Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Perioada 7 martie 2023 - 25 mai 2025 va fi marcată de tranzitul lui Saturn în Pești. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie/ascendent!

Tranzitul lui Saturn în Pești va dura de pe 7 martie 2023, până pe 25 mai 2025. La un moment dat, va avea și o scurtă intrare în Berbec și va reveni în Pești de pe 1 septembrie 2025, până pe 14 februarie 2026. 

Trebuie să-ți amintim de planeta Saturn. Aceasta este văzută că un "băiat rău" al astrologiei, sau ca un profesor exigent și dur. Ce vrea Saturn? Autenticitate și maturizare. Își dorește pragmatism și nu îi pasă de exagerări. Cere timp și austeritate.

Îi place să pună blocaje și să ne ofere limite. Pe de altă parte, semnul Peștilor nu are limite. Din martie 2020, Saturn este în Vărsător, unde ne-a limitat pe parte socială și pe aer. Cât a fost în Vărsător, a concretizat și digitalul.

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă o închidere de ciclu sau ultimul ceas, așa cum îl denumește astrologul Daniela Simulescu. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi. Că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase pe aceste planuri.

Peștii reprezintă și apă, viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama că este ultimul ceas în multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas se referă și la modul în care reciclăm, mai ales că mările și apele sunt extrem de poluate.

Saturn în Pești va acționa ca un baraj. Pentru că o să crească apele, multe popoare vor fi nevoite să se retragă sau să regândească totul. Acest tranzit al lui Saturn are impact asupra a tot ce este virtual. Omenirea se va îndrepta și mai mult către online și pot apărea și alte religii, mai ales că arhetipul Peștilor vorbește și despre religie.

Berbec/Ascendent în Berbec

De pe 7 martie, o să poți vedea în mod real încotro te îndrepți, fiindcă Saturn îți deschide bine ochii. Te forțează să renunți la o parte din ego și să ai grijă de sănătate. Saturn va intra în Casa a 12-a, a subconștientului, a sănătății și a pierderilor. Așa că poți încheia relații de prietenie, dintre cele mai vechi. Sau apar pierderi în zona profesională. Lordul Karmei vrea să faci curățenie în viața ta. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru BERBEC.

Taur/Ascendent în Taur

Intrarea lui Saturn în Pești te face mai serios când vine vorba de viitor. Îți aduce maturizare, dar vrea să trăiești în prezent. Pe 7 martie, Saturn iese din Casa carierei și se mută în Casa planurilor. Așa că vei primi undă verde de la astre să îți creezi o strategie mai clară. Tot Saturn o să îți facă ordine și prin anturaj. Vrea să fii mai atent la oamenii din jurul tău. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru TAUR.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Saturn va tranzita Casa a 10-a, a carierei, a puterii și a statutului. Vrea să te facă să înțelegi de ce ai ales o anumită meserie. Și nu este atent la argumente superficiale. Poți primi o promovare sau mai multe responsabilități. Ori apar schimbări la nivel de conducere. Din fericire, Saturn vine și cu recunoaștere și beneficii pentru nativii care au muncit din greu. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru GEMENI.

Rac/Ascendent în Rac

În acest semn, Saturn va intra în Casa a 9-a de la 7 martie. Tranzitul din această casă poate să aducă oportunități pentru plecarea din țară. Dar și pentru o diplomă nouă. Poți progresa foarte mult din punctul de vedere a educației și se poate schimba relația pe care o ai cu credința. Începi să vezi lucrurile mai pragmatic. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru RAC.

Leu/Ascendent în Leu

Saturn o să între în Casa a 8-a și vrea să te gândești la tot ce îți dorești din toată inima. Însă, te îndeamnă să te bazezi mai mult pe tine. S-ar putea să nu mai primești atât de multe resurse de la alții sau să obții greu împrumuturi și finanțări. Pot apărea destule frustrări pe plan intim, așa că trebuie să îți dai seama de problemele din relații. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru LEU.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pe 7 martie, Saturn va intra în Casa a 7-a, a relațiilor. Și poate face ordine pe acest plan. Fie nu îți dă voie să fii cu cineva, pentru că nu este potrivit, fie îți aduce bucurii dacă ai o relație sănătoasă, bazată pe principii. Dar, pot apărea frustrări la acest capitol amoros. Saturn te învață că o relație serioasă și împlinită nu se poate baza doar pe iubire. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru FECIOARĂ.

Balanță/Ascendent în Balanță

Din 7 martie, Saturn va intra în Casa a 6-a, a muncii și a sănătății. Accentul cade pe muncă, unde s-ar putea să apară anumite frustrări sau schimbări. Iar Saturn nu te mai lasă să lenevești. Din următoarea lună, pune mai mult accent pe sănătate. Pot să apară și vizite la doctor pentru tine sau cei dragi. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru BALANȚĂ.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Saturn o să între în Casa a 5-a, legată de copii, iubire și plăcere. De pe 7 martie, te poți confrunta cu toate lipsurile din copilărie, lipsa iubirii de sine sau neîmpliniri amoroase. Dacă nu ai copii, te gândești să faci unul. Dacă ai deja, pot să apară evenimente serioase legate de ei. Trebuie să depui eforturi ca să te vindeci. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru SCORPION.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Saturn va păși în zona locuinței și a familiei, în Casa a 4-a. Viața nu o să ți se mai pară așa frumoasă, fiindcă atmosfera domestică devine serioasă. Lordul Karmei vine cu provocări și vrea să vezi care îți sunt bazele interioare. Vrea să te uiți mai atent în familia ta, în cea în care te-ai născut sau în cea pe care ai format-o. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru SĂGETĂTOR.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn o să între în Casa a 3-a și vrea de la tine să fii un bun pedagog. Să înveți lucruri noi și să călătorești cu sens. Poți folosi acest tranzit dacă nu ai terminat o școală sau un curs. Poți să apelezi și la alte forme de educație. O să ai multe de făcut, dar timpul va fi o problemă reală. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru CAPRICORN.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn va intra în Casa a 2-a, a banilor. Vrea să te bazezi pe talente noi, să monetizezi. Poți fi nevoit să trăiești cu mai puțini bani. O să îți schimbe atitudinea față de partea financiară. Reține că lui Saturn îi plac economiile, dar și cheltuielile inteligente. Urăște luxul și preferă zgârcenia. Trebuie să realizezi care este importanța banilor. Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru VĂRSĂTOR.

Pești/Ascendent în Pești

Saturn va intra în semnul tău, unde va sta mai mult de doi ani! Și vrea maturizare și responsabilitate. Iși dorește să te implici doar în lucruri serioase, dar simple. Vrea să ai mai multă grijă de tine, de sănătate, dar te poate îmbătrâni. Vor apărea și schimbări în zona relațională. Poate te separi, te căsătorești sau divorțezi. Ai face bine să adaugi o nouă cărămidă în viața ta. Ai mult de muncă! Vezi aici previziunile complete despre tranzitul lui Saturn în Pești pentru PEȘTI.

Vezi și: Conjuncția Venus-Jupiter din 2 martie sau cea mai iubibilă zi. Daniela Simulescu: "Poți da pe dinafară de bucurie" - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel