă. O să ai mult de tras la acest capitol, până când găsești jobul care te împlinește cu adevărat. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La Gemeni, Pluto va tranzita Casa a 9-a. Așa că educația o să fie cu totul diferită. Unii nativi vor lua în calcul să plece din țară, alții să emigreze. Unii se pot hotărî să se întoarcă în țara de origine. Poți fi tentat să te înscrii la mai multe facultăți sau să renunți la unele studii. În următorii 20 de ani, este clar că te vei muta sau vei căuta noi forme de învățământ. Vezi aici previziuni complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Gemeni.

Rac/Ascendent în Rac

În acest semn, Pluto va tranzita Casa a 8-a, unde se simte destul de bine. Așa că poate să te renască. Aici găsim moștenirile, impozitele, pensiile. Dar și secrete, obstacole, intimitate, experiențe greu de controlat. Poți trece prin multe cu Pluto în această casă. Pot apărea situații legate de moșteniri sau de taxe, datorii la stat sau anumite situații cu oamenii dragi. Ai grijă la domeniile în care pierzi controlul. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu

Pluto intră în Casa a 7-a, care vizează relațiile. Pe scurt, acestea se vor transforma în mod radical. Ești un paradox, ba îți dorești libertate și spațiu, ba cauți parteneri posesivi, exigenți sau geloși. Ai ocazia să intri în cele mai toxice relații, dacă nu ești atent. Până în 2044, nu te vei implica în legături ușoare, așa că ai mare grijă. Pot apărea și reluări, divorțuri sau separări. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

La tine, Pluto o să tranziteze Casa a 6-a, care are legătură cu sănătatea. La acest capitol, Pluto distruge. Așa că gândește-te bine, care este viciul sau obiceiul de care trebuie musai să scapi. Pluto va acționa și pe zona profesională. Ai face bine să te mai schimbi, fiindcă nimeni nu îți ridică statuie. Nu te mai sacrifica atât. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Acest tranzit se va petrece în Casa a 5-a. Așa că relațiile cu copiii se vor complica destul de mult. Să nu uităm că această casă ține și de iubire. Este posibil să îți dorești povești de dragoste ca în filme. Dar nu uita că acestea au rar legătură cu realitatea. Ferește-te de dependențe cât mai mult și nu face investiții care nu îți priesc. Atenție mare la relații! Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Poți primi anumite vești din martie până în iunie. Iar în următorii 20 de ani, așteaptă-te să schimbi casa de mai multe ori. Tinzi să te dezrădăcinezi, din cauza lui Pluto în Casa a 4-a. Poți să pleci și într-o altă țară sau apar schimbări în domeniul imobiliarelor. Se anunță niște evenimente neplăcute, legate de părinți, de rude, de moșteniri. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Pluto intră în Casa a 3-a. Relațiile cu surorile și frații se schimbă sau apar anumite situații în viața lor și te afectează. Ai multă grijă la cum scrii și vorbești. Acest tranzit încurajează comunicarea la tine, așa că nu îl lasă să treacă oricum. Îți poți crea o platformă care să schimbe gânduri și destine. Grijă și la capitolul călătorii! Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

De azi, ai scăpat de Pluto în semnul tău, care ți-a adus o mulțime de transformări. De pe 23 martie, Pluto va tranzita Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Unii nativi vor dori să înceapă o afacere, iar alții pot să piardă anumite resurse. Cert este că Pluto nu te lasă să mori de foame. Poate că vei fi nevoit să înveți să faci banii într-un mod diferit. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pluto îți va tranzita semnul pentru câteva luni. Poate aduce un sfârșit, o pierdere sau minți furate. Apar schimbări drastice și transformări radicale. Până în 2044, toate aceste subiecte o să te ridice. Pluto în Vărsător vine și cu magnetism și multă carismă, dar trebuie să contribui și tu la asta. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Vărsător.

Pești/Ascendent în Pești

Pluto o să treacă prin Casa a 12-a. Nu ești obligat să simți acest tranzit pe de-a întregul în aceste luni, dar trebuie să știi cont că această planetă îți poate aduce un soi de exil. Până în 2044, apar evenimente în zona de sănătate. Poți merge în diferite instituții ascunse sau ai parte de tratamente noi și costisitoare. Te poți schimba la un nivel cu adevărat profund. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Pluto în Vărsător pentru Pești.

Vezi și: Beneficiile lui Venus în Taur pentru fiecare zodie/ascendent până pe 11 aprilie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel