Horoscop APRILIE 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT. Daniela Simulescu: "Cea mai IMPORTANTĂ lună din anul 2022"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop APRILIE 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT. Daniela Simulescu: "Cea mai IMPORTANTĂ lună din anul 2022" (sursa foto: Anthony Tran / Unsplash)
EXCLUSIV
Horoscop APRILIE 2022 pentru fiecare ZODIE / ASCENDENT. Daniela Simulescu: "Cea mai IMPORTANTĂ lună din anul 2022" (sursa foto: Anthony Tran / Unsplash)

Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna aprilie, pentru fiecare zodie / ascendent:

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022. De ce? Pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani. De data aceasta va fi în semnul Peştilor, unde a fost ultima dată în 1856. Este o conjuncţie istorică ce schimbă lumea.

Horoscop. Cele mai importante aspecte astrologice din luna aprilie 2022:

Începem chiar de pe 1 aprilie cu Luna Nouă în Berbec, destul de energică.

Pe 5 aprilie, Venus intră în Peşti. Iese din Vărsător şi se alătură celorlalte planete în Peşti.

Pe 10 aprilie, Mercur intră în Taur. 

Pe 12 aprilie avem conjuncţia Jupiter-Neptun.

Pe 15 aprilie, Marte intră în Peşti.

Pe 16 aprilie vom avea o Lună Plină în Balanţă.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur.

Pe 30 aprilie, Mercur intră în Gemeni.

Mercur are un tranzit destul de interesant. Începem luna cu el în Berbec, intră în Taur şi la finalul lunii intră în Gemeni. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie. Adică începem cu Mercur în Berbec, destul de activ, pe urmă trece în Taur unde e mai ponderat, iar la finalul lunii avem nevoie să fim ai curioşi, mai flexibili, mai mobili. 

Horoscop aprilie 2022 pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Aparent, aprilie îţi prieşte mai mult. Începe cu o Lună Nouă, începi cu energie. Soarele este în semnul tău, Mercur este în semnul tău. Dar Marte va intra în Peşti pe 15 aprilie. Pe 5 aprilie intră Venus în Peşti. Ce încerc să spun aici? Există dorinţă, chef de viaţă, curaj, iniţiativă, dar va fi mai greu să pui în practică ceea ce îţi doreşti. La începutul anului, în horoscopul anului 2022, am menţionat că în prima parte a anului trebuie să faci un pas în spate. Despre asta este vorba. Cel puţin până în mai, când Jupiter va intra în semnul tău. Poate atunci vei pune în practică ceea ce îţi doreşti. Momentan, eşti în ape tulburi şi mergi aşa, la înaintare, cercetezi. Nu e luna în care să te arunci. 

Aş folosi Luna Plină din data de 16 aprilie în locul tău ca să îmi dau seama dacă sunt în relaţiile în care trebuie, parteneriatele profesionale potrivite, cum se manifestă, dacă am ştiut unde să pun limite, dacă am fost onest faţă de mine.

Deci, în prima parte a lunii simţi că nu e nimeni ca tine, dar în a doua parte a lunii nu prea eşti în apele tale, trebuie să faci pasul înapoi. Poate l-ai făcut deja, dar acum trebuie să îl şi conştientizezi.

Pe de altă parte, sănătatea este destul de importantă în aprilie. Această conjuncţie Jupiter-Neptun în casa a 12-a, unde vor fi şi Venus, şi Marte, toate aceste aspecte vorbesc despre vindecare, despre acceptarea unor probleme, despre conştientizarea faptului că ai unele obiceiuri toxice sau ai nişte oameni toxici în viaţa ta şi trebuie să înveţi să treci peste, să dizolvi problemele respective. Nu o să scapi de ele bătând din palme, dar mai dizolvi, mai topeşti.

Este o energie feminină în luna aprilie pentru tine. Treci de la raţional cu Marte în Vărsător la emoțional cu Marte în Peşti, care dizolvă totul în jur sau care se adaptează în funcţie de ceea ce se întâmplă.

Îţi atrag atenţia că...  Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec.

Horoscop aprilie 2022 pentru Taur / cei cu ascendent în Taur

Începi luna într-un mod plin de putere din punctul de vedere al carierei. Avem Marte în casa a 10-a. Va fi şi guvernatorul tău Venus acolo în primele zile, apoi va schimba semnul pe 5 aprilie. Abia după 5 aprilie încolo vei mai respira. Vei simţi că toate eforturile tale au un rost. Începi să obţii ceva concret sau să primeşti aprobarea sau ajutorul celor din jur.

Luna aprilie e una dintre acele perioade în care depinzi de foarte mulţi oameni, fie de rude, fie de prieteni, fie de colegi, fie de comunitate. 

Conjuncţia Jupiter-Neptun va activa casa a 11-a. Pe lângă faptul că obţii ajutorul dorit, e clar că un plan nu va mai fi de actualitate. Undeva, ceva se sparge, se dărâmă, ceva te maturizează brusc, te căleşte şi laşi viaţa să vină de la sine. Mai ales din punct de vedere profesional. Dar pentru că acest aspect va face o opoziţie cu casa a 5-a, se poate canaliza şi pe tot ce înseamă copii. Poate renunţi la un comportament faţă de copii, poate te înţelegi cu ei altfel, poate vrei tu să fii iarăşi copil, să îţi vindeci traumele cu părinţii.

Pentru că Soarele este în casa a 12-a, unde intră şi Mercur, e o perioadă bună să te laşi ajutat, să depinzi de ceilalţi şi să înveţi să construieşti pas cu pas. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Taur / cei cu ascendent în Taur.

Horoscop aprilie 2022 pentru Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

Vai! Luna aprilie din anul 2022... rar vă veţi mai întâlni cu aşa o perioadă.

O dată, conjuncţia Jupiter-Neptun se petrece în casa a 10-a. Pe urmă, Venus intră acolo pe 5 aprilie. Marte intră acolo pe 15 aprilie. Ester un iureş în zona profesională. Este un iureş menit să vă ţină într-un loc sau să vă scoată din acel loc. Cert este un lucru: partea profesională este foarte bine aspectată. Nu cred că se vor mai întâmpla aspectele lunii aprilie foarte curând. 

Dacă nu faceţi ceva în aprilie, nici nu o să se întâmple! Dacă nu simţiţi că se întâmplă nimic în aprilie, e vina voastră! Universul îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă.

Şi cum voi sunteţi obişnuiţi să aveţi mai multe opţiuni, nu o să ştiţi ce să faceţi. Nici nu contează! La un moment dat vă veţi da voi seama încotro să o apucaţi. Mai ales că, după 20 aprilie, Soarele intră în casa a 12-a şi o să vreţi să renunţaţi la ceva sau o să vreţi să schimbaţi ceva, ori să topiţi ceva ce nu funcţionează în viaţa voastră.

Dar luna aprilie este magică pentru voi! Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni.

Horoscop aprilie 2022 pentru Rac / cei cu ascendent în Rac

Luna aprilie pentru voi e bună pentru călătorit,  studiu, învăţare, pentru reconectarea cu anumite pasiuni din trecut, reluarea unor lucruri care vă plăceau. 

Dacă staţi şi vă uitaţi pe pereţi şi nu învăţaţi, nu citiţi nimic, va trece luna doar de dragul de a trece. Aşa că, vă recomand să folosiţi aspectele benefice ale lunii indiferent de vârsta pe care o aveţi. Oricând puteţi învăţa ceva nou, oricând puteţi să vă educaţi din nou. Putem vorbi și de o reconversie. 

Deci, trageţi cât de tare puteţi voi pe parte profesională şi vedeţi că acea conjuncţie Jupiter-Neptun din casa a 9-a pentru mulţi s-ar putea să aducă o apropiere de cele sfinte, de tot ce înseamnă religie, poate vă hotărâţi să mergeţi într-o călătorie iniţiatică, spirituală. Poate vreţi să călătoriţi în India, poate vreţi să mergeţi mai des la biserică, poate meditaţi mai mult, vă rugaţi. Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Rac / cei cu ascendent în Rac.

Horoscop aprilie 2022 pentru Leu / cei cu ascendent în Leu

Luna aceasta vorbim de nişte aspecte care îmbină partea financiară cu partea profesională. În primul rând, conjuncţia Jupiter-Neptun se întâmplă în casa a 8-a. Cei care aveţi o idee de afaceri, o asemenea conjuncţie vă deschide ochii şi vă dă curaj poate să renunţaţi la un loc de muncă, să începeţi un proiect pe lângă locul de muncă sau poate să plecaţi într-o călătorie iniţiatică şi apoi să vedeţi ce faceţi ca freelancer. 

O să aveţi tot felul de tendinţe. Mulţi dintre voi veţi dori să faceţi parteneriate care să crească veniturile, dar vă atrag atenţia că o conjuncţie Jupiter-Neptun poate să fie destul de "păcălicioasă". Şi atunci când semnaţi un act cu cineva, vă rog să îl verificaţi pe toate părţile. Şi nu vă aruncaţi în afaceri riscante, că nu vă priesc şi vă vor aduce mai multe pierderi decât câştiguri.

Luna Nouă de pe 1 aprilie şi Luna Plină de pe 16 aprilie activează la voi nişte case care vă sprijină. Vorbim despre axa caselor 3-9. Ce înseamnă asta? Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Leu / cei cu ascendent în Leu.

Horoscop aprilie 2022 pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

În aprilie, vorbim despre relaţii. La începutul anului vă spuneam că 2022 e foarte important pe plan personal pentru voi şi da, luna aprilie vine să vă arate asta.

Avem în casa a 10-a pe Jupiter-Neptun. Venus intră acolo pe 5 aprilie, Marte intră acolo pe 15 aprilie. Ce se poate întâmpla? Cine nu a avut curaj să divorţeze, găseşte soluţia să divorţeze. Cine nu a avut curaj să facă un pas către un posibil partener, va dobândi curajul necesar. Veţi lua decizia să treceţi la următorul pas al relaţiei, cei care sunteţi deja într-un cuplu. Relaţiile cu ceilalţi se pot îmbunătăţi, dar prin provocări. E şi Marte acolo de pe data de 15 martie şi vrea să construiţi ceva în mod activ. Nu să staţi să vină din cer toate. Aveţi nevoie să oferiţi şi voi ca să primiţi.

Iar pentru cei singuri, îi invit să iasă din casă în această lună. Cât se poate, unde se poate. Nu există imposibil din punct de vedere emoţional. Poate nu sunteţi pregătiţi. Dacă nu se întâmplă nimic în luna aprilie, e clar că... Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară.

Horoscop aprilie 2022 pentru Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Venus, guvernatorul vostru, intră în Peşti pe data de 5. Ce înseamnă asta? Serviciul este foarte important. Mulţi dintre voi veţi găsi un loc de muncă nou care să vă placă, să vă ambiţioneze, cu care să vă identificaţi. Relaţiile cu colegii se pot îmbunătăţi. Vă înţelegeţi, aveţi compasiune, deci mediul de lucru este foarte plăcut.

Pe urmă, conjuncţia Jupiter-Neptun de pe data de 12 aprilie vă ajută să vă găsiţi un loc de muncă sau chiar mai multe locuri de muncă/colaborări şi nu ştiţi de unde să alegeţi. Vă va duce viaţa acolo unde trebuie.

Cu Jupiter-Neptun în casa a 6-a, unde vom avea Venus şi Marte, vorbim de sănătate, de momentele acelea în care uitaţi să mâncaţi, să beţi apă, să dormiţi. Aveţi puţină grijă.

Pentru cei care au animale, luna aprilie e importantă. Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă.

Horoscop aprilie 2022 pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Ce se întâmplă? Avem multe planete în casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine, a creativităţii, a bucuriei, a veseliei, a talentelor, a investiţiilor.

În aprilie vă decideţi dacă vreţi un copil, poate aflaţi că veţi avea un copil, poate relaţia cu copiii devine diferită sau se îmbunătăţeşte. Poate decideţi să mergeţi cu copilul la un terapeut şi se schimbă ceva. Poate şi voi acceptaţi că e cazul să priviţi diferit relaţia cu copiii.

Deci, tot ce înseamnă iubire, copii, împăcare, romantism, declaraţii, cadouri, generozitate... E o lună în care puteţi primi ajutoare din partea familiei. Poate să vă luaţi o casă, poate închiriaţi ceva, investiţi într-o maşină. Folosiţi banii într-un mod eficient.

E o lună nemaipomenită! Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion.

Horoscop aprilie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

E luna în care poţi să îţi cumperi o casă. E luna în care poţi să vinzi o casă sau un teren. Ori e luna în care găseşti terenul mult visat, casa mult visată sau cea în care să te muţi chiar şi cu chirie. Poate mai aproape de job sau unde ţi se pare mai confortabil, mai familiar, mai plăcut.

Toate chestiunile imobiliare sunt amplificate în luna aprilie. Dacă ai aşteptat să vină un credit să îţi redecorezi casa sau o finanţare, ori să găseşti fondurile necesare - să nu uităm de faptul că Jupiter este guvernatorul tău şi se întâlneşte cu Neptun pe data de 12 în casa a 4-a - înseamnă că da, de unde nu te aştepţi, s-ar putea să se întâmple o minune. Ceva se schimbă, cineva te ajută.

Poate vrei să decorezi, poate vrei să zugrăveşti, să cumperi altă mobilă, să schimbi aparatura, ţevile.

E o lună nemaipomenită! Este o lună în care... Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător.

Horoscop aprilie 2022 pentru Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Vei avea destul de multe revelaţii în luna aprilie. Această conjuncţie Jupiter-Neptun în casa a 3-a vine să îţi dizolve anumite păreri, principii, valori sau îţi dai seama că tot ce ai învăţat de-a lungul timpului nu mai este de actualitate şi nu o să mai insişti atât de mult să faci lucrurile într-un mod tradiţional, conservator. Vei vedea că lumea se schimbă, că se dizolvă anumite aspecte şi ceea ce credeai acum 10 ani că aşa o să rămână, nici nu mai există. 

Deci, undeva trebuie să te recalibrezi şi să înveţi de la cei de lângă tine. Ştii cum e? În aprilie, şcoala vieţii este cea care contează pentru tine pentru că vei fi pus în situaţii în care vei conştientiza că toate informaţiile de anvergură din capul tău nu te mai ajută cu nimic dacă nu ştii să le pui într-o formă uşor de înţeles de toată lumea. Adică va trebui să înveţi să le oferi celorlalţi informaţii pe care să le proceseze pentru că altfel vei rămâne într-un colţişor, vei fi considerat superior, arogant şi nu te va mai lua nimeni în serios.

Casa a 3-a mai are legătură şi cu banii pe care vrei să îi investeşti. Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn.

Horoscop aprilie 2022 pentru Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Of, cum este luna aprilie pentru voi!

La începutul lunii, încă mai aveţi planete în semnul vostru - Marte şi Venus lângă Saturn - încă mai ţineţi controlul. Dar când Venus intră în Peşti pe data de 5, Marte intră în Peşti pe data de 15, iar conjuncţia Jupiter-Neptun de pe data de 12... când ai atâtea planete în casa a 2-a a banilor, la ce vă gândiţi? Că vă îmbogăţiţi! Ei bine, nu o să vă îmbogăţiţi. Din contră, o să cheltuiţi.

Există riscul să intraţi şi în contul de economii, există riscul să împrumutaţi - să luaţi bani cu împrumut sau să daţi bani cu împrumut. Un sfat: dacă vi se cere 100 de lei, să nu daţi 100 de lei. Este un exemplu simplu. Poţi să dai 50 de lei şi să zici "De restul, descurcă-te".

Voi vă veți afla într-o nebuloasă financiară şi s-ar putea să cheltuiţi banii pe care consideraţi că îi veţi face peste o lună, două, trei. E un risc mare. E adevărat că s-ar putea să fie venituri, bonusuri, prime... Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător.

Horoscop aprilie 2022 pentru Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Venus intră în semnul vostru pe data de 5. Marte intră în semnul vostru pe data de 15. Conjuncţia Jupiter-Neptun se petrece pe data de 12. Venus se simte foarte bine în semnul vostru, Jupiter este guvernatorul vostru, Neptun este guvernatorul vostru, Marte îşi face şi el veacul pe acolo. Când ai patru planete în semnul tău, ce îţi poţi dori? Îţi poţi dori să fii cu mintea clară, îţi poţi dori să fii cu simţ practic, îţi poţi dori să nu te laşi pierdut.

Da, ai nevoie de conexiune cu tot ce înseamnă Univers, Divinitate, planuri nevăzute, spiritualitate, rugăciune, meditaţie. Dar ai nevoie să rămâi şi cu picioarele pe pământ pentru că altfel o poţi lua razna foarte uşor.

Când vorbim de atâtea planete în casa a I, o să citiţi că vor fi multe oportunităţi, şanse. Da, vor fi cu duiumul. Dar dacă undeva, în interiorul vostru, ceva nu funcţionează, nu o să ştiţi să le prindeţi. Dacă nu vă acceptați problemele, vor deborda. Ce e bun în viaţa voastră se poate amplifica. La fel şi ce e rău. Trebuie să fiţi foarte atenţi. Lăsaţi lucrurile să vină şi doar observaţi, analizaţi, încercaţi să înţelegeţi şi nu vă aruncaţi în situaţii din astea în care să nu înţelegeţi nimic din ele. Citeşte mai departe horoscopul lunii aprilie 2022 pentru Peşti / cei cu ascendent în Peşti.

Vedeţi aici horoscopul lunii aprilie 2022 pentru TOATE semnele!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel